עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני חייב לדעת דחוףףף עד מחר..\: תודה מראש לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by nice-1,

תגיבו גם, שאני אהיה מבסוט

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by yoav9,

התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

כל אחד שיגיד פה על מה........

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248410,00.html מה נעשה...

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by בני סלע,

אהלן חבר'ס מה קורה? אז ככה,אני בן 16 וקצת,והחלטתי לעשות שינוי בגופי,אני רוצה גוף חטוב ויפה,וכמובן...קוביות. לחדר כושר אני לא רוצה ללכת בנתיים,אולי יותר מאוחר. (חצי שנה-שנה) אני שוחה...ארבע פעמים בשבוע,שעה-שעתיים ביום,בבית אני לא עושה שום פעילות גופנית ולא מקפיד על אכילה נכונה. אני רוצה שתמליצו לי על תרגילים שאפשר לעשות בבית,כפיפות בטן וכדו' אני אשמח אם תמליצו לי על תזונה נכונה. אני רוצה להוסיף,שאני לא שמן,ממש לא, אך אני גם לא שלד מהלך,אני לא מעוניין להרזות-המטרה שלי היא לעשות את הגוף שלי יותר יפה. אני הרצתי חיפוש בפורום,אך אשמח אם תענו לי גם פה(אני יודע שיש פה הרבה שהולכים לחדר כושר ועושים ספורט) תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by [NOS],

נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by mrsph666,

תודה לעונים!

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

היום לראשונה בחיי נכנסתי לאתר פוקט http://main.pocket.co.il/ והאתר מפוצץ בפרסומות , הדף כל הזמן קופץ , ממש מתסכל לגלוש שמה .... ואם מישהו יכול להמליץ לי על פורום טוב לסלולאר+גאדגטים אשמח

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. תחילת שבוע הבא מתחיל מכון כושר.. בן 16 וחצי+ מדריך צמוד והכל.. יש איזה משהו חשוב שכדאי שאני אדע? אולי תזונה נכונה ועל מה לעבוד פחות ומה יותר.. (כמובן שאני אתייעץ עם המדריך גם)

• 59 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה רציתי שתסבירו לי יותר על רשיון נהיגה: מתי אפשר להתחיל? כמה שיעורים? מה זה תיאוריה וכו'... תודה :-*

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים