עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני שואל את השאלה כאן מאחר ואלו רקעים שמתאימים ל LCD-TV ,תודה.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום חבר'ה אני בודק כרגע אופציות להשכרת דירה עם החברה, ולמרות שבדקתי כבר בגוגל וקראתי כל חומר שמצאתי כמעט אני עדיין לומד כל פעם משהו חדש. במיוחד מאנשים בעלי ניסיון שאני מתייעץ איתם. ומאחר ומדובר בצעד כלכלי רב ערך לא הייתי מתנגד לאף טיפ... תודה

• 38 תגובות
    • 9.9k צפיות
  3. שלום רב, ביום חמישי הקרוב אמור להיערך משחקה ההיסטורי הראשון של קבוצת מכבי נתניה בגביע אופ"א. לצערי, היום פורסם בכלי התקשורת על כך שהמשחק לא ישודר ע"י ערוצי הטלוויזיה בארץ. חוג אוהדי מכבי נתניה פתח בעצומה הקוראת לשידור המשחק בארץ לטובת אלפי האוהדים של הקבוצה. כתובת העצומה הוא http://www.atzuma.co.il/petition/maoralfasi7/2/ באתר "עצומה". נכון לעכשיו מספר החותמים הוא קרוב ל- 500 כאשר העצומה החלה רק לפני שעות מספר ואוהדים של שלל הקבוצות בארץ כבר חתמו. נשמח אם תצטרפו ותחתמו על עצומה זאת ותעזרו לאלפי אוהדי נתניה ברחבי הארץ לצפות במשחק ההיסטורי הזה. בתודה מראש, חוג אוהדי מכבי נתניה

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by raiman1,

סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by 12131,

היי, אני מחפש שירים שקטים של OPETH, כמו A Fair Judgment או Hope Leaves. תודה =]

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  6. לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  7. יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by sigma,

http://www.vpnbook.com/

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by benor,

יש כאן מישהו שקצת מתמצה בתחום? מבין או יודע מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?

12. אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  13. שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by antonays,

שלום בהמשך לנושא שרץ פה בנוגע ללימודי מחשבים. אני מעוניין לעשות קורס MCITP (מנהלי רשתות) באחת המכללות המציעות קורס זה, על מנת להיכנס לעבודה בתחום הרשתות ותחזוקת המחשבים. האם יש מישהו שעשה קורס דומה ויכול להמליץ? עד כמה קשה למצוא עבודה בתחום ללא נסיון מעשי ברשתות? מהו טווח השכר בתפקיד? ואילו מקומות עבודה מציעים עבודה בתחום? האם זהו הקורס הנכון לעשות למי שמעוניין להיכנס לתחום המחשוב? (לא תיכנות). תודה רבה

• 22 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה שמעניין אותי זה בעיקר הדבר הזה שנקרא עמלת מכס שגובה דואר ישראל . בעיקרון אני מתכוון לייבא דרך USPS אוזניות מתחת ל50 דולר אבל פשוט אי אפשר להבין על מה הם גובים עמלת מכס . הם גובים על כל מוצר מתחת ל50 דולר עמלת מכס ? אולי על מוצרים מעל 2 ק"ג ? תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by radioactive,

מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by galh_5,

לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gil_k,

רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?

• 23 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by X_Dror,

http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc מקווה שזה לא פורסם כבר, לא הייתי בארץ שבוע.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

היום התקינו לי מזגן 1 כ"ס בחדר וזאת לאחר חודש שאני משגע את אבא על זה שהחדר שלי רותח. החדר באמת היה רותח לאחר הרכבת המזגן החיישן שלו הציג את טמפ' החדר שלי והיא עמדה על 30 מעלות בשעה 6 וחצי בערב מה שאומר שבשיא החום(שעה 1-4) היא הייתה גם על 35. לא רק טמפ החדר הושפעה כמובן שגם המחשב שמקורר על ידי אוויר הושפע משמעותית לפני המזגן הטמפ עמדה על 52 מעלות ו56 במאמץ עכשיו כשהחדר מקורר ל25-26 מעלות היא יושבת על 40-44 שינוי משמעותי. נכון הפיתרון הזה לא זול אבל הוא יותר בשביל חיים טובים וקרים(אני לא מבין איך הסתדרתי חודש בחום) וגם בשביל מחשב קריר ושקט יותר המחיר של התענוג 1800 שקלים כולל התקנה, מי שבאמת הפתיע בכול הסיפור הוא המתקין שהגיע עם פאלם מסודר והתחיל לדבר איתי על מחשבים כן מתקי…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by y191181,

זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!

24. Started by ForresT,

אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by integral,

:s05:

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים