כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי שעזרתי לכם בהתקנת הפורום, גיליתי להפתעתי שפשוט העתקתם מילה במילה את דף פרסום באתר שעמלתי עליו זמן רב כל-כך... מילא... דיברתי עם עידן ב-ICQ, ואיכשהו הסכמתי להעתקה התמוהה הזאת. עכשיו, להפתעתי הרבה, אני פתאום מגלה דבר נוסף... ההודעה הראשונה העמוד הזה: הזכירה לי באופן מחריד את ההודעה הבאה, שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=2225;start=0 הורדתי את התוכנה שלהם, בתקווה שאני לא אראה את HWzone Panel שעבדתי עליו זמן רב כל-כך, עם השם של SignUp והקרדיט שלהם.. למזלי, זה לא היה המצב, אם כי התוכנה הזכירה לי באופן מדהים את ה-HWzone Panel שלי... נכון, לא 100 אחוז גניבה.. בסה"כ "לקיחת רעיונות והשראה על מראה התוכנה" (במשפט של אפל נג…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
נפתח אתר חדש של טורנטים בשפה העברית יש שם טורנטים, פורומים וכל מה שקשור לנושא ממש אחלה של אתר נפתח רק לפני כמה שבועות וכבר מצליח אני ממליץ לכם להיכנס לשם www.torrent.co.il
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(
-
- 55 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואם אפשר תפרטו מחירים.. לשיעור טסט פנימי וכל טסט אחר שאני נכשל.. ואל תשכחו שם ומספר טלפון.. ותגידו אם למדתם אתם אצלו או מישהו שאתם מכירים למד.. תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אהלן חברה ערב טוב ידוע לי כי קיימים המון דיונים בנושא בפורום וחיפוש קליל יעלה לי את כולם אך עברתי על כולם והם לא כ"כ רלוונטים עבורי או עדכניים, לכן החלטתי לפתוח דיון חדש בנושא, מצטער מראש אם זה מפריע למישהו. בכל מקרה חברים החלטתי להיכנס לתחום טכנאי מחשבים עבור השלמת הכנסה, ויש לי מספר שאלות שאשמח אם האנשים המנוסים פה יוכלו לענות לי על חלקם. אז ככה, הבנתי שהקורסים המוצעים במשק הם די מיותרים אך לאור העובדה כי אין לי ניסיון החלטתי כי עדיף שלפחות תהיה לי תעודה שתניח את דעתם של לקוחות, אז מצאתי כמה קורסים, כאלה שכוללים ניהול רשתות וכאלה שלא וכן כאלה שכוללים תעודות MCTP או MCSE והשאלה שלי האם ניהול רשתות זה משהו שנחוץ לי אם התכנון שלי הוא לעסוק עם לקוחות פרטיים וביתיים כי לא…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם . מחר יש לי צו ראשון (קצת באיחור) . אני גר בנתניה ואני צריך להיות בחיפה ב 8 בבוקר , ואני הולך לאוטובוס של 7וחצי . יכולים לעשות לי בעיות עם אני יגיע ב 9 ? ואיזה קו אני צריך לקחת מתחנה מרכזית שבחיפה בשביל להגיע ללשכה? ויש מישהו שגם הולך מחר לשם ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כן כן הוא הגיע אבל רק לתקופת זמן ! לצערי אני צריך לעבוד ניתוח[זה עדיין לא בטוח אבל 80% שכן] ואני יהיה בחו"ל לחודשיים שלוש, אחרי הפגישה של האתר לא תראו אותי יותר[כולם לשמוח ;D]ואני בתקווה למצוא דרך להיות פעיל גם מחו"ל היה ממש טוב להיות פה ולהשתתף בפורומים מקווה לחזור בהקדם [מזיל דמעה]
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-