כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב בטח יש כאן אנשים שמבינים אז אשמח לקבל דעות על טכניון-הבנתי שזה הכי יוקרתי אוניברסיטת חיפה-אמרו לי שהרמה שם נמוכה מכללת אורת בראודה-אמרו לי שהיא הכי טובה בארץ מה ההבדל בתכלס בין מכללה לאוניברסיטה? מה כדאי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 31 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
כמו הרבה, אני חייל משוחרר עם תעודת מנהל רשת (הבולשיט הצבאי הזה) ונסיון של 3 שנים בצבא. אני מחפש כבר חודש עבודה כטכנאי PC או תומך HD במגזר העסקי אבל אין שום דבר בינתיים. כידוע לכולם, HELP DESK זה חרא (סילחו לי על הצרפתית), במיוחד כאשר העבודה היא אצל חברות האינטרנט/אשראי/בנקים. אבל בכל זאת, אם לא מוצאים עבודה אז מתפשרים. השאלה שלי היא, איפה העבודה כHD היא הכי טובה והכי מתגמלת? לכל מי שעבד בHD, הייתה עבודה שנהנתם ממנה ורציתם להמשיך?
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. רציתי לשאול שאלה..אני כרגע לומד מחשבים ויש לי אפשרות לעבוד רק 3 פעמיים בשבוע גג. וקשה למצוא עבודה נורמלית בלי ניסיון או בכלל אפשרות לקיים משרה מלאה. חשבתי ללכת לכיוון תמיכה טכנית לאיזה חצי שנה בנתיים עד שנראה מה ילך איתי ולעשות קצת כסף. קראתי מה המשמעות של לעבוד בתמיכה טכנית ואני יודע שזה קשה, אבל אני ינסה. אין לי ברירה אני צריך כרגע כסף. השאלה שלי בעצם איפה הכי כדאי לעבוד בתמיכה טכנית..אני יכול ללכת לבזק או 013 נטויזין. השאלה גם בעצם איפה יש יותר הזדמנות להתקדם ובכלל בנושאי סיסטם ואבטחת מידע, איפה התנאים יותר טובים, איפה בעצם "צוברים" יותר ידע מאשר התעסקויות פחות רלוונטיות. ואם יש לכם משהו לספר אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה רבה לעוזרים. אשמח לשמו…
-
- 89 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב. הייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצה לגביי חנות שנותנת מחירים טובים וחשוב יותר שירות טוב. חנויות באזור ת"א חולון בת ים ראשל"צ.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה באסה איתכם הכי דיכאתם אותי, אני כבר בניתי ללכת לKSP כי ראיתי שזול שם עכשיו אני רואה תאשכול של מאיזה חנויות להתרחק.. בקיצר..איפה כדאי לקנות? במחירים נורמליים? מקום אמין? ואני גר בחיפה..למקרה שאתם מציעים חנויות יותר מקומיות כאלה..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
באזור המרכז. תל אביב,חולון,בתים,ראשון.
-
- 11 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע קנייה גדולה של 3 מערכות מחשבים בסכום כולל של קרוב ל 30000 שח 2 מערכות של 11-13 אלף שח ועוד מערכת של 4500 שח איפה ממולץ לקנות? איפה אני יקבל את ההנחה הכי משמעותית ושרות ואחריות טובים? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
emule שלי בקושי מוריד קבצים,מישהו יודע איפה יש emule טוב ומהיר שיוריד לי הכל מהר וטוב?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול להוריד ספרי קריאה ולקרוא דרך המחשב באנגלית ואם יש גם בעיברית
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-