עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, לא בטוח שפה המקום לפרסם את הנושא אז סליחה מראש אם טעיתי. יש לי כרגע מנוי לאפל מיוזיק. אני כן מרוצה מהמגוון שאפל מציאה אבל התכנה מלאה בבאגים מעצבנים (אני משתמש בעיקר באפליקציה על מכשיר אנדרואיד אולי זה קשור) ושקלתי לעבור לספוטיפיי אחרי שעכשיו הם סוף סוף פועלים גם בארץ. השאלה שלי היא האם שווה לעבור? לא כזה אכפת לי לשלם על מנוי אם זה שווה את זה (ולמען האמת אם אעבור לספוטיפיי כנראה שאקנה משתמש פרימיום). ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי המבחר המוזיקלי ששתיהן מציאות, הבנתי שלאפל יש מבחר יותר מגוון והטעם שלי טיפה שונה וקשה לי למצוא לפעמים את האמנים שאני אוהב. בנוסף יש את העניין של עצלנות של למצוא ולהוריד שוב את כל השירים שאספתי במשך השנה האחרונה עם המנ…

2. Started by RED_ALERT,

תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. לקחנו לסיבוב זיכרון מיוחד בהחלט - ל-XPG D80 יש מאפיינים אסתטיים שונים משל כל השאר לכתבה

7. Started by Abyss3,

משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Kurt,

עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  11. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

13. Started by ^DaRk-MiNd^,

הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, וברוכים הבאים לדיון השאלות הנפוצות - FAQ פורום כללי מטרת הדיון הזה היא לרכז מידע ולתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושאי הפורום והאתר. שתהיה המשך גלישה נעימה. המדריך למשתמש המתחיל לינקים לאתרים שימושיים. לקריאת חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.0 תשובות לשאלות נפוצות כיצד אני יכול להצטרף אל צוות האתר? הסבר על הדרגות השונות הקיימות בפורום. מהן הרזולוציות, שבהן ניתן לצפות באתר בצורה מיטיבית, ולמה האתר לא תומך ברזולוציות הנמוכות מ- 1024x768 ? איך אני יוצר קשר עם צוות האתר?

• 2 תגובות
    • 24.1k צפיות
  15. Started by se7en,

מזל טוב! בתמונה למטה שיר לפני מודינג ואוברקלוקינג. יש למישהו רעיונות למודינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריכה עזרה במתמטיקקה [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by tazok,

אנשים תצביעו בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, חבר ביקש שאני אוציא לו את האקורדים, אבל אני לא מצליח לשמוע כל כך טוב את המעברים שיש שם. מישהו יכול לעזור לי ולהוציא לי את האקורדים? תודה מראש.

19. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by uzi_sch,

פרודיה מדליקה על משחק המחשב "סטריט פייטר". מצחיק ומושקע לאללה! לינק לארבעת החלקים והטריילר: http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…

23. Started by The-Devil,

בהמשך ל "מה הקבלה חושבת עליכם?" רק שזה יותר מפורט לדעתי וגם זה קולע בול אצל כול מי שניסיתי אותו... פה

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה. אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס... תודה מראש לעוזרים.

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  25. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים