כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון ואם לא אז מתנצל מראש. אני מעוניין לבצע עסקה באתר לא מפוקפק אבל גם לא מהימן באופן מאומת, כמובן שאשלם דרך פייפאל כדי לא לתת פרטי כרטיס אשראי אבל האם ישנה דרך לוודא שלא אפול קורבן להונאה? האם יש דרך לוודא שלינק התשלום של פייפאל יהיה מקורי ולא פישינג או משהו כזה? כמובן שאם לא אז לא אבצע את העסקה כי אני רוצה להיות בטוח שלא אפול קורבן אבל אם יש דרך לוודא את זה אז אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/6827/howtonotfailatlifepn3he9.png עריכה: תוקן טעות שלי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה שאני הולך להגיד,לא יחדש לכם שום דבר. אבל,אולי לבודדים כאן,זה יחסוך חלק גדול מהסיוט שניקרא בליינד דייטס,שרק ראיונות עבודה יותר גרועים מהם...... אני לא יודע מה איתכם,אבל מאז שחזרתי ל-"שוק הבשר",גיליתי שחרף העובדה שהיום לכולם יש אינטרנט בפס רחב בבית,חלק גדול מהבחורות נמנעות לשים תמונה באתרי היכרויות מסיבות שונות ומשונות, וגם אלו שטורחות לשים תמונה,שמות בדרך כלל תמונה לא עדכנית שלא משקפת את המראה החיצוני שלהן נכון להיום.(יש גם מעטות ששמות תמונה שבה הן נראות פחות טוב במציאות-למה?, תהרגו אותי,אבל אין לי שמץ של מושג). אני מזמן התייאשתי מלהבין את ההיגיון המעוות של מרבית המין הנשי,אם יש בכלל כזה..... זאת המציאות-TAKE IT OR LIVE IT. עוד יותר מוזר בעיני זה ,שהרבה בחורות(שחלקן עוב…
-
- 647 תגובות
- 71.5k צפיות
-
-
פשוט אין מילים לתאר את הכישרון שלו... http://www.glumbert.com/media/badrobber
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי התקנה יפה למגבר של אוטו אם פרספקס ותאורה כחולה אבל יש דבר אחד שניתקעתי איתו. שכחתי איזה מהחוטים שהולך לרמקולים הוא פלוס ואיזה מינוס ועכשיו משום מה אני לא בטוח איזה מהם זה פלום ואיזה מנוס. יש שני זוגות לבן, לבן אם פס שחור ואפור, אפור אם פס שחור. (אני מניח שזה שאם הפס השחור זה המינוס אבל אני חייב להיות בטוח 100000%)
-
- 20 תגובות
- 8k צפיות
-
-
הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
-
-
בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי משהו מאייביי ושילמתי דרך פייפאל....כל זה היה לפני שעה...איך אני יכול לבטל את התשלום ואת ההזמנה?!? טעיתי במוצר...אני לא מוצא אופציה כזאת לא ב איביי ולא בפיי פאל....אנא עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני היום בערב נוסע עם חבר לתל אביב אני מחפש מקומות להסתובב בהם חשוב שלא יהיה רחוק מדי.. הכוונה שאם לא יהיה לי טוב אני יוכל לחזור לרכבת במהירות חשוב גם לדעת - מתי השעות הפחות עמוסות ברכבת? כמה רחוק מקס ברנר מהרכבת?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התקשר אלי מישהו בעניין חשוב לכאורה. הבעיה היא שאני לא יודע אם מדובר במתחזה או בבנאדם האמיתי. איך אני יכול לגלות על שם מי רשום המספר הסלולרי שממנו הוא מתקשר אלי? תודה, MODY
-
- 19 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-