עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by coldplay,

4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם

• 19 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אם הייתם מתקבלים לשתיהם לאן הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 16.4k צפיות
  5. Started by DimaX,

זו פשוט אחת המצגות הכי הכי מצחיקות שראיתי! 90% מהשקופיות מצחיקות טילים חובה לראות! תקראו קודם את האנגלית בתמונה ורק אז את מה שכתוב מתחת לתמונה... שני לינקים לאותה מצגת: הראשון ישיר והשני פשוט יציב אך צריך לחכות כמה שניות עד שיופיע הלינק. http://www.fps.co.il/Files/1166480138.pps http://www.mytempdir.com/1122720

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by idofr,

היי אנשים אז ככה הדבר הזה שמגע אותי אני צריך ת'קוד לשלב 13 למה את 12 אני לא עובר זה המשחק http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://www.freeaddictinggames.com/games/roadblocks/roadblocks.swf&pop_path=61&pop_id=546130&pop_title=מחסומי%20דרכים אם מישו רוצה ת'קוד ישר לשלב 12 שישלח לי בפרטי או שתבקשו יפה אז אני ישאיר אותו פה אבל לדעתי זה הורס איך שבא לכם אגב לאדע למה אבל זה עובד רק באקפלורר

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Pc_Ghost,

אחרי חודש שאני נמצאת פה...ורק קוראת הודעות...החלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף... אז...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eegg,

אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by GetRich,

למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by avihay,

אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by itayd1,

מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by חן מ,

אז ככה: אתמול היה סוף סוף גשם כמו שצריך וגם היום,לפחות בצפון. בחרמון ירד ממש מעט שלג אבל זה גם משהו מה אתם אומרים?רוצים שימשיך לרדת גשם?מה המצב של הכינרת כרגע מבחינת כמות הסנטימטרים שהיא נמצאת מתחת לקו האדום? עכשיו גם שמעתי שרוצים להתפיל מים,אבל שום דבר לא יעזרור,אם לא יהיה גשם טוב במשך זמן קבוע ורצוף אנחנו באמת נישאר בלי מים ועכשיו לשאלה של הדיון:מאיפה אתם בארץ,והאם ירד גשם איפה שאתם גרים? אני אתחיל ממני:אני מחיפה,ירד אתמול גשם רציני והיום גם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yoav9,

תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Check_Point,

מה דעתכם ? שווה לעשות רישיון לאופנוע , או עדיף כבר רכב על 4 ? רישמו חסרונות ויתרונות לעומת רכב. אגב, מהי המערכת הגנה שיש לאופנוע כנגד פריצות ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.