עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fenomeno,

מה דעתכם? http://img55.imageshack.us/img55/217/2010061657uj8.jpg http://img466.imageshack.us/img466/2052/2010061658vd4.jpg

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Kurt,

מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by R0ck,

עבדכם הנאמן, ניצן והנבלה שלו יצאו לתור את הצפון שוב... וגם הפעם, סרטון צולע משו (לאוהבי הז'אנר). במהלך החיפושים אחר עליות וירידות חריפות בנווה-שאנן, הכרמל (הנדוש) וזה... נתקלנו בנוף מכחיד, של בתי הזיקוק ועוד שאר מרעישין בישין וגם איזו נקודה לבנה למעלה, יש מצב שזה היה הירח. תראו כבר בסרטון. "אמאאאאאאאאאאאאאאאאא, אני לוקחחחחחחח שמממממאאאללללללההההההההההה!11111111111" יאללה, לסרטון (37 מגאהע) ---> http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=06Y6U27I5PFFL1JA25BKGEZKMI

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by redti,

הצטלמתי לפני שנה לרישיון ולטופס ממסי ויצא קצת מסריח התמונה.. רציתי לדעת אם זה אפשרי ובמקרה וכן כמה טרחה זה לשנות את התמונה הנוכחית של הרישיון לאחרת ?

• 19 תגובות
    • 16k צפיות
  5. Started by R0ck,

זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by FARKASH7,

אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

רק תגידו לי אם זה אמיתי או לא

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?

9. Started by Eternal Bliss,

אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by J.allmighty,

שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

עברתי טסט ראשון!!!!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

האם זה בסדר להרתיח מים מינרליים (נביעות,מי עדן , אקווה נובה וכו'...) ולישתות אותם?

• 19 תגובות
    • 13.3k צפיות
  16. אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Pavius,

כבר די הרבה זמן אני מחפש טלויזיה לסלון ולא ממש מצליח להתביית על אחת. בהתחלה חשבתי על 29" 100Hz. אחרי זה חשבתי שלהוסיף עוד כמה אלפים בשביל 32" לא יהרגו אותי. אז ראיתי ש 34" נראית הרבה יותר גדולה מ- 32" ויקרה רק בשלושת אלפים שקלים. בסוף אמרתי שאם אני מוציא 15 אלף שקל על טלויזיה עדיף כבר להוציא שלושים ולקנות פלזמה. ביררתי פרטים והחלטי בסוף שאני לא רוצה להשקיע בדור הקיים של הפלזמות וחזרתי ל- 29". עכשיו חזרתי ל- 34".. הבעיה שלי היא שהדגמים שמוצעים בארץ (בירור דרך zap) כלל אינם נמכרים בחו"ל ואין עליהם שום ביקורות או השוואות. יותר מזה, הם לרוב כלל לא מופיעים באתרי היצרן! לכן אני פונה אליכם - יש איזה אתר\פורום אלקטרוניקה ישראלי שיכול לעזור לי בחיפושים? כרגע אני חושב על ה- toshi…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Deus EX,

היי כאמור הזמנתי את הגי פורס טי500 שלי עכשיו נוצרה לי בעיה , כל האיימיילים הישנים שלי בניהם האישור של ההזמנה שלי נמחקו עקב פירמוט המחשב מה שאומר שאני אפילו לא יודע כמה אני צריך לשלם , אני רק זוכר שזה היה בין 1800 לבין 1820 שלחתי אי מייל לפנדס והם אמרו לי שבגלל שהדולר עלה אני צריך לשלם לפי שער הדולר החדש שזה אומר 1972 שקל אם אני לא טועה אני צריך לשלם לפי שער הדולר של אותו יום בו בוצעה ההזמנה אודה לכם מאוד אם תענו

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by 104952,

אני חייב לדעת אם יש פה קהל מסוים שאוהב את הלהקה....כיוון שישנם תהליכים של התארגנות לקראת הבאת הלהקה לארץ בפורום מיוז בתפוז... מי שאוהב שיכתוב . הנה פורום מיוז הישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=861 והנה דף שמסביר את הצעדים להבאתם לארץ- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=93099802

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.