כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל, חשוב לתקן את הכותרת - זה B50 + מגנזיום, לא B12 הגעתי לתזונאית וציינתי בפניה שני דברים שמציקים לי במיוחד: ירידה במשקל של כ 8 קילו (מאז השחרור מצה"ל לפני כשנתיים וחצי) והרגשת עייפות כללית. בנוסף, אני סוחב דלקת בכתף כחצי שנה ויש לי אלרגיה לאבק הם "התלקחויות" שמלוות בנזלת אלרגית. היא בנתה לי תפריט שכולל בין היתר זרעי צ'יה, פשתן ואומגה 3. בנוסף היא נתנה לי המלצה לקחת כדורי B50 + מגנזיום של חברת SUPERBE במינון של פעמיים ביום עם כל ארוחה! אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכאלה שניסו או חוו תופעות דומות (ירידה במשקל / עייפות / דלקת / אלרגיה). תודה ושבוע מצוין.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
העדכון החדש למערכת ההפעלה של אפל מסמן שינוי אסטרטגי דרמטי ביחסים שבין האייפון למתחרים, מציג יכולות פרטיות חדשות המבוססות על שבבי המודם העצמאיים של החברה, ומכין את הקרקע למהפכת הבינה המלאכותית הגדולה שממתינה מעבר לפינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
...
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום לראשונה בחיי נכנסתי לאתר פוקט http://main.pocket.co.il/ והאתר מפוצץ בפרסומות , הדף כל הזמן קופץ , ממש מתסכל לגלוש שמה .... ואם מישהו יכול להמליץ לי על פורום טוב לסלולאר+גאדגטים אשמח
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.target21.jeeran.com http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=420768 אני אישית לא תומך נגד השתמטות מצה"ל
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.reuters.com/article/2015/06/19/us-amd-split-idUSKBN0OZ2KP20150619 החברה החלה בשלבים ראשונים של בדיקה מחודשת האם כדאי להתפצל למספר חברות / למכור חלק מהחברה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התאריך הראשון שלי היה 8/8 שזה משטרה צבאית, שינו לי את הגיוס ל10/10/07, איזה תפקיד זה?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-