כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הדגם החדש (CFI-7121) מציע שיפורים טכנולוגיים קלים אך משמעותיים, ללא שינוי בביצועיםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT. ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב. אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים ! קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו ! עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS מה שכמובן ב 360 אין ! ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס ! אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחק…
-
- 49 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לספר לכם מה קרה לי ושתנסו להסביר לי את זה לפני שבוע אני ועוד מישהו שתינו וודקה פינלנדיה וזה היה הפעם הראשונה שאני שותה דבר כזה שתיתי 7 שוטים ואז איבדתי תהכרה לכמה דקות ומאז משהו מאוד מוזר קרה לי חוש הריח שלי נהיה ממש מפותח ואני לא מתכוון לסתם שאני מריח יותר טוב אלא שזה ממש נהיה משהו מדהים למשל פגשתי בן אדם לפני יומיים וישר הרחתי שהוא שתה אלכוהול אז שאלתי אותו מה שתית? הוא ענה איך אתה יודע לקחתי רק כוסית אחת ואז אמרתי לו בדיוק מה הוא שתה אני מריח סיגריות ממרחק ועד היום זה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו שאני ליד מישהו מעשן אני מרגיש ממש כאילו אני מעשן בעצמי כשאמא שלי מבשלת או מטגנת משהו אני לא יכול להתקרב בגלל שאני מרגיש תריח כל כך חזק האם שמעתם פעם על מקרה כזה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני. לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'( העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת".. חרפה
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.
-
- 61 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-