כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
כגולשים באתר HWZONE כולנו או רובנו נחשבים "גיקים". האם פעם תהיתם איזה סוג של גיקים אתם- להלן התשובה: האבולוציה של הגיק מראשית הימים ועד היום.... : לרזולוציה גדולה יותר- http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את התשובות לשאלות עליהן צריך לענות כדי להשתתף בהגרלה?(רק אם זה חוקח כמובן....) פשוט ראיתי את זה רק ביום שישי ואני כבר לא אספיק לקרוא את הביקורות כדי לדעת את התשובות... תודה לעוזרים.(אני אבין אם לא תרצו לומר רת התשובות... )
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרגע למרות שהגדרתי את זה בפרופיל שלי אני שם לב שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן/מחשב האתר "מוציא" אותי החוצה ואני צריך להתחבר מחדש. הנחתי שזה משהו לגבי ה"עוגיות" - אני צודק? האם אפשרי לגרום לאתר להשאיר אותי מחובר תמידית גם אחרי ריסטרט?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אלי טכנאי הביתה שיפרמט לי את המחשב ויתקין לי את הווינדוס 7 המקורי שקניתי עכשיו אני רוצה לדעת מחירים בלי חרטה פשוט לפרמט להתקין מערכת הפעלה עם הדרייברים כמה יעלה?
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
ב-2005 עלה משחק חידות ישראלי בשם גוון שצבר פופולאריות רבה בזמנו ואתגר חברים רבים בפורומים שונים בארץ. המשחק בעצם מתנהל כולו בדפדפן כאשר המטרה היחידה היא לעבור לשלב הבא. היום, לאחר הפסקה של 3 שנים מאז התעדכן, הוא חוזר בגירסא חדשה - http://myblog.co.il/gavan בעצם כל השלבים נבנו מחדש וניתן כעת לפתור את החידה מההתחלה, כאשר הפעם האתר ממשיך להתעדכן. בקשה אחת מיוצר האתר, בפורומים ובמקומות פומביים לא לפרסם פיתרונות וקישורים לשלבים, אלא רק לספק רמזים במידת הצורך! מה שאתם עושים במסנג'ר ובהודעות פרטיות זה עניינכם שלכם, אבל בפורום, שבו כולם רואים, אני מבקש לכבד את אלה שלא רוצים להגיע לפיתרונות וקישורים ברשת, וכמובן את יוצר האתר שעבד קשה מאוד על החידה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
מניח שמי שנמצא באתר הזה יודע להזהר...אבל בכל זאת... בימים האחרונים פרסמו בפייסבוק קישורים למשחקים, סרטוני עירום וכו'. כל לינק מוביל לדף מידע על הסרטון או המשחק בו נדרש ללחוץ על קישור נוסף לחיצה על כל אחד מהקישורים תוביל לדף הבא, שנראה כמו דף הכניסה של פייסבוק. רק שימו לב לכתובת... אז תזהרו..
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש וברצוני להעביר אליו מידע רב שנמצא על המחשב הנייח הישן. השאלה היא איך עושים את זה ביעילות כשאין הארד דיסק נייד? אודה מאוד על הסבר מפורט.. תודה רומן
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
זה משגע אותי. בהתחלה חשבתי שפשוט מאוד חותכים גזרים לגלילים קטנים במימדים שונים... עד ששמתי לב שיש להם גם "ראשים" ועליהם "ניצנים" שאינם חתוכים... אז איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 49.6k צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.com/news/70-terabyte-computer-Fans-Home-Builds-70tb-russia,11505.html#xtor=RSS-998 That's quite a warez server. ;D
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-