עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by 00000,

ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by The-Devil,

כסא חדש למחשב!!! ;D ;D ;D כן, הוא אמיתי ואפשר לקנות אותו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dodoboy,

אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..??? האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לידידה שלי לפתור את זה: תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מה לומדים בקורס הזה?

• 20 תגובות
    • 7.8k צפיות
  10. Started by Shadowman,

הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?

• 20 תגובות
    • 22.5k צפיות
  13. Started by Hack,

אני מאמין שרובכם מכירים את זה כבר , אבל למי שלא: www.thelizardman.com

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כאשר מישהו פותח חנות חדשה מחשבים, מה צריך להביא? זכרונות ספקים דיסקים וכו...אני צריך שמישהו יעזור לי בזה, תודה מראש. -=עריכה=- וכמויות ...תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

מצטער על האיכות............

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by ag43,

אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  19. כנראה בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש אני גר בכפר סבא ואני לא יודע מאיפה לקנות מחשב! אני לא יכול לנסוע רחוק לראשון או למקומות אחרים, אני מבקש רק באיזור של כפר סבא/רעננה/הוד השרון. בינתיים החנויות הכי "נורמליות" הם KSP ואייבורי ברעננה. אני יותר נוטה לקנות בKSP אבל גם עליהם שמעתי רעות. מקווה שזה הפורום המיועד להודעות כאלה... תודה

• 20 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by J0n1,

OMG יאו איזה חזקקק :o חח יש לו הרבה סרטונים ביוטיוב איזה גדול הוא

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אין לי נקודות ברשיון...יש ברשותי אזהרה אחת על דוח בעצירה במקום שאסור כביכול.... וקיבלית זימון לנהיגה מונעת לפני 4 - 5 חודשים. מה עושים / איך כמה איפה...אני גר בראשל"צ.

• 20 תגובות
    • 42k צפיות
  22. אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. *כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.

• 20 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. רציתי לדעת קצת מידע על כמה מכוניות בקשר לצריכת הדלק שלהם (חסכוני/ לא חסכוני/ רגיל). איך הם במוסך, מבחינת חלקים, טיפולים (בהנחה שהם במצב מצויין כשהם נקנים), וכל שאר הירקות.. המכוניות: פיאט אונו שנה: 1991-6 נפח: 1400 ידני. פגו 205 שנה: 1993 נפח: 1400 ידני. גולף שנה:1992 נפח: 1300 ידני. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.