עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by imac,

יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by WizMaster,

תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. טוב אז ככה אני לא מגדיר את עצמי כבן אדם רגיש גם לא היה לי קשר מיוחד לשכנה הזאת אבל דברים כאלה מעלים רגשות ומחשבות העלתי את זה רק כרגע כי הייתי מוצף בעבודה ולא היה לי כח פיזי או ריגשי לדבר על זה הכשיו שנישאר לי רק קצת עבודה מחר לפני החג אני הרבה יותר נינוח אז יש לי כח לדבר על זה המקרה שלה הזכיר לי את הסוף של הסנדק 3 (הסרט) איך הוא מת על הכיסא לבד סך הכל הילדים שלה עזבו את הקן והיא היתה חולה סרטן תקופה ארוכה ומתה בגיל מוקדם יחסית של 50+ אותי המחשבה על מוות כל כך צעיר מעציבה אנחנו חיים במדינה שרובנו צריכים לעבוד חלק נכבד מהחיים שלנו לאנשים אם ילדים זה בכלל קשה כי אין סביסוד של מעונות וגנים במדינה הדיור יקר פה ושמגעים לגיל כזה של 50 + אני חושב שזה גיל שאמור להיו…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by approx,

צריך את המילים של השיר הזה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by rk666,

http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.

10. אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. במשך שנים, היכולת להעביר קבצים במהירות בין אייפון לאייפון הייתה אחד היתרונות הגדולים של אפל. לאחר פיילוט מוצלח ב-Pixel 10, גוגל מאשרת רשמית: הפיצ'ר שמשתמשי אנדרואיד חלמו עליו מגיע למכשירים של סמסונג, שיאומי ושאר היצרניות כבר השנהלכתבה

12. Started by nir_ofer,

תגידו מה אתם חושבים על צביקה פיק??? אני ראיתי עכשיו את התוכנית ריאליטי עליו (כבר 3 פרקים) והגעתי למסכנה שהוא מעורר רחמים לחלוטין! כאילו הבנאדם חי באשליות חמורות ומנותק לגמרי מהמציאות.. ועוד לא התחלתי לדבר עם שירה החברה שלו שבכלל שוברת שיאים!

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. בהמשך לפוסט הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0 ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי. החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם, מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה. (נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?). אם אני צרי…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by lev-27,

בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by darkman,

לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

למכירה: פתח תקווה

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Guy King,

השאלה מיועדת לבעלי ידע במוזיקה קלאסית: אני יודע שיצירותיו של מוצארט לא ממוספרות לפי אופוסים כמקובל (op), אלא לפי שיטת קכל (K). מהי שיטת קכל ומיהו קכל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. השתחררתי מצה"ל היום ושבוע הבא המפקד שלי עושה על האש בבית שלו לכבוד השחררור שלי. אני רוצה להכין מכתב הוקרה יפה בשבילו , כתבתי כבר את הטקסט וחבר שלי יעצב לי את המכתב בפוטו-שופ . בדרך כלל אצלנו משתמשים באותם תמונות של הלוחמים שלנו שכבר רואים את התמונות האלה בכל חור בבסיס ורצתי תמונה קצת שונה. אז אני מחפש תמונת ממשחק ,מחפש שתיהיה מיוחדת ועדיין יהיה ניתן להשתמש בה בתור רקע. שלא יהיה כיתוב על כל התמונה \ כיתוב בבמקום שניתן לחתוך מהתמונה ועדיין להשתמש בה. תודה ,אני בטוח שיש כמה תמונות ממשחק הפעולה האהוב עליכם שאתם מכירים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by 104952,

***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים