עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

למישהו יש פלייליסט לשירים בסגנון רוק 60 70 80? רוק עכשווי?בסגנון של kings of leon pyro או שירים בכללי יפים ? וזה חשוב שזה יהיה ביוטיוב ולא רק שמות של שירים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by bitonml11,

כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?

7. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לצבוע את החדר שלי עכשיו החדר שלי הוא 4 *4 אבל יש רק שלוש קירות כי קיר אחד זה ארון כאילו קיר של 4 מטר ועוד 2 של 3 או 2 וחצי עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר לצבעיים חדשים החדר שלי היה ככה הקיר הגדול בצבע בורדו וה2 האחרים בצבע שמנת עכשיו אני רוצה לשנות מה אתה ממליצים לי ויש לי מול המיטה כמו שידה ארוכה נמוכה בצבע חום כהה תודה לעוזרים אני אוהב צבעים אז לא תהיה לי בעיה עם צבעים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Tomerico,

שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nim901,

אהלן, אני מחפש VPS מהיר, וזול באירופה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by Super Sonic,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

יש אפשרות כזאת?נמאס לי לראות על חצי מסך

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  19. Started by n_aviv1,

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. פורסמה היום(15-02-2011) ב-TheMarker: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20110215_1215389.xml&origin=ibo&layer=general&layer2=&layer3=cars

• 168 תגובות
    • 30.7k צפיות
  22. Started by -LosNir-,

אני מסתכל עכשיו בחשבון בנק שלי בלאומי, ואני רואה שחוייבתי ב "מכתב חריגה עוש" על סך 53. מה לעזאזאל? יש לי חשבון בלאומי כבר כמה חודשים והכנסתי משכורת קבועה. מכיוון שהתפטרתי היה לי עיכוב בשיק. בנתיים נכנסתי למינוס סביב ה 1.5k, וכשהתקשר נציג הודעתי בפירוש שהשיק מתעכב ושהוא יגיע שבוע הבא. כך עשיתי ואתמול הפקדתי אותו. עכשיו אני רואה שחייבו אותי 53 ש"ח על איזשהו מכתב שאפילו עוד לא קיבלתי. הינה משהו דומה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771814,00.html יש סיכוי לקבל החזר? קרה למישהו פעם?

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  23. שלחו לי היום מכתב מהצבא שאני צריך להגיע ביום ראשון הקרוב לאיזה כנס שקשור לקורס הזה . לפי מה שהבנתי זה רק לעולים חדשים או משהו (למרות שמגיל שנתיים אני בארץ) . מישהו היה בקורס הזה ויכול לספר מה היה שם ? רשום שם שזה טירונות 3 שבועות + קורס 10 שבועות . מה זאת אומרת ? אני יעשה פעמיים טירונות? רשום שלא חייב ללכת לזה . אם אני לא ילך (רוב הסיכויים) זה יפגע לי בשירות ? לדוגמא אני ירצה משהו אז יכולים להגיד לי "אתה לא עשית קורס זה בלאט לך מפה " אני צריך להגיע לבית החייל בחיפה . איפה זה ? זה אותו מקום שעשיתי בו צו ראשון ? תודה

24. Started by Domovoi,

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.