כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? התחלתי ללמוד השנה באקדמית ת"א יפו, מחפש דירה באזור. מצאתי איזה דירת סטודיו של חדר, נחמדה, שופצה אוטוטו, הליכה של חצי דקה מהמכללה, קרוב טילים. אבל מה? היא קצת קטנה, ואני לוקח בחשבון את זה שאני ארצה לארח שם אנשים, ובכלל לבד זה משעמם. מצד שני יש דירה שהיא 5 דקות נסיעה מהלימודים, לא קריטי יש כל שניה אוטובוסים, 3 חדרים גדולה עם שותף. יכול להיות כיף אם נופלים עם מישהו טוב, ויכול להיות סיוט. שתי השותפים כרגע מתפנים ככה שאני אצטרך למצוא מישהו חדש אם אני נכנס. אבל מה, בעלת הבית (שנשמעת סבבה לגמרי) אמרה לי שאני צריך למצוא מישהו תוך חודש (זה הזמן שיקח לשותף השני שמתפנה לעזוב), אחרת אני אצטרך לשלם את דמי השכירות המלאים (3000) עד שאני מוצא מישהו להתחלק איתו. מה דעתכם על המקר…
-
- 21 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קיבלתי זימון ליחידה. למה אני צריך לצפות בראיון? לראיון מקצועי או אשיותי? בהנחה שאני תלמיד תיכון, וכל הידע שלי מסתכם במתמטיקה פיזיקה מחשבים 5 יח"ל...
-
- 21 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות רובה אויר? והאם זה בכלל חוקי בארץ הזאת? יש חנויות שמוכרים רובה אויר? תנו מידע
-
- 21 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(מתאים לכל הגילאים) http://www.dumpalink.com/media/1127035447/Camera_Mans_First_Day תראו איזה פנס נשאר לה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html לא מרשים בכלל.. זה שהוא קטן ויפה זה משהו אחד. אבל 4 ג'יגה זיכרון ומעבד חלש. בשביל מה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
איך נעשה את החיים קשים למי שרוצה לפתוח אימייל חשבו בגוגל. והרי התשובה: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=114129&hl=iw&ctx=ch_CreateAccount&p=mail ומה לגבי מי שאין לו פלאפון? " אין לי טלפון נייד, אני יכול להירשם? אם ברצונך להירשם לקבלת כתובת Gmail, חייב להיות לך טלפון נייד עם יכולות שליחת הודעות טקסט. אם אין לך טלפון, ייתכן שתרצה לשאול חבר אם תוכל להשתמש במספר שלו לצורך קבלת קוד. "
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק בזמן האחרון נחשפתי לקטע הזה שכל מיני ערוצי יוטיוב או קבוצות פייסבוק וכאלה פשוט מחלקים דברים בחינם. בד"כ זה פשוט הגרלה שנכנסים אליה תמורת לייק או תגובה או משהו כזה. חשבתי שאם אנשים ישתפו פה את ההגרלות שהם מכירים (גם אם זה לא קשור לתחום) זה יהיה אדיר כי אני בטוח שיש הרבה דברים מעניינים שאנשים פשוט לא יודעים עליהם... בדיוק כרגע יש כמה דברים שאני יודע עליהם: https://www.facebook.com/MsiGamingIsrael/photos/a.366716000134578.1073741827.366712520134926/451567018316142/?type=1&theater https://www.facebook.com/MSI.ComputerUS/app_228910107186452
-
- 21 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
אני לא מדבר רק על ספרד אלא על כל אירופה למשך כל תקופת האינקוויזיציה
-
- 21 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתגייס במרץ 11 ולאחרונה העלאתי פרופיל- מ 64 ל97. לצערי, הפרופיל הזה יירד בגלל משקפיים (-6.5, -3). האפשרויות מעטות- שריון, תותחנים,נ"מ ו"גיבוש" סטי"לים. שמעתי הרבה דברים לא כ"כ טובים על הסטי"לים. גם העובדה שלא מדובר בשירות "קרבי" במיוחד, קצת מרתיעה אותי, אני לא רוצה להרגיש שסתם העלאתי פרופיל. כמובן שהשירות בשריון (או בתותחנים,כעדיפות 2) יכול להיות הקרבי ביותר, אבל אולי פחות מאתגר מבסטי"לים. האם שווה לחתום בחיל הים, ולוותר על שירות קרבי יותר בשריון? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד כמתכנת עצמאי די נודע בתחום שאני עוסק בו, לפני כחצי שנה ביצעתי לבחור עבודה וגביתי ממנו 200$, הסכמתי שישלם לי בתוך חודש דרך AlertPay (דומה ל-PAYPAL). (יש לציין כי אותו אדם ישראלי ומתגורר בארץ) כעבור חודשיים פניתי אליו שוב, והוא התחיל להמציא תירוצים דוגמת "אין לי עכשיו את הכסף" \ "ביזבזתי בדיוק את ה-200$ שהיו לי", טוב, אחרי חודש פניתי אליו שוב והפצרתי בו בכדי שישיג את ה-200$ הללו. הוא השיג אותם איכשהו (אחרי תירוץ שזה חשבון שלו ושל חבר שלו), הוא התחיל לפנות אליי בזלזול והתחלתי להרגיש שהוא מתחמק ממני ומשהו מסריח פה. כעבור שבוע הוא אמר לי שהחשבון שלו נחסם והוא לא יכול לשלוח לי את הכסף, ביקשתי ממנו תמונה המאשרת את זה שהחשבון נעול - בתמונה היה רשום שתאריך התשלום הא…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני אוהב בעיקר ספרי מדע בידיוני , מתח ספר שיהיה קל לקריאה - מבחינת סגנון הכתיבה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-