כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc
-
- 57 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
-
נפתח אתר חדש של טורנטים בשפה העברית יש שם טורנטים, פורומים וכל מה שקשור לנושא ממש אחלה של אתר נפתח רק לפני כמה שבועות וכבר מצליח אני ממליץ לכם להיכנס לשם www.torrent.co.il
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן שכולם מדברים על ענן, Hyper מציגה את העתיד של החומרה הניידת עם תמיכה בתקן USB4 v2 החדש, המאפשר רוחב פס כפול וביצועים של תחנת עבודה בתוך הכיסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*
-
- 59 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1) טבלה אינסופית מכילה מספרים ממשיים בין 0 ל- 2002, כך שכל מספר בטבלה שווה לממוצע של ארבעת שכניו (שני שכנים באותה השורה, ושני שכנים באותו הטור). הוכיחו שכל המספרים בטבלה שווים זה לזה. 2) נתונים שישה עיגולים פתוחים (עם הפנים, בלי סף) במישור, שלושה כחולים ושלושה אדומים. כל עיגול כחול חותך את כל העיגולים האדומים. הוכיחו כי תמיד נמצאים שני עיגולים מאותו הצבע החותכים זה את זה. אל תשאלו אותי על הניסוח כי גם אני לא יודע.
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-