כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
http://scirocco.vw.co.il/sites/scirocco.vw.beta.comrax.com/files/scirocco.pdf http://www.vw.co.il/gti/ מה דעתכם? לדעתי מבחינת ביצועים הGTI לוקח אבל אם מתחשבים גם באבזור אז השירוקו
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו בבית צלחת לווין במקום HOT אוYES ? הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לשלם כ 3000 כל שנה לשירותי הכבלים או YES , אז רציתי לברר אם יש פה למישהו מחברי הפורום צלחת לווין פרטית , שיכול לתחת ביקורת על הנושא , עלויות , איכות קליטה , ערוצים וכו. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם, עבדתי בחופש (פעם ראשונה ;D), והרווחתי 1900 ש"ח. יש לי כמה רעיונות איך לנצל את הכסף, כשלחסוך אותו זו לא אופציה (יש לי 40,000 מהבר מצווה, לא חושב שעוד 2000 יועילו במיוחד). 1) לחכות ליציאת ה i5, ולשדרג מעבד+לוח אם+זכרונות, ואם ישאר תקציב לשדרג ל-GTX 275 (כמובן שעד אז המחירים ירדו, בהנחה שיצאו סדרות GTX 300 ו-HD5XXX). 2) לקנות אוזניות Razer Barracuda ואת כרטיס הקול שלהן+עוד משהו 3) לשדרג את המארז ל-CM HAF 932/CM Cosmos S/CM Cosmos 1000/Lian Li PC-P60/Lian Li PC-A71+לקנות Scythe Mugen II עם מאוורר נוסף+עוד משהו 4) להשקיע באזור ה-1500 ש"ח למערכת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך+עוד משהו 5) לשלב בין כמה אופציות, אשמח לרעיונות (אם לדוגמה תהיה חריגה של 100 ש"ח +- אף אחד לא …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם
-
- 21 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
אני צריך להיות שם ב- 9.6, אבל כנראה אני אדחה את זה כי יש לי מבחן באותו יום. עוד מישהו קיבל את זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-