עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TicTacToe,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/shoot להציג סקורים בבקשה D: *עדכון עשיתי 93 אבל אין טעם לעדכן

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Jonnyboy,

יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מילאתי את המנילה לפני כמה ימים היא הייתה קרבית,לא הייתי מאלה שמתווכחים אם היו מגייסים אותי לתפקיד קרבי וכדומה,למרות שרציתי משהו שקשור למחשבים(בזה אני גם עושה מקצוע בבית ספר,מקבל CCNA אאל'ט),בקיצור..היום באמצע עבודה,בידיוק בהפסקה מתקשרת אליי פקידה מהלשכה בב'ש,אומרת לי אם אני רוצה להיות בקד'צ נהיגה,אמרתי שתרשום אותי ואני יבוא יום ראשון ללשכה. השאלה שלי היא מה זה בעצם התפקיד הזה? יצא לי משהו מזה בעתיד אחרי שאני אשתחרר מצ'הל? התפקיד עצמו קשה או קל?,וזה נקרא ג'ובניק לכל דבר?(יש לי פרופיל 97 קרבי אם זה משנה) עושים שמה שבוע שבוע או מה? בסך הכל אני לא יודע,מצד אחד זה בא לי תאמת בזמן מדהים,בידיוק אני קורע תתחת בעבודה פיזית קשה אך ורק בשביל שיהיה לי רישיון נהיגה(תיאוריה כב…

• 35 תגובות
    • 15.8k צפיות
  8. Started by Ovid,

שלום, יש לי עוד מעט את המבחני מיון לפרוייקטנטים (הנדסאי אלקטרוניקה) ,ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר עשה אותם ויודע איזה סוג של שאלות יש שם? מה ללמוד? על מה לעבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shloosh,

יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.

• 34 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by Jonnyboy,

שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yp3,

אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

16. פשוט התגלגלתי מצחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום לכולם... מקרה שלי כזה...הזמנתי מאייביי מטען חשמלי למחשב נייד (לפי מה שהבנתי המוכר נמצא בבייגי'ן)...קיבלתי TRACKING NUMBER של המשלוח ממנו ולפי האתר CHINA POST נראה כי החבילה עזבה את הנמל תעופה בבייגי'ן בתאריך 5/12/2010. אנחנו כבר ב 22 לחודש ועדיין לא קיבלתי הודעה על דואר רשום...דיי הזויי שבזמן הזה המשלוח לא הגיע לישראל עדיין...שלחתי לו הודעה והוא נשמע בחור רציני שרוצה לעזור...הוא רשם לי שהוא מצטער שאני מחכה כולכך הרבה זמן ושאני יבדוק את זה מול דואר ישראל...אם לא יעזור אז יחזיר לי כסף או שישלח שוב....השאלה שלי למי בדיוק להתקשר בדואר ולשאול? יש שם מדור מיוחד לדברים כאלה? תודה לעוזרים...

• 71 תגובות
    • 14.1k צפיות
  22. אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by M.o.D,

משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.