עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TermiNal,

שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Tapeworm,

שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lion03,

עשיתי ראיון ומישהוא אמר לי שזה לא שווה ושהיו מקרים שלא שילמן משכורת במשך כמה חודשים אז השאלה שלי האם ללכת לעבוד שם או לסרב במקרה שאני מתקבל

• 22 תגובות
    • 18k צפיות
  5. Started by DAVIDD,

???

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by oooz,

אני מחפש בן אדם שלד וסיים את הקורס וקיבל תעודה MCSE.. אז יש כאלו? תודה.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by The Ghost,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yigal33,

כמה ביטים יש במגה בייט מישהו יודע? תודה לכול העונים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום,אני מחפש כמה המלצות מהטובות לטראנסים,אני לא מבין בכל הקטע של הפסיכודלי וזה,תנו לי את הסוג הכי טוב. אם אפשר - לתת את השמות של השירים. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by The_overclocker,

http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפי סדר חשיבות: 1.אחמד נאג'ין. 2.כיסא הכבוד במשחק הפתיחה של המונדיאל השמור למנכ"ל חברת צ'רלטון. 3.את הנייד. עריכה: גם את זה- ת'רד קליל עשו טובה שימרו אותו ככה... חג(חגון)שמח לכולם. יאללה הצעות:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bykeking,

אז זהו, עוד שנה נפלאה הגיעה לסיומה ועוד שנה מתחילה, אז שתהיה לכולם סבבה של שנה! אני צריך ללכת להתארגן... Happy New Year

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Rrafi,

אני פתחתי את שנת 2008 עם שלילה ל30 אחרי שלקחתי 2 נוסעים יותר מהמותר... ואתם..!?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

שלום לכולם ושבבבבת שלום יש לי התלבטות , אני סטודנט טרי של האוניברסיטה הפתוחה , ואני מתלבט בין תואר ראשון במדעי המחשב לעומת תואר ראשון במדעי במתמטיקה הרקע שלי במתמטיקה : עשיתי שנה שעברה קורס מכינה ל 4 יחידות תיכוניות והשנה עשיתי קורס באו"פ אשנב למתמטיקה שהוא מעין הכנה למתמטיקה האקדמאית על קצה המזלג הרקע שלי במדעי המחשב : עשיתי השנה קורס מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה אמנם רק מבוא אבל נגענו בנושאים כמו תיכנות מובנה עצמים , סינקטס בסיסי , שיטות חיפוש מיון , יעילות וסיבוכיות , וכמובן כל מיני אלגוריתם . ולמדתי עצמאית קצת C ואני מתלבט לאיזה כיוון ללכת ??? למען האמת יותר בא לי ללמוד מתמטיקה , אבל השאלה מה אני אעשה עם זה אחר כך :s05: אבל קורץ לי קצת ההילה…

• 22 תגובות
    • 14.7k צפיות
  23. Started by J0n1,

איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בעיקרון סיימתי את הטירונות שלי, עכשיו אני הולך לשרת בחצרים (כחצי שעה מב"ש). רציתי לדעת אם מישהו פה ראה, או אפילו קיבל אישור להכניס מחשב אישי (נייח, לא נייד) לבסיס, סתם למשחקים סרטים וכו', בלי אינטרנט אפילו. זה אפשרי? כי אני יודע שהייתי פה ושם בסיורים בבסיסים וראיתי כבר כמה מחשבים נייחים בחדרים.. (הייתי שוחר, זה למה הסיורים..) תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by aviv00,

מזגןועיליוCHI10וNormandeו1וכ"סו מותג: Normande , סוג המזגן: עילי , תפוקת קירור: 7000-12000 BTU, תפוקת חימום: 10300 BTU, עוצמה: 1 כ"ס, תפוקת קירור: 10300 BTU, מקדם יעילות בקירור: 3.5 COP, מקדם יעילות בחימום: 3.5 COP פרטים נוספים... http://zap.co.il/model.asp?model_id=305740 חשבתי להקדים תרופה למכה [לקייצ] מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים