עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by toska,

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. אני מת לעשות קפיצת באנג'י אבל אין לי מושג איפה יש בארץ וכמה זה יכול לעלות אז אם מישהו פה יודע תגיבו בבקשה.

• 21 תגובות
    • 34.8k צפיות
  3. Started by amit_amit,

תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kobipk,

לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 אני רוצה לדעת עם הוא יחזיק לי תמשחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

ילדה שעברה תאונת דרכים ואיבדה את רגליה תמשיכו.....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by J0HNiE,

כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by oren,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…

17. Started by avivlyaviv,

אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389725,00.html ישששששששש!!!!!!!!! סוף סוף לנו... אבל ממה שאני יודע הסתדרות המורים זה עמל, אז איך זה של ארגון המורים?

19. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eranRohatyn,

http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש המלצות ? מי טובים ? שמעתי בארץ חוסמים פורטים כמו מטורפים. חזרתי מאירופה שבה הייתי משלם 150ש"ח למהירות 25/3 יש משהו כזה בארץ ? האמת שאין לי פשוט מושג שבקלים מי החברות הטובות. כל רעיון יתקבל בברכה! תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by AVL,

הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by InFecT[0]r,

צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.