עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  2. איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by Jonnyboy,

http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. ז"א אני רוצה להזמין נעליים של 65 דולר אבל המשלוח עולה עוד 20 דולר. ההגיון אומר שאין קשר לכמה אני משלם על המשלוח, אלא רק על הנעל עצמה. אם כך ההגיון אומר - כנראה שמהדינה אומרת הפוך. מה התשובה, מישהו יודע? **לפי האתר של המכס יש פטור על הנעלה והלבשה עד 75 דולר**

• 43 תגובות
    • 11k צפיות
  8. Started by redead,

יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…

10. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by UponTheRose,

הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

איזה חבר קרוב-רחוק אמר לי בצ'אט של פייסבוק: "רציתי להזמין אותך למשהו מטורף.. אם אתה אוהב לטייל בארץ ובעולם ולעשות אחלה של כסף.. לאיזה הרצאה בחולון בשלישי ב 7 בערב." לא רק זה, עוד אחד בפייסבוק אמר לי את אותם מילים... כשאמרתי לו: "יש לך קישור לאירוע או מידע אחר?" אז הוא אמר: "אחי.. תשמע לי סמוך עלי ותבוא". זה רק אני או שזה מריח כמו שיווק רשתי? או מישהו פה יודע על האירוע? למי שזוכר, בעבר פתחתי דיון פה על השיווק רשתי של חברת "ניו סקין", אומנם מדובר פה במשהו חוקי אך הוא גובל בליכלוך. כי אתה בונה תחתיך סוכנים וגורם להם לשלם סכומים גדולים על משהו שאתה לא יודע אם יאהבו אותו וילכו עם זה קדימה.

• 55 תגובות
    • 14.5k צפיות
  17. זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by n_aviv1,

אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...

19. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by momi2004,

עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by CRT,

אני מבין השאלה קצת מוזרה... אבל הייתי שמח לשמוע על שיטה טובה לייבוש בתוך הבית. יש לי שיח של פלפלים אדומים קטנים חריפים.. חשבתי לעצמי לייבש את אלו שהבשילו. רציתי להשאיר אותם שלמים לכן חשבתי לתלות על חוט בתוך הבית ליד חלון. אשמח לשמוע באיזה דרך כדאי לעשות זאת? או אולי תפנו אותי לפורום\אתר בנושא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.9k צפיות
  25. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.