כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כאמור, קיבלתי את הטלפון המדהים הזה (אם תרצו אני יעלה קצת תמונות שלו....) אבל יש רק בעיה קטנה אחת..... הוא לא עובד לי בארץ.... (למרות שזה usersim של דור שלישי) א. מה אני עושה? ב. אם יש פורומים רק של טלפונים סלולארים שאני יכול לפנות אליהם אני אשמח לדעת! תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל השירים החדשים שאני מוריד בקאזה מושחתים. כלומר באמצע השיר פתאום יש רעש בלתי נסבל , כמו שאם תנסו לנגן דיסק מידע במערכת רגילה. : האם זה באמת הגנה כלשהיא או שזה סתם קבצים דפוקים? כי הורדתי את כל גרסאות האפשריות של שיר ובכולם זה מופיע. ארררררררררררררררר. :-\
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 תפסתי מישהו בקקל נוסע ברכב
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי אלה יבאוני לוחות ג'יגאבייט? ומי הטוב בינהם?
-
- 22 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.admhosting.net/smash/smash_my_ipod_broadband.wmv (35MB( האנשים האלה נורמאליים??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך קוראים לברית-מילה שנעשית לא מסיבות דתיות? אני מעוניין במונח בעברית, בלי דיון ארוך.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השביתה בבתי הספר התיכוניים ובמוסדות להשכלה גבוהה ממשיכה יום נוסף. ארגון המורים העל-יסודיים ישבית את הלימודים גם הבוקר (יום ה') ו-650 אלף תלמידי כיתות ז'-י"ב ימשיכו את חופשת הפסח הארוכה. עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך. איזה באסה צריכים לחזור מחר לפחות היו עושים גשר ליום ראשון :'( מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאלו שלא ראו את הכתבה זה טוב מאוד שתראו: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=17989&CatID=250&CurrentCatID=330 ואם תוכלו תמליצו לי על כיסא טוב שהמשענת שלו זזה עד 300 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שעשה בגרות בספורט איזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד? תודה
-
- 22 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קיבלתם? למתי? רוצים? מוכנים? שפכו. 10/1 כבוד