כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע במקרה איפה אני יכול לקבל על פיקדון בקבוקי בירה ופחיות מזומן? ממה שהבנתי מגה נותנים זיכוי או משהו כזה..
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברים, נכון שאנחנו רגילים להשקיע במחשבים, גאדג'טים וציוד טכנולוגי – אבל גיליתי משהו מעניין דווקא בתחום אחר לגמרי. שינוי קטן בפריטים כמו כלי בית יכול ממש לשנות את התחושה בבית. קניתי כמה דברים קטנים – סלסלת קש בעבודת יד, קערת הגשה מעוצבת ואזת זכוכית פשוטה – ובלי לשים לב, הבית נראה פתאום יותר מסודר, נעים ומלא חיים. זה קצת מזכיר שדרוג חומרה קטן שעושה הבדל ענק בביצועים אם בא לכם רעיונות או השראה, תראו מה מצאתי כאן: Home & Co – יש שם מגוון של כלי בית מעוצבים באווירה טבעית וחמימה. מה אתם חושבים – גם אצלכם שדרוגים קטנים עושים שינוי גדול?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%]. מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו. שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים. בתודה מראש. עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-