עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-It,

באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מרעננה.. אני מחפש אנשים חכמים מרעננה שיהיה אפשר ללמוד מהם דברים.. חיחיחי יש כאן אנשים מרעננה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://gbtvpc.com/ http://m.podshow.com/media/382/episodes/54051/hd-54051-03-16-2007.mp4

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by DAVIDD,

???

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

אל תתחילו בבקשה זה ספאם זה ספאם סתם רציתי לשתף אותכם עם אחת הנשים הכי יפות שראיתי ולראות מה דעתכם עליה? אני ראיתי את הקליפ בלופים מטורפים כמה שהיא יפה.. :P http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=20049

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yuvalkob,

אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. הכתבה המלאההחינוך החדש?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by k22,

שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by guy94,

יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by com,

נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Andrey22,

בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ? רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.

19. Started by Check_Point,

השישי שבת יש את הפסטיבל של yes בפארק הירקון, מישהו הולך? מטרת הדיון העיקרית הייתה לשאול האם לדעתכם מותר להכניס לשם כלבים ?

20. Started by 3d7,

תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היה לי טסט היום וזה אחד הדברים הכי מלחיצים בעוולללםםם ! היה גשם פסיכי אבל הטסטר לא נגע לי בברקס או בהגה ואני מת לדעת אם עברתי !! אני פשוט פקעת עצבים ! איך אני אוכל לדעת אם עברתי או לא ? (אגב הטסט היה הראשון...)

• 22 תגובות
    • 32.1k צפיות
  23. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by PipOd,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.