עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jonnyboy,

היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?

5. אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האם מותר או שיחרימו לי את זה במכס? אני יודע שמשרד התקשורת שם הגבלות על מה מותר ומה אסור בנושא אבל אין לי מושג מה ההגבלות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shalomelbe,

אני צריך לבדוק הרכב כימי של תרופה (חומרים פעילים) ובדיקת כספית במזון שניהם לכתבה שאני מכין מישהו יודע איך למצוא חברה שעושה בדיקות כאלה? מה לחפש בספר טלפונים?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Kukishin,

מחכה להם...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by simonsix,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oren,

יפה... http://downforeveryoneorjustme.com/www.facebook.com *חזר אחרי 5 דקות.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by ackohen,

הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by ברוס לי,

יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש אתר שמאפשר לי למצוא שירים\זמרים על פי סיגנון. למשל אם אני רוצה שירים בסיגנון של אריק קלפטון אז הוא ייתן לי רשימה של דברים שאני עלול לאהוב.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by bezangeloo,

האם יש בנק כלשהו בארץ שמציע שירות של כרטיס אשראי נטען? לא החארטה של הדואר שמטעינים בסכום מסויים וכשהסכום נגמר צריך לעשות חדש, אלא באמת נטען? תודה, בז'נגלו.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by B.D.B,

קיבלתי הודעת ספאם כל כך חובבנית שהיא הצליחה לעבור את הסינון של גימייל, בעלי הגימייל יודעים עד כמה הדבר קרוב לבלתי אפשרי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by Bear Cub,

שלום חבר'ה. אני צריך לפתור חידה מסוימת ובאמת שניסיתי לגגל ולא מצאתי אבל בטח התשובה שם איפשהו. החידה: מי היה האדם שבגזר דינו הציע שתינתן לו הזכות לאכול ארוחת צהרים בחינם עד סוף ימיו במקום עונש מוות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלנו מעאפן...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים