עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idofr,

הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי רציתי לסדר קצת את החדר אחרת, ורציתי לקבל קצת דעות ממכם הנה ציור של החדר : X-קיר ריק. והנה כמה תמונות של החדר : ובצד שמאל יש לי קיר גדול ריק (אם התמונות קטנות מדי תגידו לי אני יעלה מחדש בגדול) עכשיו מה שרציתי לעשות זה : *לשים טלויזיה 32 אינץ' איפה שיש X בציור, עכשיו השאלה, גבס ? או עוד איזה אופציה יש, *סידור כבלים של המחשב, יש לי בלאגן גדול. *תליית תמונות ( צריך עזרה בבחירה) החלפת הבד לונג הסגול . מה אתם אומרים ? יאללה זרקו רעיונות

• 20 תגובות
    • 6k צפיות
  4. שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by llime,

רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Rammler1983,

היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by דין1211,

לא באמת בטירוף, טוב אולי קצת, אבל לא הצד הטוב של הטירוף.. קיצר איפה אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי? יש מכון מומלץ? אני מכיר היי קיו, לחמן, יואל גבע.. מה הכי עדיף באיזור השרון? איפה אתם עשיתם?

• 26 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. Started by RayZ,

היי אנשים. במזל טוב (או משהו כזה) החלטתי להתמקם בחדר אחר גדול יותר ואני צריך את עזרתכם בארגון ובסידור שלו. יש לי כמה רעיונות באופן כללי אבל אף אחד מהם לא מוצא חן בעיניי עד הסוף- כמובן שיש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה עד שאצטרך לעבור. בעיקרון יש לי להכניס לחדר מיטה, שולחן מחשב די גדול, ארון (שחייב ליהיות מקובע באזור אחד של החדר מסיבות שלא אכנס אליהן כאן כרגע) וספה עם שולחן נמוך שהשגתי. מתישהו בהמשך אצטרך\אוכל לקנות טלווזית LCD חדשה שגם תשמש למשחקים (חיבור למחשב) ולתלות אותה על הקיר, לכן אני צריך לסדר את החדר בצורה שאוכל לשחק מולה בצורה נוחה. הספה והשולחן יצטרכו ליהיות מולה גם כן. (הספה והשולחן הם אמנם רעיון יחסית מוזר לחדר, אבל בהתחשב בזה שיש מספיק מקום באמצע ואני לא רו…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. Started by liav12,

מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by Zeev86,

ואז להתקל במנהלת החנות שתתחיל לצעוק עליך. גם לי היו רק בעיות עם החנות הזאת. לא קונה משם יותר שום דבר.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DrecK,

אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני קורע את עצמי כבר כמה שנים בעבודה, מרוויח יחסית טוב, וכמעט ואין לי הוצאות, טלפון של העבודה, עדיין גר עם ההורים, ההוצאות שלי מסתכמות בכ1000-1500 ש"ח בחודש , שזה כלום לעומת אחרים. אחרי כמה שנים חסכתי בסביבות ה400 אלף. לפני כמה ימים, הצצתי לגבי מחירי הדירות, ואני אומר לעצמי, משהו פה לא בסדר, בשביל לקנות דירה קטנה באזור נידח אני צריך לקחת משכנתא ולהיות בחובות כל החיים שלי? לא מבין את זה. תמיד אפשר להשכיר אני יודע, אבל עדיין המינימום זה שלושת אלפים ש"ח בחודש, שזה מטורף לא יודע למה פתחתי בכלל את הת'רד הזה פשוט קמתי , עם הנס קפה ביד, והיה לי חשק לכתוב את מה שמתרוצץ לי בראש כרגע :-*

• 53 תגובות
    • 10.1k צפיות
  15. פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by TheFly,

יש לי טלויזיה (CRT) ישנה שלא עובדת טוב ואני רוצה לתת אותה למקום שממחזר פסולת אלקטרונית. אני לא רוצה לזרוק אותה לפח ולזהם את הסביבה. המקום הקרוב ביותר שאני מכיר שאוסף פסולת אלקטרונית נמצא בתל-אביב.. מישהו מכיר מקום כזה בסביבת נס-ציונה/רחובות? או אולי מקום רחוק יותר שמגיע לאסוף את הפסולת האלקטרונית מהבית? זה מתסכל שאין מרכזים לאיסוף פסולת אלקטרונית בכל עיר. נקווה שהמשרד להגנת הסביבה יטפל בזה בקרוב..

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת, הוציאו סרט שלם על מהלך המשחק אבל בתור סרט, עם בא לכם הוא ניכנס יפה מאוד בתור סרט אנימציה איכותי, הסרט כמובן ברוסית כי זה מתרחש ברוסיה, לכן כמו שהבנתם הסרט הוא מי גוף שלישי ותהנו http://komapz.net/movies/171677-metro-2033-metro-2033-http.html כן נכון צריך להוריד אותו, ולא זה לא WAREZ זה סרט של חברה מסוימת שפרסמה בחינם, אז לכל המנהלים לא לדאוג.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Iko89,

אהלן! בעבר היה לי סורק מדגם uniden bearcat BC 2500XLT לאחר שזה חדל מלעבוד ונזרק חשבתי על לקנות חדש.. אני לא ממש יודע היכן ניתן להשיג בארץ אחד כזה ואני יודע שלהזמין מחול יהיה בעייתי מכיוון שזה לא יעבור במכס או משהו כזה (??) http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=uniden+bearcat&_sacat=0&_odkw=uniden+bearcat&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 איך בכל זאת אוכל להשיג מכשיר כזה ?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. ביום שלישי הקרוב אני הולך לראיון עבודה ראשון במקצוע ובכלל פעם ראשונה בראיון עבודה איכותי. מדובר בתפקיד מנהל חשבונות מתחיל במשרד רואי חשבון גדול בתל אביב. יש לי ניסיון רק בראיונות עבודה "בשביל הפרוטוקול" בכל מיני חברות אבטחה וחנויות למשרות כלליות בשכר מינימום. אני לא יודע איך להתנהל נכון בראיון עבודה. קודם כל ללחוץ את היד של המראיין? ואם מדובר באישה? איך להתמודד עם השאלה "ספר על עצמך?" מה לספר בדיוק? ואיך להתמודד עם שאלת המלכודת "ציפיות שכר"? אני לא מצפה למשכורת פיצוצית בלי ניסיון. לפי טבלאות השכר ב-alljobs מנהל חשבונות עם 0-2 שנים ניסיון מרוויח בין 5,000 - 7,000 בחודש למשרה מלאה. מצד אחד אני לא רוצה לבקש מינימום כי יחשבו שאני לא מעריך את עצמי, מצד שני לא אני רוצה לבקש יות…

• 46 תגובות
    • 9k צפיות
  24. ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים