עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

LMFAO !!! אני מצטער , אבל הייתי חייב ....

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

אז ככה, החלטתי לקנות פלאפון חדש, אני הולך להזמין מחו"ל פשוט בגלל שהיחס עלות-יעילות בארץ גרוע. התקציב הוא 300$, אני לא רוצה את האנגייג' בגלל הגודל ואני גם לא רוצה סמרט פון כי זה לא נוח. הפלאפון מיועד לרשת אורנג', יש המלצות? אאה כן, חשוב שיהיה לו שן כחולה. תודה רבה!!!.

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by watch out,

שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. היי, קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..? איפה אפשר לראות את הפרטים? אדם

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. גבר הוכש באיבר מינו על ידי נחש שיצא מהאסלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404268,00.html מקרה די נדיר. לעומת זאת עכברושים באסלה זה דבר די נפוץ. עכברושים הם יצור מאוד סקרן בעל דחף חזק להיכנס לכל חור. הם אוהבים להיכנס לצינורות ביוב ומסוגלים לטפס בהם בקלות ולעבור גם את האסלה. http://www.youtube.com/watch?v=XLqDuvlAZjg

• 20 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\

8. Started by RoyShefy,

מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם כל הזמן אני חושב על זה שאני ב 15.5 ואני בתול חלק אומרים לי מה איך אתה בתול אתה כבר בן 15 וכו' חלק אומרים כל החיים לפניך וכו' החלטתי וקיבלתי אומץ בשביל לשאל דבר כזה פה!! באיזה גיל עשיתם את זה?? וכמה טיפים !! (בבקשה לא להרוס את הדיון זה חשוב לי...!)

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. סיפור ארוך שקיצרתי המנחה שלי קיבל תקציב של 5000$ לקניית GPS מה שהוא מצא ורצה עלה 5600$ . לאחר שבועות של התלבטויות הוא חזר לחברה ואמר להם דוגרי מה התקציב שלו ושאל מה אפשר לעשות (הוא חשב שאולי ימכרו לו בלי התוכנה, או בלי המדריך הצמוד בשטח למשך יומיים...). בסופו של דבר, הסכימו למכור לו את אותה חבילה ב 4800$

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 104952,

http://youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs תסתכלו טוב על דקה 2-4 כשיש מכות

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

:lol:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by topgun,

אז מה נועם... יומולדת מה... פייי עכשיו יענו צריך לשבת לכתוב לך ברכה וכאלה? *sigh* : ...aren't we high maintenance well, בכל מקרה, תזכור שאני כותב את השורות הבאות אחרי בילוי (HA!) של יום במכון קינן שפי הידוע לשמצה, complete with נסיעות הלוך חזור להרצליה. למקרה שתהית, היום הזה כלל הפתעות מרנינות כמו מבחן 600 (כן, 600, לא 300. וזה אומר בערך 40 שאלות על הקולות שאומרים לי מה לעשות, 30 שאלות על עיקצוצים בגוף ועוד איזה 50 בנושאים הנחמדים של התאבדות, רצח והתעללות בבעלי חיים וכמה פעמים ביום אני חושב על לבצע משהו מהם); שאלונים; סיפורים על תמונות (ילד עם כינור, פרנקנשטיין וטרזן); ראיון אישי; מבחנים קבוצתיים (כמו להכין מצגת של שעה ב-5 דקות, כולל פלקט צבעוני); ועוד כהנה וכהנה הנא…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

http://kipod.net/magazine/files/monkey.html השיא שלי הוא 465

17. Started by shalomelbe,

ענו, תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ישיר: קובץ FLV http://dl3.dumpalink.com/media/8YggDpXu6VF5/sFa6SaFms8VG.flv לא ישיר http://www.dumpalink.com/media/1139563551/Multi-Touch_Screen אני רוצה אחד כזה! אם פורסם כבר מצתער...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by TAsraf,

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.