עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maxim22,

מישהו יכול להגיד לי איזה מכונית זאת: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesPics/Aveo-front-800.jpg יש אותה בארץ?? כמה היא עולה? ואפשר לעשות משהו דומה עם גולף gti או פיג'ו 206??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא. אשמח אם תענו לי על השאלות. תודה מראש ערן.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shuy,

יש למישהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by AnoxiA,

אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

Its pretty hard or am i just suck ?? my first grade 65 and the second 55.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. יש לי בעייה קטנה פעם אחרונה שניסיתי לטגן סיגרים רוב הבצק נדבק למחבת(מחבת נירוסטה) מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי שזה לא יידבק לי למחבת? ^^

• 21 תגובות
    • 9k צפיות
  12. שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 21 תגובות
    • 14.4k צפיות
  14. Started by ov3rkill,

בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , כנראה שהשתגעתי לגמרי , אבל אני הולך לעשות את זה והכל בגלל שגיא , שיאמר לזכותו שהוא שרף לי את הפיוז הניע אותי : כל מה שקשור למודינג , אוורקלוקינג , ומה לא , אבל לא חנות מחשבים . מה שעכשיו אני צריך זה שם : תציעו שמות , השם שיבחר , מי שיספק את השם הנבחר , יקבל מודינג על חשבון הבית , בגבול הטעם הטוב . משהו מעניין , לא נורמלי , קליט , ולא יודע מה .... מקסימום 2 מילים ?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Nahum2,

אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by zurkin1232,

הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by biodome,

http://www.tekzoned.com/games/simon/index.html זכרונות ילדות.. רק שעכשיו אי אפשר לקחת אותו ולזרוק אותו על הקיר.. עזבו אותכם פינגווין, יש לנו פה פיראנות.. http://leo.sumy.ua/prikol/games/fishy.swf

20. חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלו מדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפים זה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה... בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!

• 21 תגובות
    • 11k צפיות
  21. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

מישו פה חי עם Floaters ברמה כה חריפה, עד לכדי מצב שזה פשוט מחרפן אותו לשבת מול מסך/סצינה בהירה מבלי לקרוץ/למצמץ/לשפשף אינסטנקטיבית את העין? מאז ומתמיד הראיה שלי היתה 6/6, עד ל 2010, בה הדרעק הזה התחיל בעין שמאל ומאז אני חי עם זה. לאחרונה עושה רושם שזה קצת החריף. יש מישהו שגם מתמודד עם התופעה ועשה משהו בנידון שהיה באמת יעיל? אם לא, פורים לא כזה רחוק ובאופן כללי פיראט יכול להיות אחלה עיסוק.

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.

25. היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.