כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סרט שמה שאני זוכר ממנו הוא שהשחקן מאבד את הזיכרון וכשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא וויתר על כול הכסף שלו ולקח במקום מעטפה עם כול מיני חפצים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
google docs motion: http://www.google.com/google-d-s/promos/motion.html וגם בגי'מייל http://mail.google.com/mail/help/motion.html hometheater.co.il: http://tinyurl.com/3hpcthl ישראל חוזרת לשידורים אנאלוגים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה אני צריך תשובה חד משמעית לגביי הנושא הזה. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר שנראה לי אמין והגיוני. 1.האם אני יכול להעביר כסף לפייפל דרך חשבון הבנק שלי?זאת אומרת שאני פשוט אלך לבנק,לבנקאי ואבקש העברת כסף לחשבון פייפל? 2.ויזה נטענת,ראיתי תגובות של אנשים שאמרו שלא ניתן להעביר כסף מהויזה לפייפל,וראיתי חלק שאמרו בדיוק את ההפך..מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד לנהוג ? אני רק יודע שבגיל 16.5 אפשר לעשות תיאוריה. מה לגבי שיעורי נהיגה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו חברה הכי זולה לשיחות חו"ל המשתמשות בסים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה הכי קשה שמצאתי.. http://www.foddy.net/Athletics.html למרות שאפשר לעבור אם הולכים רק עם הגפיים העליונות, לא ראיתי אף אחד שמצליח לרוץ יותר מ2 צעדים מלאים ושלמים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
איך לעזאזאל אני מפסיק תשליחה של כל העולם לאימייל שלי ? כל כתבה כל דבר נשלח למייל .. המייל מפוצץ.. תעזרו לי איך מפסיקים את זה??
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום מישהו כבר קנה ממיר (או טלויזיה עם ממיר כזה) שתומך בשידורי עידן+ ? איך איכות הקליטה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציקו לכם בריונים בבית הספר/תיכון כשהייתם קטנים? גם לבחור הזה הציק איזה ערסון באגרופים(!) עד שנמאס לו. אני לא מעודד אלימות אבל יש מקום להמליץ על השיטה הרוסית: אם זה לא עובד בכח, זה עובד ביותר כח. אם גם לכם מציקים, הנה מדריך וידאו קצר מה לעשות. *הלינקים הוחלפו מיושיט לאתרים נורמליים. עם מוזיקה! http://www.abrutis.com/video-baston+a+l+ecole-34856.html גיבוי: http://www.dailymotion.com/video/xhlfil_bully-kid-gets-owned-payback-s-a-bitch_people
-
- 61 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-