כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות קשה. מה שווה את הכסף W800 או K750. איך איכות המצלמה של כל אחד,הרמקול, ה MP3,ה SPEAKER? ואיך הם לעומת יריבהם (נוקיה)? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום ניגשתי לטסט ראשון. לצערי קיבלתי את הבוחן הכי אדיש בעולם. נהגתי בערך עשר דקות, הבן אדם לא הסיט את ההגה שלי פעם אחת, לא בלם, כלום, אבל לא הוצאתי ממנו תגובה אחת. הוא לא ביקש לעשות חנייה. כלום. עשינו סיבוב בעיר במשך עשר דקות עד חזרנו למשרד רישוי. אמר לעשות חנייה כפולה. עצרנו. הוא יצא מהרכב וזהו. אני נשארתי ברכב בהלם. המורה שלי אמר שאותו בוחן התגרש לא מזמן. עכשיו או שנהגתי ממש טוב או שנהגתי ממש מחורבן. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חברת אינטרנת חדשה יחסית אקס פון לפנישעה אני מחובר אליהם ומזה מבסות :xyxthumbs: כול החרא הזה שבזק האכילו אותי אם TL וכול מיני קישקושים של שעות לחץ ותמות זה המצב לא טוב לך אז תילך וכול זה אד שהאיש מחירות גילה שאני לא מחויב התונים קצט השתנו ותהמשך אתם בטוח מקירים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ בהצלחה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה דיי מזעזע... http://www.a2zegypt.com/isr_heaven1.swf