עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milk-Inc,

http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/t/a/n/e/l/d/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310272243515501/200310272245201022/PICT0008.JPG חחח הוצאתי אותו מאיזה מכונית.. תעשו העתק ואז תדביקו בשורת כתובת

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. למי שחי בטנק ולא שמע על הלהיט החדש של צה"ל, אפרט. חיילים בחטיבת הנח"ל העלו סרטון לאינטרנט, שבו הם נראים רוקדים ברחובות חברון הפלסטינית לצלילי שיר פופ אמריקאי. הסרטון, שהועלה בסוף השבוע שעבר לאתר יו-טיוב, מציג צוות סיור של שישה חיילים מפלוגת החוד של גדוד 50 (בזלת) מחטיבת הנח"ל המוצב כרגע בגזרת חברון. הם נראים לבושים באפוד קרבי מלא, חובשים קסדות ומהלכים באחד מרחובות החלק הפלסטיני של העיר, באזור הנתון בשליטת צה"ל בשל קרבתו ליישוב היהודי. באמצע הסיור החיילים מתחילים לרקוד למשך כדקה לצלילי השיר "טיק טוק" של הזמרת קיישה, ששימש גם את מערכון המקפלות בעונה האחרונה של "ארץ נהדרת". מהביצוע ניכר שהלוחמים ערכו חזרות רבות לפני הצילום. הומור מתחייב בתנאי לחץ ועל כן אני נותן להם את פר…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ...

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by RayZ,

אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by J0n1,

נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by icebreak,

בטח חלק מהצופים הקבועים של TOP GEAR ו/או חובבי המכוניות / ספאם, מכירים את הרכב הנ"ל, בכל זאת: http://www.openwheelers.com.au/videos/Top_Gear_Ariel_Atom_2_Full_segment.mpg

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ssib,

http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

האם אפשר לקנות הכול ישירות המחנות בחיפה?יענו ללכת אליה ולקנות שמה במקום....

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

אוקי, חשבתי שהגיע הזמן להפטר מהגולף הגרוטאה ששירתה אותי בנאמנות בזמן הלימודים באוניברסיטה ולקנות רכב חדש. ב"רכב חדש" אני לא בהכרח מתכוון חדש אלא אחר, כי מה שבעיקר מושך אותי זה MUSCLE CARS. איזה pontiac firebird שנת 72-73 או ford mustang מאותם שנים או אולי איזו קורבט מסוף שנות השישים. בעד נגד? נימוקים....

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by SEangel,

רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. בטח ראיתם מכללות שמציעות קורסים של רשתות ! זאת גניבה לאור היום זה סתם תעודה ובסוף שולחים אותך להיות טכנאי PC רגיל מי שרוצה באמת ללמוד רשתות המלצה שלי שישלם כסף למישהו עם ניסיון בצורה פרטית אין כמו ניסיון בשטח עם התעודה של המכללה אפשר לעשות טיירה! הם גונבים 20 - 30 אלף סתם ! התעודה לא שווה גרוש כל התחום של הרשתות זה שטויות כל סתום יכול לדעת רשתות אחרי לימוד של כמה שעות . אל תתפתו להצעות ותעודות שאפשר לנגב איתם את ה T מורחים קורס של יום וחצי שנה וחצי סתם כדי להצדיק את הכסף שהם גובים.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים