כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני מנוי בחדר כושר מסויים. משלם הרבה כסף על המנוי ועל האימונים. לאחרונה התגלה לי שניתן לשכור לוקרים לשנה במחיר של כמה מאות שקלים. כלומר... כמות גדולה של הלוקרים במלתחות תפוסים למרות שכמות האנשים שמתמשים במלתחות היא הרבה יותר קטנה. עד כה הכל בסדר. הבעיה היא... שאם נניח יש חדר שכולו ריק ואין בו אף אחד, אני חושש להחליף בגדים על אחד הספסלים כי מישהו שיש לו לוקר שם שמשלם עליו עלול לבוא ותווצר סיטואציה לא נעימה שבה הוא מרגיש שהוא יכול לפנות אותי מהספסל בגלל שאין לי לוקר שם. לרוב אנשים נחמדים, אבל תמיד יש איזה ברברי שעיר שחושב שהוא מלך ושכח שרק לפני 70 שנה כמעט השמידו אותנו ועוד 70 שנה ייסמו את העבודה. כלומר מלבד חוקיי נירבירג הלא כתובים לספסלים, הח…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מישהו עובד/עבד בקוקה קולה ויכול לספר על התנאים, שכר וכו'? אם להיות יותר ספציפי, המשרה מיועדת כמאבטח בקוקה קולה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא: מה בעצם יש לי מחר? עוד פעם פסיכוטכני כמו בצו ראשון? לא כתוב בזימון לאיזה מסלול אני מועמד, זה אומר שמחר יהיה לי משהו כללי או משהו מסויים שפשוט לא אמרו לי מהו? תודה, אני רוצה לדעת מה מצפה לי ולהגיע מוכן
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אנשים עצתכם בבקשה יש לי נוקיה 6230, ונמחק לי ממנו קובץ (תמונה) חשוב להחריד (להחריד !) בזדון - קרה היום בבוקר. הקובץ היה מאוחסן בכ.הזכרון של הפלאפון (בגודל 128 MB) - תמונה שצולמה ונמחקה אחרי פחות מ- 30 שניות, אם זה משנה. אני לא בטוח בקשר ליצרן הכרטיס, מכיוון שאני מפחד לפתוח את הפלאפון עכשיו (כי הבטריה תתנתק והכרטיס הוא כרטיס פלאש נדמה לי, וכל הנתונים יאבדו, לא ?) יש למישהו מושג אם אפשרי בכלל לשחזר ? אני מוכן לשלם על זה אם יש צורך. אשמח לכל עזרה שהיא תודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-