עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

יש אפשרות כזאת?נמאס לי לראות על חצי מסך

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. Started by n_aviv1,

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. פורסמה היום(15-02-2011) ב-TheMarker: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20110215_1215389.xml&origin=ibo&layer=general&layer2=&layer3=cars

• 168 תגובות
    • 30.5k צפיות
  6. Started by -LosNir-,

אני מסתכל עכשיו בחשבון בנק שלי בלאומי, ואני רואה שחוייבתי ב "מכתב חריגה עוש" על סך 53. מה לעזאזאל? יש לי חשבון בלאומי כבר כמה חודשים והכנסתי משכורת קבועה. מכיוון שהתפטרתי היה לי עיכוב בשיק. בנתיים נכנסתי למינוס סביב ה 1.5k, וכשהתקשר נציג הודעתי בפירוש שהשיק מתעכב ושהוא יגיע שבוע הבא. כך עשיתי ואתמול הפקדתי אותו. עכשיו אני רואה שחייבו אותי 53 ש"ח על איזשהו מכתב שאפילו עוד לא קיבלתי. הינה משהו דומה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771814,00.html יש סיכוי לקבל החזר? קרה למישהו פעם?

• 1 תגובה
    • 9.4k צפיות
  7. שלחו לי היום מכתב מהצבא שאני צריך להגיע ביום ראשון הקרוב לאיזה כנס שקשור לקורס הזה . לפי מה שהבנתי זה רק לעולים חדשים או משהו (למרות שמגיל שנתיים אני בארץ) . מישהו היה בקורס הזה ויכול לספר מה היה שם ? רשום שם שזה טירונות 3 שבועות + קורס 10 שבועות . מה זאת אומרת ? אני יעשה פעמיים טירונות? רשום שלא חייב ללכת לזה . אם אני לא ילך (רוב הסיכויים) זה יפגע לי בשירות ? לדוגמא אני ירצה משהו אז יכולים להגיד לי "אתה לא עשית קורס זה בלאט לך מפה " אני צריך להגיע לבית החייל בחיפה . איפה זה ? זה אותו מקום שעשיתי בו צו ראשון ? תודה

8. Started by Domovoi,

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

10. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני מחפש חברה טובה שמתעסקת עם חיוב הפוך באסמס או בשיחת טלפון. מומלץ שתוכל לעבוד גם עם מפעילות סלולריות מחו"ל. אודה לעזרתכם. בברכה,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by koko0,

אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?

• 20 תגובות
    • 11.4k צפיות
  12. עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by אישי555,

מה הדרך הטובה להעלות במשקלים? האם להאריך את מספר החזרות בכל סט ולאחר שבועיים-שלושה לעלות במשקל ולהקטין את מספר החזרות (וחוזר חלילה)? או שצריך להעלות משקל ולהתאמץ? ועוד דבר קטן - יש תרגילים שאפשר לעשות במכונה או עם משקולות. מה עדיף לבחור?

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים

21. יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Joli,

שלום!! אני מעונין להזמין חשבון פרמיום בשרת ראפידשיר לחודש בלבד!! (ואם יש לזמן קצר יותר אני אשמח) מישהו יכל לעזור לי עם הפרטים ואיך אני עושה את זה כי הסתבכתי טיפה... מצאתי את האתר הזה: http://www.evgrapid.com עד כמה הוא אמין? כי אני לא רואה בשורת הכתובות משהוא שמזכיר את ראפיד... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים