עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תמיד תהיתי למה עושים "בור בטיחון" חוץ מזה מה כל כך בטיחותי בבור באמצע הרחוב? ואז נאמר לי שזה למקרה של חפץ חשוד שיהיה אפשר לזרוק את זה לשם. אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור. ומי קובע איפה יש מקומות אסטרטגיים לבור ביטחון? ואיך הגיעו למסקנה לעשות כזה בור? היה פעם חפץ חשוד שהתפוצץ ואיזה טמבל אמר .." אחחח אם היה פה בור לזרוק אותו לתוכו.." ?

• 21 תגובות
    • 19.5k צפיות
  2. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by amit_amit,

תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tulicooli,

יש למישהו מושג איפה המצעד הזה הולך? כי אני רוצה לנסוע מחר בבוקר לים ולא בא לי לראות אותם או להתקרב אליהם!! הוא לא עובר בים נכון?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by xTz,

אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by vic07,

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by mrsph666,

לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?

9. Started by stone cold,

טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related

• 21 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by re5pect,

קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום לכולם: היום, כאשר הייתי במרכזיית המפרץ, במטרה לעלות על קו 23, לפני שהאוטובוס הגיע, צילמתי מספר מנורות. לפתע הגיח מאבטח, ואמר לי שאסור לי לצלם פה "מסיבות ביטחוניות", ואף הרחיק לכת וביקש ממני למחוק את כל מה שצילמתי + להציג לו את תעודת הזהות שלי. כאשר התווכחתי איתו בנוגע לעובדה שמדובר פה במרחב ציבורי, וכי דרישתו איננה מעוגנת בחוק, ושאני לא עובר על שום חוק, הוא אמר לי שאסור באופן כללי לצלם בתחנות אוטובוסים ובתחנות רכבת, חזר על דרישותי, לבסוף הצלחתי לשכנע אותו לעזוב אותי. המשכתי לצלם מנורות נוספות אשר לא הספקתי לצלם לפני שהמאבטח הגיע, ואז לאחר שאני מסיים, אני רואה את המאבטח, חולף מעלי מבלי לפנות אלי, וניגש אל מישהו אחר שנראי לי כמו מאבטח אחר, ככל הנראה להלשין עלי לגבי זה …

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by achiya1,

אהלן, אני מחפש לקנות אבקה כשרה בעדיפות לחבילה קטנה להתנסות תקופה. אף פעם לא השתמשתי באבקות והייתי צורך בעיקר טונה .. נמאס מהטונות אז אני מחפש תחלופה אבקה בטעם סבבה במשקל קטן יחסית האימונים שאני עושה הם בסיסיים, ריצה ומשקולות בגדול.. תודה לממליצים

• 21 תגובות
    • 20.4k צפיות
  16. Started by ag43,

חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר זה מה שרשום במעקב: "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה." רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?

• 21 תגובות
    • 33.5k צפיות
  18. אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.

19. מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.

20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. בחיפושי אחרי כיסא "מנהל" למחשב נתקלתי בדגם שנקרא סאב, מישהו מכיר מישהו שמע? מצאתי אותו באחד האתרים ממש בזול בהשוואה לאתרים אחרים, הוא גם נראה נוח, את האמת אני אגיד לכם. זה הכי זול שמצאתי: http://www.meiad.co.il/index.php?id_det=1741 תוסיפו לזה 18% מע"מ(רשום לא כולל) יוצא סביבות 620 ש"ח הנה עוד אתרים אך בהפרש ענק: http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.shaioffice.co.il/index.php?productID=2674 http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.hakoach.com/Product.asp?productid=24&aff=Ret http://www.offixltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1311 מה אני מפספס פה, למה ההפרש כזה, מה אתם חושבים על הכיסא? (לא לג…

• 21 תגובות
    • 19.6k צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

24. בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.

25. סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.