כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
איך אני עושה דף לייק מתקדם בפייסבוק ? כמו זה ? http://www.facebook.com/pages/wwwwww-l-ywmn-snyp-hmqdwnlds-hky-gdwl-bwlm/162576847086352 שאתה לוחץ על משהו ואז זה עושה במשך שאר ולייק אוטמטי.. מישהו יודע ? אשמח לעזרה.. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 23:44:18 מישהו ?אף אחד לא יודע ?
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יצא להם שהתחום הגדרה הוא: 5X:(x+1) > 0 שזה סבבה אבל הפיתרון של זה לטענת בני גורן הוא: X>0 או X<-1 שאת הפיתרון עם המינוס 1 אני ממש לא מבין איך הם הגיעו אליו עריכה: הקו הזה בציור הוא שורש (כל מה ששווה ל-Y, בתוך שורש) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שמסתתרים כאן המון שפים חובבים, וחובבי מזון וג'אנק כאחד. היתי רוצה לשמוע חוות דעת על היצירה הקולינרית האחרונה שלי. מה היתם משפרים וכו'. הוכן לפי המתכון הזה. גילוי נאות: אני הכנתי ואכלתי את זה. לבד. [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקוסקוס והחריימה של אמא שלי הקובה של אבא שלי מה עוד לבקש? איך עבר אצלכם החג?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=61b80b3c2e4d6c208f2c634ae5816887 Razer, ענקית הגיימינג שבטח מוכרת לרובכם המכריע פתחה בGiveaway ענק עם 1337 ( ;D) חבילות ציוד המחולקות לזוכים באופן רנדומאלי! ראיתי הרבה GIVEAWAYS והרבה אתרים בסגנון LOCKERZ בזמן האחרון, אבל מתי היה משהו בסדר גודל כזה בפעם האחרונה, שבו היה מדובר בקהל פתוח ומעל 1300 פרסים בשווי 500$?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בחגיגה של 133,337 אוהדים של Razer בפייסבוק, הם עושים הגרלה לחבילות אביזרים לגיימרים על פי בחירתכם בעלת שווי של יותר מ 500 דולר, בחינם! ש-1337 נרשמים יזכו בה!!! מה שמקבלים בחבילה זה: • A Razer Professional Gaming Mouse of his/her choice - עכבר גיימינס מקצועי של רייזר לבחירתכם. • A Razer Professional Gaming Surface of his/her choice - משטע פאד לעכבר לפי בחירתכם. • A Razer Gaming Keyboard of his/her choice - מקלדת גיימינג לבחירתכם. • A Razer Megalodon 7.1 Gaming Audio Headset - אזניות גיימינג מקצועיות של רייזר. • A Razer Armadillo2 Mouse Cable Management System - איזשהו מסדר כבלים .. • A Razer Attitude Tee - חולצה של רייזר.. • A Razer Messenger Bag - תיק של רייזר.. • A Raze…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ? ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות seedbox עכשיו אני מתלבט איזה לקנות.. מישהו מכיר סידבוקס זול ואמין ? שיעשה את העבודה כמו שצריך ? ושלא יהיה יקר מידי כמובן.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא אמורות להיות רכבות קבועות לנתבג באופן קבוע יש חניה לרכבים לטווח ארוך בנתב"ג? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-