כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מישהו יכול להסביר לי מה זה הנדסאי? באנגלית זה נקרא practical engineer (מהנדס מעשי), והבנתי שזה תפקיד שהומצא בישראל, ואינו נפוץ בעולם. משהו בין טכנאי למהנדס, כשאר הנטייה היא יותר לטכנאי. האם זה נחשב למקצוע מבוקש בשוק, או משהו שכבר כמעט ואינו קיים?
-
- 66 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון, הרבה משתמשים בפייסבוק שולחים בצ'אט הודעות פישינג כגון: עכשיו השאלה היא, ממה זה קורה? מאיזה דף שהם נכנסים אליו? ואם מישהו נדבק, איך נפטרים מזה? המחשבה הראשונה שלי שזה פשוט איזה אפליקציה שמאשרים לה גישה לצ'אט והיא מספימה את כולם. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המייל המצ"ב. זה כבר פעם שניה שאני מקבל מייל בסגנון הזה בחודשיים האחרונים. אין לי חשבון בפייפל ולא זכור לי שנרשמתי לאתר. האם אני סתם עוד אחד ששלחו לו בתקווה שהוא יפול בפח או שמישהו מתחזה אליי? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
פיתוח חדש של Intel, משחקי LEGO הדור הבא
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, משהו יודע אם אפשר (בBSPLAYER או תוכנת אחרות), לשנות את ידנית הטיימינג של הסאונד, כך שיתאים לוידאו כתוצאה מחוסר התאמה ביניהם? התופעה הזו מתרחשת ביותר מידי קבצי לאחרונה, ונמאס לראות סרט ככה. תודה רבה (ואני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה)
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
החל מהראשון לינואר אמור להכנס חוק המפחית בצורה משמעותית את דמי הקישוריות שגובים המפעילים הסלולאריים. מישהו יודע איפה אפשר לקרא את נוסח ההחלטה \ יודע את עיקרי הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום רביעי האחרון הזמנתי את המוצר הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~nT330i~14~0.htm הזמנתי, אחרי שווידאתי שסטיק זיכרון SO-DIMM DDR2 1GB 667MHZ כלול במחיר. וויתרתי על ה-DOK מתנה תמורת הנחה קטנה במחיר, וסה"כ כולל דיסק קשיח של WD וכולל משלוח יצא 1305 ש"ח. קיבלתי את ההזמנה היום עם שליח, הרכבתי, הפעלתי, ואני נהנה מכל רגע. ATOM על שתי ליבותיו וארבע נימיו מספיק חזק בשביל אינטרנט, ואת ה-ION ב- FULL HD עוד לא בדקתי. הבעיה היא, שסטיק זיכרון איכשהו לא נכלל בחבילה, אז השתמשתי ב-2GB שלי, שהוצאתי מהנייד. רצתי לטלפון לברר, אבל היום בסקאי-PC הייתה ספירת מלאי והם לא היו זמינים בראשל"צ. אני מאמין ומקווה שהטעות קרתה בתום לב. מחר אתקשר שוב, מקווה שישלחו לי סטיק זיכרון בקרוב בל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום איחרתי לעבודה, כי השעון המעורר סירב לעבוד. יש לי אייפון 3GS עם מערכת בגרסה 4.12 (jailbreak של limera1n). בהתחלה חשבתי שאני עדיין מסטול מאתמול בלילה, אך מסתבר ששון מעורר פשוט לא עובד, גם אצל חברה שלי במכשיר. מצאתי את הפתרון: בעת קביעת שעון מעורר תסמנו ב-'חזרה', את כל הימים. הינה הלינק: http://www.9to5mac.com/45310/new-years-2011-breaks-non-recurring-iphone-alarm-clocks
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
Item #: SCP-173 Object class: Euclid Special Containment Procedures: Item SCP-173 is to be kept in a locked container at all times. When personnel must enter SCP-173's container, no fewer than 3 may enter at any time and the door is to be relocked behind them. At all times, two persons must maintain direct eye contact with SCP-173 until all personnel have vacated and relocked the container. Description: Moved to Site19 1993. Origin is as of yet unknown. It is constructed from concrete and rebar with traces of Krylon brand spray paint. SCP-173 is animate and extremely hostile. The object cannot move while within a direct line of sight. Line of sight must not be broken at a…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני עובד על משחק ישראלי לפייסבוק, והיום אני סוף סוף משחרר גרסאת Beta שלו. http://apps.facebook.com/edamometer/ כמובן שהוא עוד בשלב מוקדם ולכן יש בו עוד תקלות וגם טעון שיפורים, אבל בנתיים אני חושב שהוא במצב מספיק טוב כדי להבין את הרעיון ולהנות ממנו. אשמח אם חברי הפורום יוכלו לשחק בו, ולתת את חוות דעתם המוערכת תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני החלטתי להפסיק לעשן כול עוד אני צעיר,שמעתי הרבה אנשים אומרים שכתוצאה מהפסקת עישון הבן אדם מתחיל לאכול הרבה יותר בארוחות? האם זה נכון?,סתם משהו שמעניין אותי לדעת. דרך אגב אם מישהו נגמל מעישון יש לכם טיפים טובים לחמשת הימים הראשנים?כי אני יודע שהם הכי קשים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-