כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש הרבה חברים באתר שלא ברוח של יום כיפור אז החלטתי לעצמי ולכם לפתוח דיון על שירים שמחים דווקה היום קבלו תראשון-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתי אני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?
-
- 21 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אני חושב שעליתי על באג במטריקס. מקור המילה ערפד בעיברית הוא מקטע בתלמוד מהמאה ה2 "צבוע זכר לאחר שבע שנים נעשה עטלף, עטלף לאחר שבע שנים נעשה ערפד" מכאן שחשבו על עטלף ערפד. הנה הבעיה, עטלפי ערפד קיימים רק באמריקה! שכידוע התגלתה רק במאה ה15... מישהו יכול לישב את הסתירה?
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור להתגייס ב03/02/08 וכידוע זה עוד המון זמן, במיוחד לאחד כמוני שכבר עומד לסיים את כל הבגרויות שלו, וגם כל החברים שלי מתגייסים ביולי/אוגוסט/אוקטובר/נובמבר. כרגע עוד לא עברתי שום מיון(לא באשמתי, הצבא אמר לי ש"נפלתי בין הכסאות", כלומר למרות שאני מתאים למיונים למודיעין וחיל האוויר, לא זימנו אותי פשוט כי מבחינת המחזור אני לא מתאים-לא משנה) ובכל מקרה, לא כל כך משנה לי מה אני אעשה. קרבי אני לא יכול להיות(פרופיל 64). בגלל הסיבות האלה אני רוצה להקדים את הגיוס לזמן יותר מוקדם(חשבתי על אוקטובר, נובמבר או דצמבר ככה). איך אני עושה את זה? למי לשלוח פקס? עם מי לדבר בטלפון?(אני יודע שבאופן עקרוני אני צריך לדבר עם לשכת הגיוס אבל לפי מה ששמעתי יש עוד אנשים שאולי עדיף לדבר …
-
- 21 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים.. עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים? האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת? תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. :
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 אני רוצה לדעת עם הוא יחזיק לי תמשחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-