כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי איזה מכונית זאת: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesPics/Aveo-front-800.jpg יש אותה בארץ?? כמה היא עולה? ואפשר לעשות משהו דומה עם גולף gti או פיג'ו 206??
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה הוא לא עובד....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים! מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה! בכל מקרה החלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנה המתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו... את המתיחה תוכלו להוריד מכאן נ.ב (כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שגיא, R0ckF0rd, חוגג היום יומולדת! אז שיהיה לך במזל טוב, יומולדת 19 שמח, וכמו תמיד.. שמנמנים! ושיגיע כבר הזמן שתקבל בחזרה את הרשיון :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעודי מסתכל בגיליון יחסית ישן של PC-MAGAZINE (דסמבר 2002, גיליון 114 עמ' 52) אני מתפקע מצחוק! משום מה הם החליטו שMadOnione זה משחק..... ושאנחנו המטורפים אוהבים את האוכל (מעבד), אך לומר WELL-DONE... אתם תבינו בתמונה קיצר :lol:
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-