כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.
-
- 72 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט. האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היום ב 7:40 בבוקר, בכביש שמותר לסוע 40, נהג דתי חרדי, בן 50+ נסע במהירות 60+, דרס לכלב שלי את הרגל והמשיך כאילו כלום לא קרה. לקחתי אותו לטיפול אצל וטרינר ולמזלי הכלב יחיה, קיבלתי צמרמורת כשהסתכלתי על הרגל שלו, כולה הייתה מרוסקת ונשאר כמעט בלי עור. שילמתי על הנזק שנגרם לכלב 750 ש"ח על הטיפול, וגם תיהיה הוצאה גדולה כשאני יגש לאורטופד בשביל לסדר את העצמות שלו. האם אני יכול לתבוע את הבן אדם? האם אני יכול לאיים עליו כמו : "עדיף לך לשלם את ה750 ש"ח האלה, או שתצטרך לשלם הרבה יותר לעורך דין שלך גם אם אני אפסיד"? מה ניתן לעשות בנושא? -הבן אדם יכול גם לסרב לתת את הפרטים האישיים שלו-
-
- 65 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים סוגרים שבתות עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהם עשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואיד Doodle Jump אורנג' - 14.84 רשמי - 3.66 Magic Paper אורנג - 14.84 רשמי - 10.1 בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שח המבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקה אני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני בעניין של לעשות קעקוע (ראשון) וממש מתפתה לקעקע את הלוגו של הלהקה האהובה עלי: <-------------------------------------------------- חשבתי לקעקע את הלוגו הבא: אבל כמה חברים אמרו שזו טעות לקעקע להקה לכן חשבתי לקחת את הלוגו, להוריד את הטקסט שאומר Orphand Land ולהחליף אותו בשם שלי Nir Azuelos באותו סגנון. ככה אני לא מקדיש יותר מדי ללהקה (כדי לא להתחרט) אבל עדיין משאיר את האמנות המהממת של הלוגו.. לדעתכם זה אפשרי? אמן ממוצע יכול להחליף את הטקסט בצורה "אמיתית"? רעיונות אחרים אולי? אגב, כמה דבר כזה יכול לעלות ואיפה לדעתכם בגוף הכי כדאי לקעקע? אני חשבתי על הזרוע, קצת מתחת לכתף. ולבסוף, יש סטודיו שאתם ממליצים עליו באזור המרכז? עדיפות לראשל"צ. תודה עדכון 21/11 -…
-
- 44 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International. אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון. מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחר להעביר שיעור בנושא רשתות ואני חייב את הקול של החיוג האנלוגי הישן. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-