עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כותרת

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. ת'רד המלצות לשירים ישראלים לתפארת מדינת ישראל! היי חבר'ה שמתי לב בזמן האחרון שיש לי דיי בורות במוזיקה ישראלית, ואחרי הכול זה לא שאני לא אוהב שירים בעברית ואפילו נהנה מהם מאוד ברדיו או במסיבות ושאר אירועים ... (נותן מעיין אווירה שונה משירים לועזיים...) אז רציתי לקבל ממכם המלצות לשירים ישראלים מהתקופה האחרונה כולמר עד 3 שנים פחות או יותר (את הקלסיקות אני כבר מכיר) יותר בכיוון של שירים רגועים אבל גם קצביים יתקבלו בברכה. נ.ב לא מוזיקה מזרחית-דיכאונית (אלה אם זה ממש מצחיק ;D) תודה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. גוגל מציגה את דור המכשירים הבא בניו יורק, באירוע נוצץ בהנחיית ג'ימי פאלון ובהשתתפות כוכבים מהעולם הספורטיבי והבידורילכתבה

4. שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by xTz,

היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. " יש לדרג בכל אשכול מספר יחידות בהן אתה מעוניין לשרת באופ יחסי יותר מאחרות" באופן יחסי למה? לכל היחידות שנמצאות בשאלון או באופן יחסי רק לאותם 2-3 יחידות באשכול הזה?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by oDot,

אתם מחזיקים אותו או מניחים עליו את היד? מעניין. עריכה: ציינו גם באיזה סוג משחק אתם משחקים D: איך יכולתי לשכוח?! לציין גם איזה עכבר יש לכם

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by NOSTREDAMUS,

הסרט הישראלי המצליח בופור שוחרר השבוע בגרסאת DVDrip באתרי הווארז. כמובן שתוכן ההודעה לא באה לעודד הורדה בלתי חוקית, אלא ההסקה המתבקשת שהסרט יצא בגרסאת DVD ברחבי אירופה וכנראה בקרוב גם אצלנו.

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

Its pretty hard or am i just suck ?? my first grade 65 and the second 55.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by J S Bach,

היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

לרגל קניית שני SAMSUNG Spinpoint F3 שבו 1TB עולה 450 ש"ח (שהחייאנו והגיענו לזמן הזה אמן) רציתי להזכיר למה כולנו חיכינו בזמנים אחרים. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by ofir123,

שמתי לב שיש כאן קבוצה של אנשי שנשארים עד מאוחר בלילה/בוקר ומעניין אותי לדעת מה אתם אוכלים בשעות האלה? למשל אני עכשיו ממש רעב ולא יודע מה לאכול, להתחיל לבשל משהו אמא שלי תאכל אותי.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by MalGano,

...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=98033&perpage=10&pagenumber=1 מסכן היא השמידה לא מחשב מעולה סתם ככה וניסתה אוות הדבר בשנת 93 אל ה-386 שלו אז... :

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by ziv,

בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by X_Dror,

אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Milk-Inc,

http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/t/a/n/e/l/d/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310272243515501/200310272245201022/PICT0008.JPG חחח הוצאתי אותו מאיזה מכונית.. תעשו העתק ואז תדביקו בשורת כתובת

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by J0n1,

אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by RGod,

אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by theone89,

אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by NuXeR,

מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ? אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות , תודה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים