כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אינה סרטון קצר שמראה לנו בדיוק איזה רובוטים חכמים כבר קיימים ;D
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה, כבר הרבה זמן שלא פירסמתי פה משהו... מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה של הכרטיסים למונדיאל? הבנתי שצריך לקנות כמה שנים לפני ויש אפילו הגרלה לזה. למישהו יש פיסת מידע?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ישנו מכס בנוסף למע"מ בהבאת ג'ויסטיק מחו"ל, שעלותו גדולה מ-50$?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי מחשב נייד של dell וברצוני לקנות מחשב שולחני חזק. אבל לא לחוץ לי. מבחינת המצב בשוק כרגע, מוצרים חדשים שעומדים לצאת, טכנולוגיות חדשות וכו'... שווה לי לקנות עכשיו או לחכות עוד חודש ותהיה ירידת מחירים משמעותית?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
התקשרתי לתמיכה תכנית של HOT. הם שואלים אותי מה המספר טלפון של המנוי. בגלל שנרשמתי איתו לפני 5-6 שנים אני לא זוכר אותו, ובפעמים הקודמות שיצרתי איתם קשר, תמיד קיבלו את תעודת הזהות שלי. הרגע, הנציגה של תמיכה הטכנית אמרה שהמספר תעודת הזהות שלי לא קיים אצלהם במערכת טוב, החלטתי להציע לה שאני אתן לה את המספר ספרה ספרה, אבל היא מצדה טענה שהיא יודעת עברית הגענו למבוי סתום שאני לא יכול להזדהות והיא לא יכולה לעזור לי. האם החיפוש אצלהם לא כזה משוכלל שהם לא יכולים למצוא את המנוי שלי על פי פרטים כמו: 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, מגורים? מה לעזאזל אני עושה עכשיו? למה אצל החברות הישראליות, פרטי הזדהות צריכים להיות תמיד מספר טלפון? אני החלפתי השנה ארבע מספרים. (אל תשאלו למה). (ו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני שעה בערך חזרה אלי משהי מציק פויינט והזמינה אותי לראיון ביום שני, ממה שהבנתי יש 3 מבחנים אחד בתכנות(C/C++ בחרתי בC++ ) והשניים האחרים יהיו לא תכנותיים בכל מקרה רציתי לשאול אם משהו עשה או יעשה את המבחנים הללו ואיך אני לומד אליהם, אני מסיים השנה מדעי המחשב אבל ניהיתי קצת חלוד בC++ ואני לא יודע על מה בדיוק להתמקד תודה
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
לא שנוסטלגיה זה רע, פשוט אחרי השדרוג של הפורום היקר שלנו לפני שבועיים כל ההודעות שמופיעות לי שם הן מהמאה הקודמת. אני מאמין שזה קרה לכולם. יש דרך לעשות "נקרא" על הכל? או לפחות שהעמוד יציג את כל ההודעות שאסמן לבד כי לעבוד על 50 עמודים זה לא סימפתי.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. כבר מס' שנים שבהם אני מתעסק בתכנות אתרים, בשרתים וכד'. בחודשים האחרונים החלטתי להיכנס יותר חזק בתחום וללמוד גם את התחום הטכני של העניין (CompTIA A+ לצורך העניין) וגם את התחום הקשור יותר ברשת התקשורת (CCNA), אני לומד בעיקר מסרטוני ההסמכות של CBTNuggets וגם קצת מחומר הקיים באינטרנט (ויש הרבה). נכון להיום אני לא מתכוון לגשת למבחנים של ההסמכות הללו בזמן הקרוב, אני מעוניין בלמידת החומר נטו (בעוד כשנה כאשר אהיה בעל יותר ניסיון בתחום ואהיה לקראת שחרור מהצבא סביר להניח שאגש למבחנים). את החומר ל A+ כבר סיימתי, אבל אז ראיתי שלמדתי חומר יחסית ישן (למדתי גרסה מ- 2004 ויצאה גרסה חדשה ב- 2009) אז אני אשתדרג כבר ואלמד את הגרסה החדשה יותר בקרוב, ב- CCNA כבר סיימתי חצי מהחומר (את IC…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום יומיים האחרונים אני ניתקל במודעות על כך אחת אחרי השנייה, איך זה יכול להיות שהוא נפטר ? עוד מילא ארנולד אבל לא ג'קי.
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?
-
- 56 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
גוגל המציאו דבר חדש חייבים לנסות! כל הפרטים פה: http://mail.google.com/mail/help/motion.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-