כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! לאחרונה התחלתי לעסוק קצת בתחום העיצוב בגבס, תמיד אהבתי את זה אבל עכשיו אני ממש וממצה פוטנציאל חבוי (נראה לי : ), בכל אופן, העלתי פה כמה תמונות של עבודות שביצעתי בשבועיים האחרונים, (אנשים אוהבים לשפץ לפסח ואני מרוויח מזה ). אשמח לקבל הערות והארות ,מקווה שתאהבו. המשך שבוע מצויין. אז התמונות בהמשך..... ליאור [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:15:16 [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:21:51 אחרון..[attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התפוצץ לנו הצינור הראשי, והיום יגיע אינסטלטור להחליף לצנרת פלסטיק. זה אומר שלא תהיה הארקה בבית? כמה בערך אמור לעלות חשמלי בשביל לסדר את זה? עד כמה זה מסוכן לחיות בבית ללא הארקה?
-
- 18 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ברור לי באיזה דרך לפתור את זה , האם לעשות עץ ? או שפשוט לכפול 0.8 ב 0.75 ? תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום כנראה זה חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1579 נראה מי יגלה מה מוזר פה ולהפעיל קצת דימיון
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. מי נותן להם כסף? ב. מי צריך אותם בכלל?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אולי יש פה למישהו מושג... אני צריך שיבוצעו כמה עבודות ואני מעוניין שהכל יהיה חוקי ורשמי, שלא יגיעו אח"כ בטענות, כך שאני רוצה לשלם ביטוח לאומי, תנאים סוציאלים, מס הכנסה, ביטוח עבודה וכו'... אני רוצה גם שתהיה בידי חשבונית על כל הסכום שאני משלם. הבחורה שאותה אני רוצה לקחת עושה את זה סתם כחלטורה ולא מעוניינת בכאב ראש של ביורוקטיה. אני זוכר שלפני 7 שנים היה ניתן לפנות לחברת חשבוניות (חשבונית לשכיר) שאתה משלם לה כסף והיא מתפקדת בתור מעביד- הבעיה היא שעכשיו אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שבית המשפט קבע לפני שנתיים שהן לא חוקיות. מה אני יכול לעשות בנידון? האם אני חייב לעבוד בשחור? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.meusheret.co.il/illusion/
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת? התוכנית משודרת ביס ריל... לפי דעתי זה דבר מטרוף אנשים מטורפים וקנאים חבל על הזמן כולה בשביל 100 אלף דולר בחייםש לי לא הייתי דופק אחרים בגלל סכום כזה אם הפסדתי אז הפסדתי למי איכפת תמיד אפשר לעבוד ולהרוויח את זה כמו בן אדם בלי להראות בטלויזיה לכל העולם מי אתה באמת :-\ :-\ דון הזה מטורף חח הוא גותי נראה לי כי ערפד הוא לא אולי רק ערפד אנרגיה כי זה קיים באמת יש אנשים שניזונים מאנרגיה של אחרים שהם מעצבנים אותם נגיד אז הבן אדם הכועס מבזבז אנריגה וזה ניזון ממנה וזה קיים אפילו רשום על זה בכמה ספרים וראיתי איפה שהוא באינטרנט
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
mms://live.103.fm/radio103fm//zeh/zeh1201038.wma איזה מגיש על רמה...
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אחרי מספר ימים של עבודה כואב לי לעלות מדרגות ולרוץ, בברכיים יש נקודה כזאת שממש כואבת, בשתי הברכיים במקום זהה, זה מתרפא? למישהו היה את זה? איך נפטרים מזה יש תרופה שיטת ריפוי? :'(
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון. כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות) התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי. באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל. המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק. אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחו…
-
- 18 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יודע על תאריך הגעת הסרט Alien Versus Predator לארץ? בארה"ב זה יצא כבר ב13
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתו אולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-