עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iv0ry,

מה אתם אומרים על הבלוג? תודה http://specialgamesreview.blogspot.co.il/

2. Started by Alex89,

בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  3. שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install

5. Started by anatoli,

שלום לכולם, יש לי נגן iAudio M3L תקול אשר הבעיה שלו היא באחד הרכיבים הפנימיים של הנגן. אם זה משנה, הבעיה היא שהשלט לא נדלק (השלט תקין לחלוטין, בדקתי כבר, הבעיה היא בתוך הנגן איפשהו). אני רוצה לתקן אותו, אבל לא יודע איפה. באג שהם היבואנים יכולים רק לשלוח את זה ליצרן בחו"ל, וזה יכול לקחת חודשיים ומעלה ולעלות לא מעט כסף. מסיבה זו אני מחפש מקום כלשהו בארץ שמתקן ציוד אלקטרוניקה שכזה. מישהו מכיר מקום שכזה שאני אוכל לפנות אליו? תודה, Anatoli.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by MalGano,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה די חרוש פה, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה על שאלתי בדיונים אחרים. אז ככה, לא מזמן החלטתי לקנות עדשות יומיות... סתם לנסות ולראות איך זה. די הסתדרתי איתן והשימוש הזה בעיקר לבילויים. לאחרונה חשבתי לנסות לעבור לעדשות חודשיות שיתנו לי קצת יותר גמישות. המחשבה שלי הייתה כזאת - נניח אני יוצא בבוקר עם העדשות, חוזר הביתה ובבית אני אהיה עם משקיים ואם ארצה לצאת שוב בערב, אני ארכיב שוב עדשות. אם הייתי משתמש ביומיות אז זה היה בזבוז לזרוק 2 או יותר זוגות ביום. באתי לאחת מרשתות האופטיקה בארץ, הסברתי להם מה יהיה השימוש, והם פשוט היו בשוק "מה פתאום! ברגע שאתה פותח עדשות חודשיות אתה חייב להרכיב אותן כל יום במשך חודש. אם הפסדת יום, אז הן נהרסות!" זה מה שאמרו לי. מ…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by galzo,

נרגילה זה בריא נרגילה זה טוב.

• 70 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Sting,

טוב אז כבר הרבה זמן שאני מתכננן לקנות בושם חדש היות והמלאי שיש לי לא אהוב עלי במיוחד :-\ והיות ואני לא מבין בזה הרבה ,מה חדש ? ומה מריח הכי טוב ?... ??? חשבתי אז לשאול אותכם שתמליצו לי על בושם , משהו שמריח טוב מאוד (שיהיה לו גם ריח חזק כזה שלא יעלם אחרי שעתיים) ומשאיר שובל של ריח טוב אחריו הכסף הוא לא הגורם העיקרי פה אלה הריח שלו אבל עדיף שלא יהיה מעל ל 300 שקל אני מניח שאפשר למצוא משהו בסכום הזה אה עוד משהו ! חשוב שבנות יאהבו את הריח שלו כי אחרי הכל הן קהל היעד :-* תודה מראש

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. הפראנויה בועטת.. מה לעשות שכמו מטומטם החזרתי את שלי לאולמרט על מגש של כסף והבנתי איזה טעות נוראית עשיתי... מצאתי את www.approvedgasmasks.com וממה שהבנתי מהאתר יש סיכוי ששלי מילא לא הייתה תקינה, חשבתי להביא לי כבר איזו ערכה שלמה, אבל מדאיג אותי לשזה לא יעבור במכס ("ציוד צבאי" עלאק כולה רוצה לחיות) מה אתם חושבים ? הזוי !!הם ממשיכים לאסוף http://www.abach.co.il/

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1708&NEXTID=0&PREVID=0&DISPLAYORDER=20041117151054&CAT=tvads&NSFW= פשוט נפלתי על הרצפה שראיתי את זה!

• 64 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by sergey_k,

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(

• 55 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by א אוהל,

יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.