עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

אתם יושבים ברכבת ליד החלון... נרגעים ועובדים עם הLAPTOP שלכם... אתם שמים לב שהבנאדם שיושב לידכם תמיד מציץ לכם במסך וזה מעצבן אותכם... אתם אומרים לו: סליחה, אתה יכול לזוז בבקשה אני צריך ללכת לשירותים בזמן שהוא זז אני לוחצים על הלינק הזה http://www.thecleverest.com/countdown.swf והולכים לשירותים ברוגע.... (חשוב להשאיר את המחשב פתוח )

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by D@rk3y,

איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maverick,

מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי חברים, עוד מעט מתקרב החורף, אני רוצה עצות לשמור על עצמי כדי לא להשמין, הן מבחינת תזונה ואימונים לחיטוב שאפשר לעשות אותם בבית. אני אשמח לראות אם יש פה חברי פורום שמתאמנים כבר הרבה זמן ויודעים פחות או יותר על כמה דברים בקשר לתזונה נכונה ואימונים, כלומר מאיפה אתם מקבלים את הידע הזה? איזה תוכנית אימונים אתם עושים היום? מה אתם אוכלים בדרך כלל כל היום ומדי יום?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו. זרקו רעיונות.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=WSHzRZs8J_o&mode=related&search= ואם כבר באותו הקשר, קבלו את המוסלמית הבאה ממדינת BRUNEI שגם היא נאחזה דיבוק: http://www.youtube.com/watch?v=nPH3hd8oeRI&mode=related&search=

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by benor,

מישהו יודע עם יש מחר חופש?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …

18. שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ron_n,

שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by X_Dror,

הדרכון שלי נקרע קצת בעמוד עם התמונה. זה קרע באורך של סנטימטר בעמוד עם התמונה, במקום שכמעט נסתר, בדיוק בקיפול של העמוד עם הבסיס של הדרכון. מישהו יודע אם יכולים לעשות לי עם זה בעיות? עולה כסף להוציא דרכון חדש כדי לתקן את זה? כמה זמן זה לוקח?

• 19 תגובות
    • 35.9k צפיות
  21. Started by x-dude,

ובאיזה שעות ביום שבת עדיף להגיע שלא יהיה תור ארוך?

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. שמעתי ממספר מקורות, שפטור קבוע מנעליים צבאיות פוסל מהרבה מאד תפקידים. לאן ישלחו אותי? איזה תפקיד יתנו לי? יש לי סיכוי להגיע לדרג ד'? כבר הבנתי שלא אוכל לעבוד על מטוסים ומסוקים (תודה לאל. זה התפקיד הכי גרוע בצה"ל. כבר עדיף להיות טבח)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lion03,

מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הסיבה העיקרית היא תוכנות בדולר חחחחחחח למה אין את זה בארץ חחח

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.