כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואם אפשר תפרטו מחירים.. לשיעור טסט פנימי וכל טסט אחר שאני נכשל.. ואל תשכחו שם ומספר טלפון.. ותגידו אם למדתם אתם אצלו או מישהו שאתם מכירים למד.. תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני לומד לימודי הנדסה. בסמסטר הקודם למדתי פיזיקה 1 (מכניקה). הסמסטר הזה אני לומד פיזיקה 2 (חשמל). אני מוצא את הנושא מאוד קשה.... הרבה יותר ממכניקה. האם מישהו פה יודע איזה חומר עזר טוב אני יכול למצוא? אני משתמש בספר של Serway וגם הזמנתי אותו- אבל הוא בעצמו דיי קשה ומסובך גם כן (הוא גם באנגלית). האם קיימים מקורות שמסבירים את החומר "בגובה העיניים" ועם זאת לא באופן רדוד מדי? האם קיימים מקורות עם תריגילים ופתרונות מלאים? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט יפהיפה! http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/962430.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/243726.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/458817.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/201478.jpg מישו יודע איפה המסעדה הזו ממוקמת?!?!?!?!
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?
-
- 57 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.
-
היה פה פעם ת'ראד דומה אבל משום מה לא מצאתי אותו... \= סגורים על מקצוע? עובדים במשהו? תחום הומני\ריאלי? עצמאים\שכירים? מי יודע, אולי בטעות נמצא שותפים עיסקיים! אני מתרגם מאמרים אקדמיים (אנגלית-עברית) מגיל 18 ובקרוב מסיים את לימודי המקצוע בתחום ויוצא עם תעודה, נקווה שתהיה עבודה. יאללה, שפכו!
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא לא, הכל אצלי בסדר ברוחשם ;D אני מדבר על האלבום החדש של הפטרייה המדבקת - אני האחראי (למאותגרים: Infected Mushroom - I'm the supervisor). אני חובב טראנס בלבבי, לא אודיופוב או משהו, אבל הדיסק החדש הזה פשוט תפס אותי חזק אני מת על הסגנון החדש שהם הוסיפו (להסביר אני לא יוכל). בקיצור - מומלץ לכל אוהבי/חובבי הטראנס למינהם. ולמי שכבר שמע - איזה טראק אתם הכי אוהבים? אני אישית הכי מת על I'm the supervisor (הטראק הראשון). ואם אתה לא אוהבים טראנס ולא מבינים מה אני רוצה מכם, תחפפו לי מהת'ראד :-* (בצחוק כמובן תגיבו חופשי)
-
- 59 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, מחר בבוקר צפוי לי צו גיוס. הינני 1.75 לערך ושוקל 50 ק"ג בלבד... קרבי אני כבר בטוח לא אהיה, אך אני מאוד רוצה לשרת - ובשביל כך אסור לי "לאבד" יותר מדי פרופיל בגלל תת-המשקל... מישהו מכיר דרכים להמשין ומהר? לאו דווקא באופן תמידי, אלא רק בשביל מחר שאני אשקול טיפה יותר בשביל המודד-משקל הצבאי ואוכל להתגייס במקום לקבל שיחרור על 21 ולנשק רגליים על מנת להתנדב?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-