עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gabriel6,

כנסו לתרגום של גוגל http://translate.google.com תבחרו שפת מקור עברית - שפת מטרה גרמנית תכתבו: נשבר לי החלון - מתרגם נכון נשבר לי הלב -מתרגם נכון אך ברגע שתנסו לתרגם נשבר לי הזיין - הוא יתרגם את זה לאנגלית

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yossi21,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הנ"ל:

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by dima_ga,

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה

6. כבר שיגעו אותי. אני מחפש בגוגל וכל אתר כותב משהו אחר: "אסור להביא" "מותר להביא" "מותר להביא עד 3" מותר להביא 3 אך צריך לשלם מכס".... מישהו יודע בוודאות את החוקים המדויקים לגבי ייבוא המכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

מישהו יודע איזה שיר זה? http://www.youtube.com/watch?v=V3c_om0qBOQ

8. Started by elvisalive,

יש תחרות בפייסבוק של קסטרו.. אני משתתף רציתי לבקש ממכם למי שיכול שיעשה לי לייק על התמונה..זה כולה לייק יהיה מאוד נחמד אם תפרגנו , בבקשה כנסו לקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct זה יגיד לכם לאשר את האפליקציה של קסטרו תעשו אישור וזה יכניס אותכם לדף של כל המשתתפים תצאו מזה וכנסו שוב לקישור אל אותו הקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct ועכשיו תופיע התמונה שלי , מי שיכול תעשו לייק.. תודה רבה.

9. Started by zahiz007,

אני מתלבט בינו לבין POLO שניהם שנה 2003-2005... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. אשמח לקבל המלצות מאלו שכבר לומדים פשוט כל האתרים ללימודי תיאוריה נראים לא ממש מקצועיים גם אלו שבתלשום תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DarkShnizel,

חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by raiman1,

יש לי בית ספר דוסי!!! :nixweiss:(לא חרדי...) הם חסמוו אתרים כמו FACEBOOK YOUTUBE וכאלה. אפשר באיזושהי דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?

14. ליצ'רים ידידותיים שלי, כאן תשתפו שיטות, טקטיקות, דרכים וכל מה שבא ליד שקשור לאינטרנט במחיר עלות לחודש של פחות ממסטיק בזוקה. נתחיל במעגל הודאה שכל אחד יגיד "גם אני גונב מהירות לשכן" ומשם נמשיך לעולם שכולו טוב. נמשיך באיזה מהירות וכמה קליטה יש לכל אחד חינם בדירה (ייאיי ), ושיטות להשיג יותר ולשלם פחות (כלום אם בכלל) לחברת תקשורת המונית שבסופו של דבר, תגביל את הbandwidth שלך. יאללה חבריי מוצצי הKbpsים, תנו אחד לשני בראש.

15. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. והאם יש צורך להיכנס לתוך התחנה המרכזית בת"א (דבר שלוקח זמן) או שאפשר לרדת ישר לקומת קרקע לכיוון תחנת הרכבת... אני מגיע ב7:56 לתחנה בת"א והרכבת שלי ב8:10...אני אספיק...?

• 17 תגובות
    • 18k צפיות
  17. Started by udist,

אני לא זוכר בדיוק מי ביצע את זה, אבל אני כמעט בטוח שאלה היו שניים מחברי פלטפוס... מה שקורה שם זה שמנגנים כמה אקורדים זהים ושרים מספר שירים שונים שמתאימים למנגינה הזו, ממש כמו זה: יש למישהו מושג על מה אני מדבר? ואולי אפילו לינק לסרטון של זה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by dans489,

טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

חיפשתי כל מני דרכים להרוויח כסף בלי לקום מהכיסא, ולא משנה בגיל (אני עוד לא בן 16) ומצאתי את האתר הזה- ******************* על כל אדם שאתה מצרף מתחתך אתה מקבל שקל, ואני רוצה לקבל קצת שקלים, כל כמה זמן תשלח לך הודעה למייל, הודעה רגילה שתקרא תפצה אותך באגורה אחת, והודעה+לינק תפצה אותך ב2 אגורות, אתה מרוויח שקל על כל אחד שצרפתם, ואתם מרוויחים אגורה על כל הודעה שאחד שלפניכם קורא ועל הודעה+לינק אתם מרוויחים 2 אגורות, זה כסף קטן מהצד ישר לפייפל\משלוח צ'ק\העברה בנקאית. אני מכיר את האנשים כאן, ואני יודע שלא צריך לרמות אותכם, ובכלל, לא צריך לרמות. אז אני אומר את האמת, בבקשה, אם אתם רוצים משתמש, תעשו אותו דרך הלינק שלי. זה לא יפריע לכם, ורק יעזור לי. תודה. ********

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by Wormy,

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by mudale222,

אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by TripMan,

מה כדאי לקנות לקראת גיוס חורף בדצמבר בערך? צריך את כל השטויות כמו חולצות טרמיות ואמצעים אחרים למיניהם? או שמספיק לקנות חולצות לבנות\זית ארוכות וגרבי צמר? בגיוס חורף-מקבלים בבקו"ם חולצות ארוכות? תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by pohn2000,

שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??

24. Started by HeDesXs,

איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by asiofjiojqwr,

so much win

דיונים חדשים בפורומים