כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
(מתאים לכל הגילאים) http://www.dumpalink.com/media/1127035447/Camera_Mans_First_Day תראו איזה פנס נשאר לה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מנצח בקרב בין מוחמד עלי(המתאגרף האגדי) לבין הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? מי לדעתכם חזק יותר-מוחמד עלי כפי שהיה בשיא קריירת האגרוף שלו,או הרקולס הגיבור המיתולוגי כפי שהוא נראה בסרטים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12") גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו) חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:screwy: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047403,00.html
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בתמונה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! מראש אני אומר שזהו POST דיי גדול ככה שאני מאוד יעריך את מי שיקרא את כל זה ויגיב בהתאם אוקיי אז הסיפור הולך ככה .. יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) להלן הבעיות לפניכים : 1. עדיין עושה צרכים בבית , כלומר בכל זאת עושה בחוץ אבל עדיין עושה הרבה בבית , ויש לה גם הרגל מגונה לעשות…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להיות שם ב- 9.6, אבל כנראה אני אדחה את זה כי יש לי מבחן באותו יום. עוד מישהו קיבל את זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-