עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. " דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…

2. Started by Pc_Ghost,

אחרי חודש שאני נמצאת פה...ורק קוראת הודעות...החלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף... אז...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by avihay,

אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ot,

משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by url,

מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Iron Man,

בואו להכניס סטירה לקוף אני הצלחתי 218 miles per hour

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by JAMOOS GADOL,

כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yoav9,

תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by darkman,

לראות ולבכות http://home.comcast.net/~colebruns/cs.htm

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by evy,

כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך IRIVER IHP120 ואוזניות Koss KSC35 אני מוכן לשלם לבן אדם שמביא לי את הפריטים 50 שקל על כל מוצר! 8) אם תם רוצים תביאו חינם ותיהיו נחמדים אבל ל"אני לא פראייר"ים שבניכם אני גם אשלם :-X

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ran B,

http://www.clarkson.edu/~wirkusf/stfu.swf

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ron_n,

שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by x-dude,

ובאיזה שעות ביום שבת עדיף להגיע שלא יהיה תור ארוך?

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by x-dude,

הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.