עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zorgi,

הוראות : לחצו על הלינק, ורשמו את השם שלכם איפה שצריך בעיברית. ;D :bigglasses: :ylsuper: http://zarmon.pas-rahav.com/primeLease/c1

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by yuvalkob,

אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

http://t2.technion.ac.il/~sgaller/promo.swf אומנם קצת ישן אבל עדיין מצחיק (ונכון) עד דמעות (של פחד ואימה).

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by sapartil,

ישנם כתבות באינטרנט על כך שנישלחים קנסות לאנשים שהורידו קבצים. השאלה היא האם כשאני מוריד מבלי לשתף הם גם יכולים לשלוח לי דוח ? אנא תשובה ודאית.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. טוב, אני אומר לכם שלום ל-10 ימים הקרובים כי אני נוסע לתאילנד! אני אשים תמונות נבחרות כשאני אחזור, אל תדאגו... ביי!

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

האם אפשר לקנות הכול ישירות המחנות בחיפה?יענו ללכת אליה ולקנות שמה במקום....

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Bose,

התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Ctrl + L בנגן ה Winamp שלכם - הזינו את הכתובת הבאה http://il1.basicbeats.net:8000 יאללה, מהר מהר!

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by SEangel,

רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by MODY69,

יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by tombcatz,

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. ישנם כיום שתי מערכות מובילות בשוק לסינון וטיהור המים ממזיקים, אבנית רעלים וכו'... ההתלבטות היא בין מערכת אוסמוזה הפוכה סטנדרטית בעלת 5 שלבים - ראה מידע בקישור הבא: http://www.water.co.il/Index.asp?ArticleID=65&CategoryID=58&Page=1 לבין מערכת תוצרת הארץ שיש עליה הרבה ביקורות טובות, המחיר גבוה יחסית אך אין צורך בהחלפת מסננים מידע נמצא בקישור הבא: http://www.yellowstores.co.il/yp/product.asp?pc=37094 מה לדעתכם עדיף, אשמח לתגובות....

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by pringles,

אני הפסדתי 3 שבועות מהתחלת הקורס ואני בלץ להשלים אבל אין לי ממי כמה שאלות קצרות ובבקשה מי שיודע איך עושים שיסביר את מה שהוא עשה 1. מהי צפיפות המימן הנמצא בטמפרטורה 15˚C ולחץ 97.3 KPa 2. 2. בכלי נמצאת תערובת הכוללת 14 gr של חנקן ו 9 gr של מימן. הטמפרטורה של התערובת שווה 10 ˚C, לחץ שווה 1.0 10^6 Pa. מצאעשר בחזקת שש כתוב)א. מסה מולרית של התערובת. (4.6g/mol) ב. נפח של הכלי.((0.01m3 3. מהי כמות המולקולות שנמצאות בחדר בעל נפח 80 m3, טמפרטורה בחדר שווה 17˚C, לחץ בחדר P=105Pa.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by infer73,

לפני כמה זמן אני זוכר ששמעתי על כך שעומדים להעביר בהולנד חוק שיאסור על מכירת מריחואנה ושימוש בה ע"י אנשים שאינם אזרחים (מה שקצת יפגע להם בתיירות,לא?) ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה עבר כבר או לא, והאם זה כבר תקף שם או לא

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.