עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuck off,

החלטתי לסוע עם חברה שלי לצימר בצפון, עד פה זה היה קל. התחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. אז חשבתי שאולי אלה מכם שהיו בצימר כבר מתישהו יכולים להמליץ לי על משהו ספציפי. תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Ido.G,

היי כיום אני גר בת"א בדירה שכורה עליה אני משלם 3,400 שקלים כולל ארנונה. אני גר לבד. מסיבות כאלו או אחרות, אני מפסיק את השכירות בסוף החוזה (עוד שבועיים וחצי) ומחפש דירה ברעננה/הרצליה. ראיתי כבר בערך שמונה דירות וכולן מה שנקרא "פח" (בסביבות ה 2900 - 3300 שקלים). באמת מזעזע - ציפיתי שדירות באיזור הזה יהיו יותר נורמליות מדירות בתל אביב. אתמול הלכתי לראות דירה שלושה חדרים ברעננה בבניין שעובר תמ"א. במסגרת הפרויקט מוסיפים, כמובן, דירות לבניין - מה שפחות איכפת לי. בנוסף, אמורים גם להרוס + להרחיב כמה דברים בתוך הדירה עצמה בשלב כלשהו. כמובן שאני שוקל את כל העניין כי הדירה זולה ויחסית נורמלית, לעומת כל המקומות הדוחים שראיתי. אשמח לחוות דעתכם הכללית לגבי מעבר לדירה בבניין כזה ולהתי…

• 26 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. Started by IG,

בגהנום > לילה טוב לכול הכופרים! לרגל יום ללא דוסים מעצבנים (אהממ רוני אהממ) שחופרים למוות בכול דיון, החלטתי לפתוח שרשור שירכז את רשימת החטאים שלהם שבזכותם נגיע לגהנום. *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אני אתחיל: לא צם (כמובן), שומע הבי מטאל (דיו... הרבה מוטיבים של שדים ודברים אחרים שנחשבים ככפירה ) ועוד משהו שהחלטתי לצנזר :-X :

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by se7en,

רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני כרגע מוריד דרך התוכנה לאחר שנרשמתי בהצלחה לשרת USNET עכשיו איך אני מגדיל תמספר חיבורים שלי? זה נותן לי רק עד 2 חיבורים (connections) ושנרשמתי אז רכשתי תחבילה של ה-streams 8 ואיך אני יודע בדיוק מה מהירות ההורדה שלי כי בתוכנה רשום למטה מצד ימין... לדוגמא: 260kbps/30kBps אז איך אני יודע על כמה אני מוריד בדיוק? וזה הגיוני שאני מוריד על 30? אני אמור להוריד על כל הפס! יש לי אינטרנט 2 מגה וכל ההורדה אמורה להסתיים בערך עוד 22 שעות גודל ההורדה היא 2.37 ג'יגה יש מצב שלא מילאתי טוב תפרטים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall

9. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by redti,

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"

11. Started by KoM,

עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  13. אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by unknown,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=194707

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by 114508534,

מה זה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by davidreznic,

http://nikerunning.co.il/nikenightrun/?ref=100

17. קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VL,

מישהו אמר לחבר שלי שהוא הגיע עם אופנוע T-MAX ל-290 קמ"ש לפי דעתי זה לא הגיוני , חבר שלי מאמין לו..

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אם יש לי כרטיס אשראי מאושר בPAYPAL של VISA , אני יכול להעביר ממנו כסף לBALANCE ולהעביר מהBALANCE לכרטיס?

21. לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. Started by DarkMoh,

נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חברים יש לי בעיה באקספלורר לא מראה תמונות ואייקונים ואני מנסה להדביק צילום מסך בפורום תוכנה איך שמים צילום מסך בפורום שלנו?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים