כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן סיימתי לראות את הדרט בערוץ הסרטים פשוט נורא אני לא מצליח לכתוב כלום מחר אני אמשיך את הדיון מה אתם חושבים על הסרט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
;D לא יודע מאיזה משחק זה או איזה סרט אבל זה ממש מגניב http://www.gamewallpapers.com/widescreen/wallpaper_whiplash_1152x768_01.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי הביאה לי מחו"ל, מבן-דוד שלי, פלאפון נוקיה שהיה זרוק אצלו. בפלאפון יש מצלמה רגילה/ווידאו, אפשר לנגן בו שירים, יש בו bluetooth, אינפרה אדום ודברים כאלה... אז אפשר כבר לדעת שהוא לא ישן... רק איך אני מגלה את השם המדוייק שלו? כתוב עליו רק NOKIA! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם מכירים את זה כבר , אבל למי שלא: www.thelizardman.com
-
חברה אני יודע שזה לא שיך לפה אבל אני גם לא יודע לאיפה זה שייך בכול מקרה אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והם ביקשו ממני את ה zip code שלי ואני בכלל אל יודע מזה חח אז מה זה ? תתודהה
-
- 20 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז מה נועם... יומולדת מה... פייי עכשיו יענו צריך לשבת לכתוב לך ברכה וכאלה? *sigh* : ...aren't we high maintenance well, בכל מקרה, תזכור שאני כותב את השורות הבאות אחרי בילוי (HA!) של יום במכון קינן שפי הידוע לשמצה, complete with נסיעות הלוך חזור להרצליה. למקרה שתהית, היום הזה כלל הפתעות מרנינות כמו מבחן 600 (כן, 600, לא 300. וזה אומר בערך 40 שאלות על הקולות שאומרים לי מה לעשות, 30 שאלות על עיקצוצים בגוף ועוד איזה 50 בנושאים הנחמדים של התאבדות, רצח והתעללות בבעלי חיים וכמה פעמים ביום אני חושב על לבצע משהו מהם); שאלונים; סיפורים על תמונות (ילד עם כינור, פרנקנשטיין וטרזן); ראיון אישי; מבחנים קבוצתיים (כמו להכין מצגת של שעה ב-5 דקות, כולל פלקט צבעוני); ועוד כהנה וכהנה הנא…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא המקום אבל אני חייב לדעת במקומות אחרים לא ענו לי אולי כאן [glow=red,2,300]מי שיודע מי זאת מליון אני מביא לו[/glow] [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסירטון הזה תוכלו לראות באמת את הכוח שיש לה בDRAG . מומלץ לשים לב למד הסל"ד והמהירות . בבקשה , מקווה שתהנו (גם מי שחושב שזו היא סתם הונדה ערסית או כל השמצה אחרת) http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1MCLWOA8FRJ2C0AZ8KCRVTDMWF כפיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-