עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.kctv.com/Global/story.asp?S=3228059

• 61 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

אני יודע שאני לא מגלה אותו הקטע לא כזה חדש אבל בכל זאת הבחור מנגן פשוט מדהים!!! http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 דרך אגב מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה?

• 53 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית... היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי.. הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by הרב אמנון יצחק,

יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by avipeso1,

היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. כמובן זה לא שחור ולבן , כולנו משדרגים מדי פעם ובדרך כלל את השדרוגים רובנו מרכיבים לבד השאלה בסקר היא בנוגע למתי שקונים מחשב קומפלט . כשאני קונה קומפלט אני מעדיף לתת לחנות להרכיב כשאני משדרג אז אני מרכיב לבד .

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני עושה במדעי המחשב א' בפסקל+java סהכ 3 יח''ל הבגרות מדעי המחשב א-מתחילה ב12 וחצי. הבגרות מדעי המחשב ב-מתחילה ב9. שאלה במדעי המחשב א יהיה אובייקטים? תודה מראש ובהצלחה ערן.

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by F430,

יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה

13. למי שלא מכיר את טורק הכוונה לסדרות כמו לוסט פריזון ואם יש גם לסרטים גם טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

אוךךך נשים! כל כך כואב להן להגיד "בכיף" או סתם "בסדר" ?! לא יודע אם הקטע הועלה לכאן אבל הוא דיי משעשע ;D http://www.guzer.com/videos/priceless_date.php

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי למטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..) מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ben060,

הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by MishaK,

מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Nemesis,

מישהו מבין קצת באופניים חשמליות? שוקלים בחיוב להפטר מהרכב של בת זוגי שנוסע 6-7 אלף בשנה בלבד. בזבוז כסף משווע. המסלול העיקרי שלה זה מפ"ת לרמת החייל ובחזרה. מדובר על כ-7 ק"מ לכל כיוון. עדיף משהו מתקפל בקלות, ולא כבד מדי. יש מעלית במקומות העיקריים. נתקלנו באופניים של Jager שהיא נדלקה עליהן, עם שלדה נמוכה ועגולה. במפרט עם סוללת 48V, חישוקי אלומיניום ובלמי דיסק מדברים כבר על סביבות ה-8,000 ש"ח. לא שבלתי אפשרי, השאלה אם יש תמורה יותר טובה למחיר לצרכים שלה. ראיתי גם Neo Eagle, אבל במחיר של כמעט 13 אלף זה כבר ממש מוגזם. בקיצור, הלכתי קצת לאיבוד בין כל הזבל הסיני שמסתובב בכל מקום. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.