עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by J0n1,

קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! ---------------------------------------------------------------------------------- ברוכים הבאים להזמנה הקבוצתית המקוונת הראשונה של פורום המחשבים HWzone ---------------------------------------------------------------------------------- בשונה ממכירות קודמות אנו מנסים להריץ מכירה קבוצתית מסודרת באמצעות טופס הרשמה על מנת לשפר הן את אופן הרישום והן את פרטי המשוב מכם. סליחה מראש לכל אלו שכבר נרשמו באמצעות שליחת הודעה פרטית אלי. הרשימות יתחילו מההתחלה ואני מאמין שלא תהיה לכם בעיה להרשם בשנית. בהצלחה לכולנו בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו …

• 238 תגובות
    • 40.6k צפיות
  4. Started by יעלילי,

שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

6. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

7. Started by asafgolan,

אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by D.r Bit,

שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. וגם איפה אפשר לקנות את החומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by CaTaLuNy,

סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by bbbbwa,

שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by WildFire,

התאכזבתי לגלות שאין נושא כזה עדיין. את הכופרים ניתן לתפוס בצורה יעילה בכתובת: http://www.bizniz.co.il/ayalon.asp עבד לי בIE, אבל לא בפיירפוקס.

19. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by simonsix,

עמוס הכין את התשתית ועומרי מהפורום השלים את העריכה (spiidx117) תודה רבה לשניהם, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתו אולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.