כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
לפעמים אתם תוהים לעצמכם מה אתם עושים כאן, בעולם הזה? קורה לכם שאתם נסחפים לתוך מערבולת של פילוסופיה ומנסים לפצח את מהות החיים? אתם נמצאים בבעיית זהות אישית ויוצאים למסע של חיפוש עצמי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח. למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?
-
- 20 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתמול והיום פשוט לא הפסיקו להספים אותי בשיחות מהמספר הזה. לשעצמו זה לא מיוחד, אני נתקל בתופעה כמה פעמים בודדות בחודש ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לי, אבל זה כבר מוגזם, במשך 24 שעות קיבלתי 42 שיחות ועוד החראות האלה משאירים הודעות בתא הקולי. כשאני מקבל את השיחה נאמר לי בקול של מגיש חדשות כזה שיש לי איזושהיא הודעה במאגר שלהם ואם אני רוצה לקבל אותה אני צריך להקיש 1 או אם אני רוצה למחוק אז 2. אני מכיר את העוקץ הזה על כל סוגיו המגוונים אז כמובן שאני לא נופל בפח. אבל זה כבר מעצבן, הם לוקחים הפסקה של כמה שעות ואז ב10 דקות פשוט מפציצים אותי בשיחות!! אני יודע שלהתלונן למשטרה או לגוף אחר זה חסר טעם. אבל אם למישהו יש הצעות איך לטפל בבעיה הזאת אני אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה אתם עייפים אחריי יום עבודה או בסוף שבוע אחריי שבוע עבודה ואם אפשרי אם אתם יכולים להשוות עם\בלי ספורט ועם איזה תזונה. אני די עייף בסוף יום עבודה ובסוף שבוע אני גם עייף. יש מצב שספורט יכול לשנות את מד העייפות או שאי אפשר להתחמק מזה?
-
- 20 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מגן ברקים. 1. האם ניתן לחבר מגן ברקים למפצל שבו יהיו מחוברים מכשירי חשמל בעלי מתח נמוך מ"אותה משפחה" כגון טלוויזיה, סאונד-בר, קונסולה, נתב, ממיר וכ'ו ? או שחייב מגן לכל מוצר? 2. האם יש לכם המלצה למגן ברקים טוב? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היי תגידו...למה הרוב בנים כאן? האם הסטיגמה שבנים טכנולוגים ובנות טכנופוביות נכונה? לא הייתי רוצה לחשוב כך...
-
- 20 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך מפוח עלים למחשב לנקות אותו מאבק וגם למזגן להעיף אבק , מה כדאי לקנות ? אני צריך המלצה עד 350 שקל , יש חשמלי ויש נייד עם סוללה יש כל מיני ראיתי שיש בוואלה שופס מפוח עלים של סוזוקי , ויש ב KSP חברה יפנית צריך עזרה תודה ksp מפוח עלים: https://ksp.co.il/?select=.7288..4315..3508.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= וואלה שופס מפוח עלים: https://www.wallashops.co.il/כלי-עבודה-גינון-מחנאות/כלי-גינון/מפוחים-ושואבי-עלים#m=m&p=1&f=&orderByField=3&orderBy=1
-
- 20 תגובות
- 7.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גבר הוכש באיבר מינו על ידי נחש שיצא מהאסלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404268,00.html מקרה די נדיר. לעומת זאת עכברושים באסלה זה דבר די נפוץ. עכברושים הם יצור מאוד סקרן בעל דחף חזק להיכנס לכל חור. הם אוהבים להיכנס לצינורות ביוב ומסוגלים לטפס בהם בקלות ולעבור גם את האסלה. http://www.youtube.com/watch?v=XLqDuvlAZjg
-
- 20 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…
-
- 20 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היו אינספור דיונים על שיטות גילוח ודרכי גילוח. אני לא חושב שהיה דיון על גילוח קלאסי של פעם. למישהו יצא לנסות? http://en.wikipedia.org/wiki/Safety_razor דיון בנושא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=117671 העלות הנמוכה של הסכינים מושכת מאוד. http://www.westcoastshaving.com/Merkur-Double-Edge-Razor-Blades-50-Blades_p_25.html לדוג': 50 סכינים בעלות של 1 - 3 עבור סכין אחד. במקום 9-11 ש"ח ל- Gilette/Schick.
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-