עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by n_aviv1,

אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...

3. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by momi2004,

עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by CRT,

אני מבין השאלה קצת מוזרה... אבל הייתי שמח לשמוע על שיטה טובה לייבוש בתוך הבית. יש לי שיח של פלפלים אדומים קטנים חריפים.. חשבתי לעצמי לייבש את אלו שהבשילו. רציתי להשאיר אותם שלמים לכן חשבתי לתלות על חוט בתוך הבית ליד חלון. אשמח לשמוע באיזה דרך כדאי לעשות זאת? או אולי תפנו אותי לפורום\אתר בנושא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  9. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

10. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

11. לחבר שלי יש בעיות עם הנייד, המאוורר של הקירור משמיע רעשים, הוא הלך לחנות והציעו לו תיקון תמורת 300 ש"ח לא כולל עבודה (ז.א רק החלקים 300 ש"ח). כמה אמור באמת לעלות כזה תיקון והאם מישהו מכיר מעבדה אמינה בב"ש לניידים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by r1plet,

צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם התרגיל הזה http://www.fastup.co.il/images/88513631.jpg הבנתי שממטריצה של פרמטרים צריך להגיע למטריצה הימנית. לא הבנתי למה התוצאה הסופית 18 (בגלל הכפלנו את השורה השניה בשלוש? לא נראה לי הגיוני) ובכללי מה מטרת התרגיל הזה :s05: תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  15. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Iko89,

כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

משהו נתקל בבעיות ביוטוב לאחרונה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by Zeev86,

אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  21. שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by motogt,

תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by EITAN4,

אולי זה לא קשור לפה . אז בבקשה להעביר . נורא מרגיז להגיע הביתה ולגלות שהחוטים של הספק כוח קצרים ( לא מגיע ל 4 פינים ול 24 פינים ) והפין של הקירור יש לו פאק בייצור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489983.0 עכשיו צריך לנסוע מאשקלון לראשון שוב בגלל חוזר חוסר מקצועיות מצד החנות . ( פאק של פלסטיק בייצור לא אשמתם ) אבל אתם חנות גדולה לא פעם ראשונה שמרכיבים מחשב . והחלקים האלה סטנדרטיים . מארז וספק כוח

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. רונן פורת - נפטר בסופו של דבר מ-ALS למי שלא קרא את הבלוג - מומלץ מאוד לקרוא את הספר - ספר עצוב, מצחיק ומלא תקווה http://www.text.org.il/index.php?book=0806031 יום עצוב - וגם שמח (בסוף המלאך הגיע...), גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים