עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ccc,

הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by iakovl,

סתם מעניין אותי 8) אני את הNICK שלי קיבלתי כשהתחברתי לאינטרנט בפעם הראשונה לפני כמה שנים רציתי שהשם משתמש שלי יהיה iakov אבל אמרו לי שצריך 6 תווים אז הוספתי l (אני יודע זה מטומטם) אבל זה דבק מאז, ועתה אני iakovl (בכל הפורומים חוץ מ1) ואני מיוחד אם מחפשים את הניק שלי בגוגל מוצאים רק אותי http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=iakovl&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta=

• 129 תגובות
    • 11.8k צפיות
  4. Started by Guy King,

בצעו את הניסוי הבא: שאתם לבד בבית\חדר, והכל שקט, תשבו באיזה מקום ותקראו לעצמכם בקול רם. תגידו בקול את השם שלכם, כאילו שאתם קוראים לעצמכם. תחזרו על זה כמה פעמים, עם הפסקה בין קריאה לקריאה, במשך כמה דקות. מה הרגשתם? אמורים להרגיש אי-נוחות, מעיין תחושה של פיצול אישיות, בשביל "לפתור" את זה תגידו - "כן, אני בא".

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by ccc,

אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by HellBoY,

תכנסו לזה ותעשו את המשחק.. אני פשוט לא מבין איך זה עובד! http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html&pop_path=61&pop_id=546348&pop_title=%E7%F9%E9%E1%E4%20%EB%EE%E5%FA%E9%FA

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למשל לMSN.CO.IL ולא לMSN.COM למרות שמנסים להכנס לאנגלי לפי מה הוא נכנס דווקא לזה ואיך אפשר לשנות את זה?

9. איך נוצר מצב שכל המתחרות לרשת אייבורי מחשבים לא מתקרבות למה שהם מציעים? המינימום שאפשר לחשוב עליו זה שני רשתות מובילות.איך זה שאייבורי משאירה את השאר כ"כ רחוק מאחור ???

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך זה שאנשים שאני רואה שאנשים הופכים ממשתמשים רגילים ל אחראי פורום תוך ימים?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נזכרתי בכתבה שהיתה בערוץ 22 על האירגון של הגאונים מראים שם מלא אנשים עם IQ 170 ואף אחד לא מליונר/הגיע לגיל 100/הקים איזה מפלגה ושינה משהו אלא שהראו בכתבה כמה שאני זוכר אפילו לא המציאו משהו חבורה של נהגי מוניות, מורים ליוגה..

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הרי אם הציבור לא ממן אותם וכל אחד יכול להיכנס לאתרים האלה בחינם אז איך הם שוות כלכך הרבה כסף והבעלים שלהם כלכך עשירים? כאילו חוץ מפרסומת ממה עוד הם יכולים להרוויח? מניות בבורסה או דברים כאלה?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by DXM,

לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by Lupin,

נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yambtz,

היי, אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן? חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by composite,

אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים