כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים. הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים. רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה: בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז. ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום. בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ…
-
- 21 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גגגגררררררררעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס אאאאאוווייייייייייייייייייייייייייי :-X נ.ב, היבבה ברקע זה ה Vantec Tornado מסורס ב 7 וועלט (רק שתבינו עד כמה הדבר הזה רועש - למי שעדיין שוקל ת'קניה של הדבר הזה). http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=339IOZI16OSJ01JKJQ75E0TM3X
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ערב טוב :] אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס? נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע... תודה מראש :]
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
https://blogs.nvidia.com/blog/2020/09/13/jensen-employee-letter-arm/ לא יודע מה הפורום המתאים...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+), אתם בטוח יודעים שלפני הסרט יש כמה פרומואים של סרטים שייצאו בעתיד הקרוב, אז אחד הפרומואים שהוקרנו (והכי מעניין מביניהם) היה הפרומו לסרט i,robot של Worner Bros. דבר מעניין, היא שהעלילה של הסרט מספרת על עתיד שבו יפותחו רובוטים בעלי AI, שימרדו בשלטון האדם ו"יחריבו" את העולם של בני האדם (וויל סמית' משחק בסרט) - נשמע דומה ל-Animatrix לא?! עוד דבר מעניין, ברקע של הפרומו התנגן השיר Navras שמוכר לכולנו מסצנת הקרב ב-Revolutions..... אתם יודעים במקרה אם הסרט הזה קשור למטריס ומבויים ע"י האחים ווצ'אבסקי? קישור לאתר על הסרט קישור לסרטון
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc מקווה שזה לא פורסם כבר, לא הייתי בארץ שבוע.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות. איך זה עובד? לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות. לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663 ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ממליץ לכולם לבדוק שתוכנת האנטי וירוס שלכם מעודכנת
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? עידכון: ה-GMAIL שוב עובד.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:09:24 ועוד משעשעים[attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-