עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי רציתי לסדר קצת את החדר אחרת, ורציתי לקבל קצת דעות ממכם הנה ציור של החדר : X-קיר ריק. והנה כמה תמונות של החדר : ובצד שמאל יש לי קיר גדול ריק (אם התמונות קטנות מדי תגידו לי אני יעלה מחדש בגדול) עכשיו מה שרציתי לעשות זה : *לשים טלויזיה 32 אינץ' איפה שיש X בציור, עכשיו השאלה, גבס ? או עוד איזה אופציה יש, *סידור כבלים של המחשב, יש לי בלאגן גדול. *תליית תמונות ( צריך עזרה בבחירה) החלפת הבד לונג הסגול . מה אתם אומרים ? יאללה זרקו רעיונות

• 20 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by saharb14,

Pioneer DEHP7250IB דולפינים סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2 פולס אדיו 1000 W מגבר מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by mcalfi,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#new אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה. בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות. תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן, סתיו.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by achiya1,

ערב טוב הבנתי שכדי לקנות שם צריך קופונים או איזה חברות מועדון,מישהו כאן קנה שם בעבר? ויודע על זה פרטים? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by liran2003,

היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?

9. Started by Judas Iscariot,

בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by silky,

אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד. בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה. ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX. וזה עובד(בדקתי)! אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264. תהנו: http://sites.google.com/site/rapidwarex/home

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום רוב יש לי שאלה כללית על משהו בצבא לרסר שלי יש שגעון כזה בכל מסדר יציאה לשאול שאלה, ואם לא עניתה נכון על המקום אתה חוטף שבת. שמעתי שמועה שחייבים להודיעה לך 24 שעות מראש אם אתה יוצא הביתה, האם זה נכון וחוקי שרסר יכול להחליט שאתה נשאר בבסיס במסדר יציאה?

• 20 תגובות
    • 20.3k צפיות
  15. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל . תגידו האנשים השתגעו ? משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ? עיזרו לי בבקשה :s05:

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלן אני מחפש תיקי גב של SWISSGEAR או NORTH FACE או משהו נחמד בסגנון עד 300 ש"ח עם סלוט למחשב נייד. מישהו יודע אם קיימים כרגע בקרביץ או אופיס דיפו תיקים כאלה במחירים הנ"ל ? החנות מאוד רחוקה ממני ובאתר אין כלום, אז תסלחו לי אם אני נשמע עצלן. THANK YOU

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שוב שלום לכולם אני יוצר מוסיקה בתור תחביב מזה כמה שנים, לאחרונה יצרתי קטע לא שגרתי ומי שמכיר אותי יודע שזה לא הסגנון שאני שומע לכן חשוב לי לדעת מה דעכתם עליו, ואם יש לכם הצעות לשיפור שינוי או סתם בא לכם לפרגן במידה ואהבתם את היצירה, אשמח לשמוע את דעתכם. לינק לוידאו המאולתר באתר יוטיוב: למי שרוצה את הקטע המלא בMP3 יוכל להוריד אותו מכאן: http://rapidshare.com/files/35778422...In_My_Mind.mp3 תודה ויום טוב KOBrA

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ag43,

אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by EyalRDT,

אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.