כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי בדפי זהב מספר של חברה כל שהיא הופיעו 2 תוצאות, היום אחת התוצאות חסרה, מה דפוק במחשב שלי שפתאום לא מראה את זה?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא יכולתי למצוא כותרת שונה. קודם כול, אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום והקישורים שמופיעים בפוסט זה נמצאים בגדר חוקי הפורום. בנוסף כתבתי את הפוסט כאן ולא בפורום תיכנות, כי זה משהו אישי. לא באתי לכתוב את הפוסט מנקודה של "השווצה" או משהו דומה, פשוט לספר על משהו שקרה לי ורציתי לשתף עם חברי הפורום. אני משער שהרוב שמתכנת פה מכיר את האתר CodeProject ויותר מפעם אחת ביקר בו. לפני מספר שבועות כתבתי מאמר (המאמר הראשון שלי באתר) שמדבר על העברת פריימים באופן ישיר של מצלמה באמצעות פרוטוקול ה-TCP: http://www.codeproject.com/KB/audio-video/CamCommunication.aspx כתבתי את המאמר מתוך צורך לתת מענהן לאנשים שנתקלו באותה הבעיה שאני נתקלתי בה: העברת Stream של מצלמה בצ…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה במבחן אם משהו יכ ללעזור לי בבקשה השאלה היא מה נכון לגבי פסיקת IRQ ? --------------------------------- 1. פסיקת 2 אינה ניתנת לביטול 2.ברירת המחדל של COM 1 היא פסיקה 7 3.עכבר מסוג PS2 אינו משתמש בפיסקה 4.אך תשובה אינה נכונה איזה תשובה נכונה מבין 4 האפשריות ?!?!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(כן כן.. מי שמכיר אותי כאן יודע שאני דיי צעיר בשביל לשאול שאלות כאלה, אבל כבר עכשיו אני חושב על זה. עדיף לתכנן את החיים מאשר לתת לחיים לתכנן אותך. וכשהם מתכננים אותך זה לא כל כך טוב, אם אתה לא Forest Gump) שלום, אני, מאז שאני מכיר את עצמי, אהבתי נשקים, רובים, יריות, אקשן, משימות, ואחד הרצונות הכי גדולים שלי זה כבר לשרת בצבא, נולדתי באמריקה ועליתי לכאן כשהייתי בן 3, לכן יש לי אזרחות, ואני לא יודע, מה עדיף, לשרת את החובה שלי בארץ למען המדינה ואז לעוף מכאן ולשרת שם, לקבל תגמולים, קולג' חינם, המון כסף, הנחות בחנויות ובעיקר, המון כבוד, או לשרת כאן קבע (אני מתכוון ללכת לקורס חובלים, מגיל 10 בערך אני מאוד אוהב את הים, ומוציא רשיון צלילה בקרוב מאוד) למען ארץ ישראל, שהם קצת פחות מ…
-
- 138 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
אני משנת 97 טכנאי מחשבים התחלתי בצבא והעבודה האחרונה שלי הייתה ב Data Safe שפשטה רגל תיקנתי שם מחשבים ניידים של IBM LENOVO ACER וקיבלתי 10K רכב + פלאפון אני כמעט חצי שנה מובטל מאז בגלל שההצעות שאני מקבל זה 4.5 - 5 K אני רושם בקורות חיים שיש לי ניסיון ועברתי אפילו הכשרה של IBM וכלום ,, הסתכלתי באתר הזה http://www.maskorot.co.il/salary/?id=22344 המחירים בשמיים 7.5 - 10 K שלא נדבר על התנאים " רכב , ביטוח מנהלים , מחשב נייד צמוד " איך זה שכל הצעת עבודה מציעים לי 5 - 5.5 גג ועוד עושים לי פרצופים ? אני רק אומר בכח אדם 10,000 עושים לי פרצוף כזה " אתה משוגע " אז שאני יורד ל 7.5K אומרים שאני לא מציאותי , יש פה טכנאים שכירים שעובדים בזה עם ניסיון ? 5000 שקל עם ניסיון של למעלה מ 10 …
-
- 58 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-