כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים). הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכיוון חדרה נתניה. חושך מוחלט נהיגה מסוכנת מתכון מצליח לתאונות
-
- 30 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי לדעת על מה שניהם דיברו לפני שאחד הרס לשני את הפרצוף http://nothingtoxic.com/media/1203047871/Russian_Dude_Gets_a_Quick_Beatdown_from_a_Chechen מישהו יכול לתרגם?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו פעם שעשיתי אני אומר שם של משחק אתם מישהו אחרי אומר שם של משחק שהאות הראשונה שלו היא האות האחרונה של השם שאמרתי וככה זה ימשך אני יתחיל RAYMAN
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע פעימות ספרדיות, שיהיו בלי מילים רק מנגינה. תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
ביקרתי בשתי חנויות ברעננה להם סניפים רבים בארץ ולא התלהבתי מהשרות ומהמוטיבצייה לעזור. אני צריך עזרה במציאת חנות מחשב אמינה ומקצועית באזור מגוריי כפ"ס. ברצוני להרכיב מחשב ע"פ מפרט שהכנתי. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-