כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלי תלוי במצה הרוח אבל בכללי: Resist של Biohazard i stand alone של godsmack st.anger ו Whisky in the Jar של metallica 5 Minutes Alone של pantera לקום אם Red Hot Chili Peppers למינהם וFoo Fighters וVoices של Disturbed The Meaning Of Life של offspring מה השירים האוהבים שלכם?
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בדיוק היום עברתי מתשתית הכבלים ל-ADSL, ההתקנה של הקו ושל המודם התבצעה בזמן שהייתי בב"ס. הרגע חזרתי מהב"ס, וגיליתי שה"טכנאי" של בזק התקין לי את המודם-ראוטר של סימנס, למרות שלא ביקשתי את זה בכלל. מי שהיה בבית בזמן ההתקנה, זאת אמא שלי, שלא מבינה כלום בנושא, אז וא כנראה ניצל את זה והתקין (10 ש"ח בחודש לא היה נראה לה כהוצאה משמעותית, והיא חשבה שזה משהו שיועיל). מה גם, שיש לי בבית רק מחשב אחד, ללא מחשבים ניידים, ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שיהיה לי בבית ראוטר. לא מדובר פה רק על ה-10 ש"ח (שמסתכמים ב-240), והכבילה לשנתיים, אלא על עיקרון. מה גם שאם הייתי צריך ראוטר, הייתי קונה אחד ב-100-200 ועושה הכל לבד, אין לי שום סיבה להיות תלוי בתמיכה הטנית שלהם (מה גם שה"הגדרה", של הרא…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני. לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'( העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת".. חרפה
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל לנגן על גיטרה אומנם אני כבר לא צעיר (עוד מעט בן 19 אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא ) הינה 3 אופציות http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ES550N http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350CE מה ההבדל בינהם ? אני חדש בתחום אז השאלה היא אם ההבדלים קריטיים לי או שבכלל עדיף משהו אחר שלא רשמתי כאן תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-