כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
digidi check dis out http://www.liveleak.com/view?i=d7f_1251647278
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://img18.imageshack.us/img18/4506/0120xctq.jpg http://img41.imageshack.us/img41/2921/0120zdet.jpg http://img217.imageshack.us/img217/6673/0120tewb.jpg http://img690.imageshack.us/img690/2120/01212180.jpg http://www.youtube.com/watch?v=suilbXIwj-I
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני כיתה י'ב,הראש שלי לא כ'כ בלימודים(זה לא אשכול חיזוקים אני מבקש),אני רק רוצה 12 שנות לימוד וזהו,הוצאתי עד עכשיו כ10 יח'ל אם זה משנה,ויהיה לי גם מקצוע שאני כנראה יוציא(טכנאי CISCO,בתנאי שאני יעשה ת3 יח'ל במחשבים שיש השנה). השאלה שלי בעצם היא למי מגיע תעודה של 12 שנות לימוד לפי החוק?
-
- 61 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
ה-FAIL השבועי שייך לפרסומת חרדית בעיתון "ישראל היום" מהיום בבוקר. מסתבר שה"משיח" היה כל כך עני וחסיד ומסכן ושקר כולשהו, שלא היה לו כסף לסימנייה לספר התנ"ך ... http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F11%2F26&pageno=28&entity=Ad02800&view=entity כן כן, אתם רואים נכון...
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ליחידה. למה אני צריך לצפות בראיון? לראיון מקצועי או אשיותי? בהנחה שאני תלמיד תיכון, וכל הידע שלי מסתכם במתמטיקה פיזיקה מחשבים 5 יח"ל...
-
- 21 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש קטע מיתרים כזה שחוזר על עצמו ברקע. משום מה הוא מוכר לי ממנגינה אחרת ששמעתי, משהו דרמטי כזה בסגנון רקוויאם לחלום תזמורתי כזה עם כינורות ומיתרים וכו'... מישהו מכיר או מוכר עם מנגינה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.
-
- 72 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט. האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-