עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בסוף הפרק של היום היה שיר שהתחיל השליאה וההוא התחילו לעשות אהבה והמשיך כול הזמן של הקרדיטס... מילים מהשיר: Listen to your heart bla bla bla bla bla מישהו יודע איך קוראים לשיר?! ומי המבצעת? תודה לעונים נכונה ולעונים שגויאה

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by gfox,

שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by GameGems,

מכירים את ההגבלה המרגיזה של מגהוידאו שמאפשר לכם לראות רק 72 דקות? זה המדריך שיסביר לכם איך לעקוף את ההגבלה! 1. נכנסים לאתר: www.72minutes.net 2. מקלידים בחלון את הכתובת של הוידאו בפורמט: http://www.megavideo.com/?v=XXXXXXXX 3. לוחצים על "לעקיפת הוידאו" 4. לוחצים על פליי, ומחכים מספר שניות. אם הסרטון מחזיר שגיאה פשוט לוחצים על פליי שוב. מקווה שתהנו :]

6. http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz המטרה היא להפיל את האבן לתוך הבור, וזה ממש לא פשוט כמו שזה נראה. מעביר המון זמן בעבודה

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כן, אני מדבר על הפירסומת שרואים אוזן מגומי יושבת על כיסא של רופא, ובצד כתוב בקטן: "המציג אינו רופא" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: צחקו על זה ב"רק בישראל" שבוע אחרי שאני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ונשפכתי מצחוק... מעניין אם הם עכשיו יצחקו על זה שוב.. :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?

11. Started by pringles,

אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by kinggil,

משעמם אני חייב להודות , מזל ש שבוע הבא אני טס לאיטליה.

• 55 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by benor,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/528/414.html אני מקווה שאכן תהייה .

• 50 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. חחח

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

ועכשיו אני workoholic על אמת! יש לי ראיון עבודה בבר בטרמינל 3 בנתב"ג היום. תחזיקו לי אצבעות.

• 55 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ccc,

חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתם אז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ? איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by harbinger,

לדוגמא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227333 http://images10.newegg.com/uploadfilesfornewegg/rebate/SH/OCZ20-227-333Dec01Dec1608lh15.pdf איך זה עובד ? מה זה החזר או הנחה בקופון?

22. שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by talel18,

http://nev.pas-rahav.com/purehemp/0906/?ref=ynet יש בקרמים האלה THC ואם כן מה האחוזים..?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by לילך,

נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים