כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אם המנוע מתקשה לרוץ יציב כשהוא קר, כמו-כן כשהוא כבר חם יש לו גם נטיה להכבות כל פעם שהוא עובר למצב סרק (עצירה ברמזור, סל"ד ממש נמוך - עד לכדי רעידות של כל הרכב, אם המדחס רץ אז בכלל) - האם זה אומר שצריך להחליף את מחשב הניהול/לקנפג לו ת'תחת?...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מופיע באתר של אינפקציה http://www.infectzia.net/index2.htm זה התחיל מזה שמכרות שלי החליטו שאני דומה לאחד מהלהקה ואז שלחתי מייל לאינפקציה והם הסכימו לשים את התמונה ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שהמורה נתן לי ואני לא מצליח לפתור אותו אינ יודע שזו לא ממש בקשה מקובלת אבל אולי תוכלו לעזור לי בזה גיא ניגש למבחן אמריקאי .הוא יודע את התשובות הנכונות לחלק מהשאלות ואת האחרות הוא מנחש. לכל שאלה שלוש תשובות אפשריות ורק אחת מהן נכונה . גיא קיבל ציון מבחן % .... 83.333 ( שמונים ושלושה אחוז ושליש). גיא ענה נכון לשאלה האחרונה . מה ההסתברות שגיא ניחש את התשובה לשאלה האחרונה ? אני לא מצילח לחשוב על כלום ולא איך לעשות לא עץ לא טבלה או מאורעות מתאימים לבעיה אין לי איך להתחיל את זה בכלל .. אז אפילו דרך מחשבה יהיה משהו טוב בבקשה זה ממש חשוב לי !!!! (תוספת לסוף השנה במגן ;D)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לי דואר בGMAIL ואני לא יודע איך.... שמעתי שזה חבר מזמין חבר זה נכון? אם כן מישהו יכול להזמין אותי בבקשה...
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב... אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה... עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה... אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו... תודה לכולם.. אבי
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים. האם אתם מכירים אנשים שמשתמשים במילה "מעבד" כאשר ברצונם להגיד "מארז עם כל הרכיבים יחד". או שהם אומרים " המוח" התקלקל ?! יש כאלה שאומרים את המילה "כונן" - אבל זה גם לא מדוייק. האם המילה "מחשב" - היא ההגדרה היחידה? לפי עניות דעתי, מחשב זה "הכל ביחד" - (מארז עם הרכיבים, מסך, מקלת ועכבר) אם כן... איך אומרים נכון בעברית "מארז עם כל הרכיבים יחד" (אולי "גוף המחשב"?) אני יודע שבשפה הרוסית משתמשים במילים - System Block , אבל איך אומרים את זה בעברית... מקווה שלא הצחקתי אותכם תודה לכל המגיבים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח. למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?
-
- 20 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
השקם בבוקר עשיתי טסט (ראשון), הבוחן עשה לי את הקומפלס המלא של מהיר+עירוני+חנייה וכו'... ועברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :auto: :ylsuper: :biggthumpup: אמנם באיחור קל, כאשר לכל החברים כבר יש רישיון קרוב לשנה אבל - I'm Happy About It
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס מהפאבים הקבועים והמסיבות... משהו מעניין? רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני צריך מפוח עלים למחשב לנקות אותו מאבק וגם למזגן להעיף אבק , מה כדאי לקנות ? אני צריך המלצה עד 350 שקל , יש חשמלי ויש נייד עם סוללה יש כל מיני ראיתי שיש בוואלה שופס מפוח עלים של סוזוקי , ויש ב KSP חברה יפנית צריך עזרה תודה ksp מפוח עלים: https://ksp.co.il/?select=.7288..4315..3508.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= וואלה שופס מפוח עלים: https://www.wallashops.co.il/כלי-עבודה-גינון-מחנאות/כלי-גינון/מפוחים-ושואבי-עלים#m=m&p=1&f=&orderByField=3&orderBy=1
-
- 20 תגובות
- 8.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקי טוב לא באמת קנו אבל זה נחמד (אולי בעתיד) http://www.msfirefox.com/ watch video חובה בעקבות אנשים שכמעט התאבדו הכותרת שונתה חחחח
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-