כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
שיו איזה כיף! תמיד רציתי לעבוד עם חיות אבל הפחידו אותי שזה תחום קשה והיום עזרתי אומץ וניגשתי לראיון קבלה והרשמתי את המנהל והצוות והתקבלתי לקורס Veterinary Technitian ויום שישי יהיה היום הראשון ללימודים ואני כולי מתרגשת אז זהו, סתם, רציתי לחלוק את זה איתכם, אולי לקבל איזה "בהצלחה" או משהו וחוצמזה... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :bunny: :elkgrin: :jump1: :ylsuper:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.arup.com/video.cfm :o :o
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה אתר יותר טוב לבידור ופנאי? לדעתי זה נענע... אשמח לשמוע את דעתך...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קצת רקע: למי שלא יודע בעוד כשבועיים יתקיים משחקה החמישי של מכבי חיפה בליגת האלופות וזה יהיה בקפריסין נגד מנצ'סטר יונייטד האגדית אני קיבלתי כרטיסים ליציע הכבוד (וזה לא משנה כרגע למה..) ואני חייב לנסוע לשם (גם בגלל שזה יציע הכבוד ומנצ'סטר יונייטד, ובעיקר בגלל שזת הקבוצה הכי טובה היום בארץ הלא היה מכבי חיפה!!!). הבעיה היחידה שעומדת לפני היא- הוצאת הדרכון המיזד*** ממשרד הפנים! לפי מה שהבנתי הולכת ליהיות ממחר שביתה ללא זמן מוגבל ברשויות- מה שלפי הבנתי הבסיסית אומר שלא אוכל להוציא דרכון ממשרד הפנים השאלה שלי היא כזו: 1)האם זה באמת נכון- ואכן אני לא אוכל להוציא דרכון במידה ותהיה שביתה? 2)במידה ואני אוכל להוציא דרכון (אפילו אם זה יהיה עוד כמה ימים) תוך כמה זמן אני אקבל אותו מהיו…
-
- 20 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Fat joe - Whats luv
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שהגיע הזמן להפטר מהגולף הגרוטאה ששירתה אותי בנאמנות בזמן הלימודים באוניברסיטה ולקנות רכב חדש. ב"רכב חדש" אני לא בהכרח מתכוון חדש אלא אחר, כי מה שבעיקר מושך אותי זה MUSCLE CARS. איזה pontiac firebird שנת 72-73 או ford mustang מאותם שנים או אולי איזו קורבט מסוף שנות השישים. בעד נגד? נימוקים....
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום, יום שני ה2.2 (cooooolll) ניצן זיפמן, A.K.A THEWIZARD חוגג יום הולדת 24! מזל דוב ניצן!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות פלאפון חדש, אני הולך להזמין מחו"ל פשוט בגלל שהיחס עלות-יעילות בארץ גרוע. התקציב הוא 300$, אני לא רוצה את האנגייג' בגלל הגודל ואני גם לא רוצה סמרט פון כי זה לא נוח. הפלאפון מיועד לרשת אורנג', יש המלצות? אאה כן, חשוב שיהיה לו שן כחולה. תודה רבה!!!.
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-