עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SilverBlaze,

אופניים ללא בולם זעזועים אחורי (אני חושב שקוראים לזה זנב קשיח או משהו), באיזור הגליל התחתון. המחיר לא כל כך גמיש תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. הבנאדם לא יודע לדבר עברית. יש לו יותר טעיות מתינוק בן שנה. הוא לא מוסיף שום דבר חדש. על כל מהלך טוב הוא אומר " מהלך מצויין" ובלי להוסיף שום הסבר נוסף. לפעמים זה נשמע כאילו הוא מקריא מדף שמישהו כתב לו כדי שלא יעשה פדיחות. בקיצור.... נימני תחזור לתל-אביב. ויפה שעה אחת קודם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by liiight,

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור: http://img.sheezyart.com/art/swf/82/821125.swf

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oFiR 22,

אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  10. שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by DXT,

תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by waizman,

הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי. בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!! ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת... התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי. אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05: יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל …

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by DarkRise,

איך אתם מתמודדים עם זה? מה השיטות שלכם להקל על ה"כאב" אחרי לילה משוגע?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by noambaum,

ת'רד לסקינים סוף לווינאמפ !!! הנה אחד: http://www.skinbase.org/rate.php?id=19168 תהנו

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by טל123,

איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...

• 22 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע... ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by bla7,

מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

http://tech.walla.co.il/?w=//1633453 להורדה: http://download.icq.com/download/icq/ תקראו כמה חברים פעילים יש באייסיקיו לעומת בפייסבוק. מסתמן שהפייסבוק הוא הדבר הבא (הוא כבר הדבר). מצחיק שפעם האייסיקיו שלי היה מפוצץ בחברים פעילים, כעת החברים הפעילים מונים כ-10%, שפעם היה לפחות 50%. בכל מקרה, המסנג'ר יותר אהוב עליי מהאייסיקיו, במיוחד בשל התמונות באיכות טובה שהוא מציג.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by משיקומי,

שלום, בתור משתמש בפיירפוקס אני מודע כמה הפירפוקס טוב בהשוואה לאינטרנט איכספלורר. אני גם מודע לזה שיש אנשים שחושבים שרק מעט אנשים משתמשים בפיירפוקס וגם חושבים שזה של אנשים פאנטים, משוגעים ופריקים. (יש הרבה כאלה) אני אודה לכל משתמש פיירפוקס שיוסיף את החתימה שלי לחתימה שלו וככה נוכיח לכל הפאן בויז של ביל גייטס שפיירפוקס זה לא דפדפן נידח ונדיר, אלא דפדפן נפוץ ובטוח.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yanushka,

http://yanushka.superihost.com/Who_Wants_To_Be_A_Billionaire.html :-\

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.