עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RayZ,

רציתי להבין איך הולך כל הקטע של הזיכוי כיום בחנויות מחשבים בסיטואציות כאלו- נניח שיש את המוצר X שלאחר כמה חודשים מחירו יורד ומתברר כתקול ובעייתי- החנות אוספת אותו ובמקום להחליף לחדש מוכנה לתת זיכוי. האם הזיכוי הוא בסך המחיר המקורי שקניתי את המוצר בו, הוא זיכוי בשווי המוצר בימים אלו?

2. יש כאן את המכירה הזאת http://cgi.ebay.com/Western-Digital-My-Passport-Essential-SE-1-TB-USB-2-0-/270653323038?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0431f71e שזה פשוט זול בטירוף, והייתי קונה את זה עכשיו, אם היה מחיר על המשלוח.. לצערי אין אבל בנתיים שלחתי למוכר הודעה. למוכר יש פידבק מעולה, אבל זה עדיין מחשיד קצת שאין מחיר על המשלוח. בנוסף מצאתי DOK של 256GB בבערך אותו המחיר, ממוכר אחר, שמציין שאצלו המשלוח בחינם. http://cgi.ebay.com/New-USB-2-0-256GB-Flash-Memory-Pen-Stick-Thumb-Drive-/190458073956?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2c582f9364 מה קורה פה לעזעזל? מה זה המחירים האלה?!

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by PipOd,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by klayton,

http://gizmodo.com/5669317/student-hides-rick-astleys-song-in-college-paper

6. הקדמה כללית: אחותי עובדת משמרות. כל פעם אחרי שעובדת משמרת לילה, היא חוזרת וישנה כחצי יום. כל רחש ומן הסתם כל צלצול טלפון מעיר אותה והיא מתקשה מאד לחזור לישון. הקדמה לבעיה: סבתא וסבא שלי עברו את גיל 80, הזיכרון כבר לא משהו, והם רואים באמא שלי את השליח שלהם לענייני כל. בנוסף, הם מתקשרים כל הזמן לידע אותה על כל שטות, קטנה אשר תהיה. זה מגיע לרמה שסבתא שלי מסוגלת להתקשר לפה 6-11 פעמים בין השעות 7 בבוקר ל13:00 בצהריים, וזה רק החלק הראשון של היום, כדי להגיד לה דברים כמו "יצאנו לקניות" / "אכלנו צהריים" / "סבא קם, אני ישבתי" / "חזרנו מקניות" / "אם את בקניות, תקני לנו חלב" / "עכשיו אנחנו אכלנו ארוחת בוקר" ... אני מניח שהבנתם. מאחר והצלצולים הללו מעירים את אחותי, אמא שלי חיפשה פתרון…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נחשפתי עכשיו כשנכנסתי לpirate bay לעניין חדש שלא הייתי מודע אליו- פיראטים בגלל אידיאולוגיה. אני ממש לא מבין את הטענות שלהם. הם מתכחשים לזכויות יוצרים? הם טוענים שפרי עבודתו והשקעתו של מישהו אחר, שעשה אותו כדי להרוויח עליו כסף צריך להינתן בחינם רק כי הם רוצים? מה ההיגיון שלהם? (אציין כי אני חושב שהורדותת כאלו הן גנבה, וכאשר אני מוריד אני מודע לכך ועושה זאת רק בגלל שאין לי כסף או שלא שווה לי להוציא כדי לקנות את מה שאני מוריד בכל מקרה. אם יש סיכוי שאני אקנה משהו אני לא אוריד אותו, ולכן אני לא מוריד מוזיקה לדוג')

• 89 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by NoamS,

שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה

9. Started by Kidney_stonE,

http://i.imgur.com/2VOhC.png

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by raiman1,

האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by atomic rooster,

http://ubersuper.com/all-ducks-are-wearing-dog-masks/

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז לפני שאני אתחיל, אני יודע שזה ממש לא קשור בשיט לפורום HWZONE, אבל היי, בואו נודה בזה, פורום כללי היה הפורום הכי שימושי להרבה אנשים בהרבה נושאים, אז החלטתי שכן שווה לכתוב פה את השאלות לגבי העניין. בכל אופן, בקרוב [באזור אמצע דצמבר] אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. אחרי שאספתי הרבה כסף [והרבה זה 40,000 פלוס]. אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. הכיוון שלי זה טיול של חודש בניוזילנד ו-2-3 באוסטרליה. בדרך חזרה לעשות איזה שבועיים-חודש בתאילנד ויאללה הביתה. את הטיול אני מתכנן לעשות לבד. ומכאן גם באה השאלה הראשונה של. האם מוכרות לכם דרכים להצטוות לאנשים טרם תחילת הטיול? האם יש פורומים או מקומות בהם אני יכול לחפש אנשים שעושים טיול בתאריכים מקבילים ע"מ לטוס איתם? אני לא מ…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  16. Started by ש נ י צ ק י,

http://motobike.ifeel.co.il//article/8167.aspx

17. Started by Moty_p,

על חשבון איכסון כל שהוא או על שרת יעודי? ותחת איזה מערכת הפעלה היא רצה חלונות או לינוקס? תודה לעונים.. סתם מעניין לדעת אם שאלתם למה..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by J0n1,

נמאס לי כל הזמן לאכול המבורגר/פיצה, בא לי מסעדות עם אוכל אחר ומיוחד. מישהו מכיר מקומות מעניינים עם אוכל מיוחד? הכוונה לג'אנק אבל לא אמריקאי, כמו טאקוס נגיד..

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by Vidati,

שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.

20. Started by shalomelbe,

לפני כמה חודשים חיפשתי בדפי זהב מספר של חברה כל שהיא הופיעו 2 תוצאות, היום אחת התוצאות חסרה, מה דפוק במחשב שלי שפתאום לא מראה את זה?

21. Started by Kitt0s,

טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by nim901,

אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.

• 3 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.