כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני מקבל פרסומות בפייסבוק על דברים שרכשתי באתרים כמו אמזון או על פרוייקט שתמכתי בקיק סטארטר. חשבתי, איך זה שלפייסבוק יש את המידע הזה הרי לא התחברתי עם פייסבוק לאמזון או לקיק סטארטר? אוליי זה בעצם הGOOGLE CHROME ששם את הפרסומות עבור פייסבוק? משהוא פה מטריד. אבל יותר מזה אני סקרן איך בדף הפייסבוק שלי יש פרסומות למוצרים שרכשתי באתרים אחרים. ולא נראה לי שזה צירוף מיקרים, זה בדיוק אותו מוצר איזוטרי שרכשתי במקום אחר.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
פשוט יפהיפה! http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/962430.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/243726.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/458817.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/201478.jpg מישו יודע איפה המסעדה הזו ממוקמת?!?!?!?!
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-