כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קרע אותי מצחוקקקק http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/18641.html
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי ממספר מקורות, שפטור קבוע מנעליים צבאיות פוסל מהרבה מאד תפקידים. לאן ישלחו אותי? איזה תפקיד יתנו לי? יש לי סיכוי להגיע לדרג ד'? כבר הבנתי שלא אוכל לעבוד על מטוסים ומסוקים (תודה לאל. זה התפקיד הכי גרוע בצה"ל. כבר עדיף להיות טבח)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום הצלחתי להנות רק 10 דקות ביום כיפור אני וחבר שלי נסענו על רולר בירידה ובדיוק לפני 10 דקות שירדנו את הירידה התחיל יום כיפור היתה צפירה ממש חלשה מי ששמע של 10 שניות אז אני וחבר שלי ירדנו את הירידה בטיל כמו שאומרים המהירות שלי לפי דעתי היתה 10-15 קמ"ש בסוף הירידה כי האטתי נשעתי עוד כ20 מטר אחרי הירידה ואז היתה פניה ימינה פתאום אני רואה מכונית יוצאת מהפניה במהירות יחסית גבוהה ואז לא היה לי או למכונית זמן להגיב אבל הנהג בלם קצת ואז כשהיתי 2 מטר מהמכונית חטפתי שוק כמעט התעלפתי ואז המכונית פגעה ביי הרגשתי כאב קטן ברגל ואז ראיתי את השמים את הרצפה ושוב את השמים ואז אני מוצא את עצמי עומד על הכביש (בגלל השוק לא שמתי לב שהיתי בכלל על הרצפה) זה קרה כל כך מה כאילו זה היה בסרט …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו ראה את הסדרה הסופר איכותית הזאת שנה שעברה? הם מחזירים אותה, פרק ראשון ביום שני הקרוב בתשע וחצי אחרי מבט. מי שלא ראה אותה שנה שעברה, חייב לצפות! סופר סדרה! מה אתם חושבים עליה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-