עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlevy,

^^^^ אני אישית אהבתי את פיצה מטר החדשה אבל אני לא יודע איזה פיצה טעימה יש עכשיו?!

• 54 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. תחילת שבוע הבא מתחיל מכון כושר.. בן 16 וחצי+ מדריך צמוד והכל.. יש איזה משהו חשוב שכדאי שאני אדע? אולי תזונה נכונה ועל מה לעבוד פחות ומה יותר.. (כמובן שאני אתייעץ עם המדריך גם)

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by moonjib,

פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Spitted,

שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by idan1836,

אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום אני מחפש המלצה לסירטי אימה מהזמן האחרון שמשלבי אפקטים טובים וסצנות מלחיצות,אני מוכן להתפשר על תסריט כ"ו תודה לעוזרים

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Guy King,

http://www.petitiononline.com/banchch/petition.html

• 71 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אני צריך המלצה לשעון יד, אני רוצה שהוא יהיה יפה!!! וטוב! תקציב עד 650 שקל בבקשה תעזרו לי למצוא... תנו קישורים דגמים והכל, ואם יש למישו שעון מסוים אז אני אשמח אם הוא יגיד מה טוב בו ומה לא

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by iakovl,

היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?

19. Started by IlanF,

http://www.oneplusyou.com/q/v/cannibal_lunch

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by bbbbwa,

אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי

21. היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים