כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?
-
- 16 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה הולך להיות טוב http://www.imdb.com/video/imdb/vi3768753433
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש CMOY DIY KIT, ומצאתי אתר שמוכר אותו ב20 דולר. http://www.electricsumo.com/shop/category/headphone-amplifiers/cmoy-amplifiers/ יש אפשרות לבדוק את האמינות שלו? ???
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור קצת ארוך ולא כל כך רלוונטי, בכל מקרה אני צריך תמונות מצחיקות של עיזים. בינתיים מצאתי את http://www.freakingnews.com/Goat-King-Pics-68558.asp ואת http://sassygoatmilksoap.com/SassyGoatMilkSoap.jpg אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי למצוא עוד כמה תמונות. זה פשוט איזה קובץ שאני רוצה לעשות לחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלף תודות למי שמי מוצא לי \ מוציא לי! ולא ה-am/dm המעאפן מאמפי3מיוזיק קו איל !
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נרשמתי לפני מליון שנה לאיזה הגרלת גרין קארד, והיום קיבלתי את המכתב הזה. על פניו המכתב נראה כאמיתי, אבל מבקשים ממני להעביר כסף דרך ווסטרן יוניון ועוד למישהו ספציפי של השגרירות. נשמע כמו חרטא אבל העדפתי לשאול לכל מקרה, ואולי להגביר את הערנות של אנשים במידה וזה באמת זיוף. את הפרטים שלי (שהיו מדויקים להפליא) חתכתי מתחילת המכתב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הדיל האולטמטיבי IPHONE 32GB עם משלוח חינם ועוד הלקוח יכול לבחור בלבן או שחור וכל זה בעבור 500 דולרים בלבד.. אחרי שסיימתי לפרט קצת אני בטוח שחלקכם מפה כבר נתקלו [מקווה שלא קנו] בדף המכירה הזה. http://cgi.ebay.com/10-Apple-Phone-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/280599571809?pt=Cell_Phones&hash=item415509ad61 רואים שהמשתמש בדירוג גבוה עם 99.9 אחוז פידבק חיובי ומעל 9200 עסקאות .. אך איך שהוא שמתחילים לנסות להבין את פשר הדיל רואים שזה רמאות אחת גדולה. אפשר לראות שהמכירות של המוכר מתרכזות בויטמנים/אבקות חלבון למינהם ופה ושם מכשיר כושר. הכל זה "הכי הכי" במכירה של המוצר גם לבחירה אייפון בצבע לבן, גם המחיר הכי נמוך בEBAY, משלוח חינם.. . מענה מן המוכר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-