כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונה בפורמט BMP ששוקלת כ-400 מגה, ברזולוציה של 12 אלף פיקסלים על 12 אלף פיקסלים (144 מגה פיקסל) אני מעוניין להמיר אותה לפורמט JPEG לצורך דחיסת הקובץ. כל הכלים הבסיסיים שאני מכיר לא עובדים עקב טענות חוסר זיכרון, חוסר מקום בדיסק (לא חסר לי מקום) או בעיות טכניות אחרות. מישהו יכול להמליץ על כלי מתאים?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 הצעות עבודה. (1) עבודה כשליח בפיצריה - 20 ש"ח לשעה, 6 שעות ביום מ-6 בערב ועד 12 בלילה. עבודה לא מאומצת. (2) עבודה כמחסנאי בקוקה קולה - 24 ש"ח לשעה מ-4 אח"הצ ועד 10 בלילה, 27 ש"ח מ-10 בלילה ועד 12 בלילה. עבודה מאומצת. הערה: יש לי עקמת קלה בגב (כיפוזיס). הקטע הוא שיש פה ניגודים, עבודה מאומצת שמשלמים יותר כסף אל מול עבודה כשליח פחות מאומצת שמשלמים פחות. אם למישהו פה יש ניסיון ויוכל להגיד לי מה עדיף, אשמח לשמוע...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
העלתי לפני כמה זמן טרד לגבי תופעה שמתרחשת במגן הברקים שלי מדגם מדגם GPT Protector SC9L, ואף אחד לא ענה והוא לא היה פעיל. הטרד הנוכחי הוא המשך של הטרד הקודם שלי. בכל מקרה, הנורית הכתומה של ההארקה שוב פעם בקושי מאירה, והפעם נראה כי היא כלל לא דולקת. האם זה אומר שאני צריך להחליף את מגן הברקים. צרפתי תמונה שלו למטה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בכיתה יא' והחלטתי לעשות פסיכומטרי.. הגעתי למסקנה הזאת אחרי חשיבה והבנה שהבית ספר כבר לא מאתגר אותי בכלל (סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה י' כבר). עכשיו השאלה היא איזה קורס הוא הכי טוב? של איזה חברה? רק קורסים שנמצאים באזור רחובות (עדיף בתוך רחובות אם יש). ועוד שאלה קצת כללית.. נראה לכם שזה מוקדם מדי לעשות פסיכומטרי? או שאין אם זה בעיה?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שאלה לי אליכם: כידוע, אם עורכים בדיקת שתן, ניתן לאתר סמים כגון אמפטמינים, קתינון ומתקטינון עד יומיים-שלושה... מה לגבי בדיקת דם?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבא שלי חושב על לסגור את המרפסת שלנו בגודל של שני חדרים בערך. כשהחלק העליון של הפרגולה יהיה עשוי מפאנלים סולאריים חצי שקופים. מישהו יודע איך מארגנים כזה דבר? באילו אישורים מדובר? סתם דברים שכדאי לדעת בנושא?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
דווקא שאני צריך להוריד איזה משהו דחוף עכשיו הוא מוריד לי על 12 קיי!!! איך זה בכלל הגיוני הדברים האלה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-