כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי הנה מה יש לומר ליו"ר NVIDIA על היום לעומת אתמול ומחר לעומת היום . https://www.youtube.com/watch?v=1AfEakcdI2U או לפחות מה הוא ( היו"ר ) מוכן לגלות. זה הזמן גם להזכיר שהוא הכי פרו ישראלי מבין הצמרת העולמית. והנה הסבר די מוצלח לסיבה ש - NVIDIA שילמה 20 מיליארד דולר על חברה ששויה הוערך רק כשליש מהסכום ששולם בעבורה - https://www.youtube.com/watch?v=q704xnyRL0A
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!
-
עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.
-
אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היה פה פעם ת'ראד דומה אבל משום מה לא מצאתי אותו... \= סגורים על מקצוע? עובדים במשהו? תחום הומני\ריאלי? עצמאים\שכירים? מי יודע, אולי בטעות נמצא שותפים עיסקיים! אני מתרגם מאמרים אקדמיים (אנגלית-עברית) מגיל 18 ובקרוב מסיים את לימודי המקצוע בתחום ויוצא עם תעודה, נקווה שתהיה עבודה. יאללה, שפכו!
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברים, נכון שאנחנו רגילים להשקיע במחשבים, גאדג'טים וציוד טכנולוגי – אבל גיליתי משהו מעניין דווקא בתחום אחר לגמרי. שינוי קטן בפריטים כמו כלי בית יכול ממש לשנות את התחושה בבית. קניתי כמה דברים קטנים – סלסלת קש בעבודת יד, קערת הגשה מעוצבת ואזת זכוכית פשוטה – ובלי לשים לב, הבית נראה פתאום יותר מסודר, נעים ומלא חיים. זה קצת מזכיר שדרוג חומרה קטן שעושה הבדל ענק בביצועים אם בא לכם רעיונות או השראה, תראו מה מצאתי כאן: Home & Co – יש שם מגוון של כלי בית מעוצבים באווירה טבעית וחמימה. מה אתם חושבים – גם אצלכם שדרוגים קטנים עושים שינוי גדול?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
פשוט יפהיפה! http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/962430.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/243726.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/458817.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/201478.jpg מישו יודע איפה המסעדה הזו ממוקמת?!?!?!?!
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא לא, הכל אצלי בסדר ברוחשם ;D אני מדבר על האלבום החדש של הפטרייה המדבקת - אני האחראי (למאותגרים: Infected Mushroom - I'm the supervisor). אני חובב טראנס בלבבי, לא אודיופוב או משהו, אבל הדיסק החדש הזה פשוט תפס אותי חזק אני מת על הסגנון החדש שהם הוסיפו (להסביר אני לא יוכל). בקיצור - מומלץ לכל אוהבי/חובבי הטראנס למינהם. ולמי שכבר שמע - איזה טראק אתם הכי אוהבים? אני אישית הכי מת על I'm the supervisor (הטראק הראשון). ואם אתה לא אוהבים טראנס ולא מבינים מה אני רוצה מכם, תחפפו לי מהת'ראד :-* (בצחוק כמובן תגיבו חופשי)
-
- 59 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://de.acidcow.com/pics/20090922/games/crush_the_castle.swf באסה שהוא קצר יחסית ...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-