כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם... מקרה שלי כזה...הזמנתי מאייביי מטען חשמלי למחשב נייד (לפי מה שהבנתי המוכר נמצא בבייגי'ן)...קיבלתי TRACKING NUMBER של המשלוח ממנו ולפי האתר CHINA POST נראה כי החבילה עזבה את הנמל תעופה בבייגי'ן בתאריך 5/12/2010. אנחנו כבר ב 22 לחודש ועדיין לא קיבלתי הודעה על דואר רשום...דיי הזויי שבזמן הזה המשלוח לא הגיע לישראל עדיין...שלחתי לו הודעה והוא נשמע בחור רציני שרוצה לעזור...הוא רשם לי שהוא מצטער שאני מחכה כולכך הרבה זמן ושאני יבדוק את זה מול דואר ישראל...אם לא יעזור אז יחזיר לי כסף או שישלח שוב....השאלה שלי למי בדיוק להתקשר בדואר ולשאול? יש שם מדור מיוחד לדברים כאלה? תודה לעוזרים...
-
- 71 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 6k צפיות
-
-
משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קראתי באיזה בלוג שאפשר להיות שגרירים כאלה של הקונטרולר הזה ולחלק קופונים ולהרוויח כסף על כל קופון שישתמשו בו ורציתי לדעת האם עוד מישהו שמע על זה? האם יש לכם את הקונטרולר? כל העניין של השגרירים זה דרך האתר הזה...
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/2971/1778890 וואלה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחנות באזור חדרה ואין לי מושג לאיזה חנות ללכת אני צריך חנות עם מחירים טובים ושירות טוב משכנראה קשה למצוא אם יש המלצות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-