עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by R0ck,

!

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by MishaK,

מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by אוריפ,

רק רציתי לאח בהצלחה לכל הניגשים מח רלבגרות במתמטיקה שאלון 005! בהצלחה!

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by ag43,

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. כותרת

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by yonatanph,

אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by com,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :) ;D ;D סחטין עליו, עבר בראשון, בלי בעיות בכלללל מזל טוב

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Kukishin,

לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Nahum2,

משהו פשוט יחסית לחברה במרפסת שלי על מפה כמה נרות מסביב. מה להגיש?

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by alexpir,

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני עושה במדעי המחשב א' בפסקל+java סהכ 3 יח''ל הבגרות מדעי המחשב א-מתחילה ב12 וחצי. הבגרות מדעי המחשב ב-מתחילה ב9. שאלה במדעי המחשב א יהיה אובייקטים? תודה מראש ובהצלחה ערן.

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אינטרנט זהב רוכשת 60% מקווי זהב לפי שווי חברה של 140 מיליון דולר והיא תשלם לאליעזר פישמן, בעל השליטה בקווי זהב, 84 מיליון דולר (370 מיליון שקל). לאחר המכירה יישארו בידי פישמן 37% ממניות קווי זהב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html ואני, כמובן, לא מתכוון להישאר ב-012 כאשר היא בשליטתה של אינטרנט זהב ומשפחת פישמן. יש המלצות לספקית חדשה, שאני אעביר אליה את שני חשבונות האינטרנט שלי (אחד כבלים ואחד ADSL) ?

• 56 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים