כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין משהו מאיביי,המוכר הוא מאוסטריה והמשלוח הוא חינם מסוג : Versicherter Versand אין לי מה זה.. מישהו התנסה עם משלוח כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום איזו רזולוציה יותר איכותית 720P או 1080I ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LE8JaXH0qiw&feature=player_embedded#at=48
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה זה משתלם? להיות טכנאי מחשבים? זה כסף טוב?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אם אפשר עזרה בקשר חומרת המחשב מה זה גשר צפוני והגשר השני איך שקוראים לו מה זה DDR 1 2 3 מה זה RAM ROM כמה סוגים יש לכל זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כתוב שאני צריך למסור קוד שרשום בחיובים של האשראי יש דרך לראות את זה לפני שזה מגיע בדואר? נגיד עוד היום?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן אהלן.. אני מתאמן כבר חודש בחד"כ, והמליצו לי חברים וגם מהחדר כושר עצמו לשתות אבקת חלבונים. אני תמיד היתי אנטי נגד הדברים האלו ויודע שכמה מהר זה עוזר, ככה מהר זה גם נעלם כשאתה מפסיק להתאמן לתקופה כלשהי (חודש חודשיים הנפח יורד). בכל מקרה, העסק עצמו הוא גם לא זול וברור לי שלא מסתמכים רק על אבקות אלא רק כתוספת לאוכל. יש פה מישהו שמשתמש בזה? לא מזמן אמרו לי שהיתה כתבה בערוץ 2 שם נאמר לא לגעת בזה בכלל...עד היום לא ניסיתי, גם לא לנסות?
-
- 44 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
עד כמה ממוצע הבגרות משחק תפקיד בקבלה לאוניברסיטאות בארה"ב? ממקור אחד שמעתי שכמעט חובה להיות בעלי ממוצע גבוה (110-115) כדי לשפר את סיכויי הקבלה בגלל כמות הסטודנטים הזרים הגדולה. ממקור שני שמעתי שהתעודת בגרות היא לא פקטור מרכזי אצל סטודנטים זרים, אלא מבחני ה-SAT, TOEFL וכו'. זאת אומרת שממוצע של 105-107 אמור להיות יותר ממספיק, והדגש הוא על ציון SAT גבוה מאוד. איזה מקור צודק? והאם זה אינדיווידואלי לכל אוניברסיטה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח להוריד כלום כבר כמה ימים יש לי במשבת של הFREE USER ENTRY IN והמשבת השחורה רייקה. מה קורה שם ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית כל, אציין שאני אוהב עברית ותומך נלהב של שימוש מרבי בכללי השפה העברית ובמילים עבריות כאשר אפשר. אני תוהה: מהו הכיוון הנכון עבור ציר זמן כאשר זה משולב במשהו בעברית? אני יודע שלפי האקדמיה יש לכתוב טווח זמן מימין לשמאל (לדוגמה, 1984 - 1992). האם כלל זה נכון גם לגבי תרשים או עקומה מבוססי זמן? תודה!
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין כמה יעלה לי לשלוח זוג נעליים לארץ אני רוצה לראות את זה לפני ההזמנה זה הכי קרוב שהצלחתי להגיע אבל לא הבנתי כלום מהדף הזה: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_israel?nodeId=596198 בקיצור איך הכי זול לשלוח??
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-