עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, לאחר הרבה מאוד התכתבויות, שליחת מסמכים ושיחות טלפון, לא הצלחתי להגיע עם רשות השידור להבנה במחלוקת כלשהי. אני מעוניין להעביר את הנושא להחלטת בית המשפט. עכשיו, איך בדיוק אני תובע את רשות השידור? בעזרת בית המשפט לתביעות קטנות וההסבר כאן? http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm#17 יש הליך מסויים שונה לתביעה של גוף ממשלתי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הסוגיה. אני לא מעוניין לשכור עו"ד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מרגיש קצת טיפש, אבל הזמנתי אחת כזאת: ועכשיו שהיא הגיעה, אני מוצא שאני אמור להתקין את כבל החשמל בעצמי(!). אני בקושי יודע לעשות סולדר.. אז אם יש מישהו פה שיודע - האם זה משהו פשוט, או שאני צריך להזמין חשמלאי? ומה בדיוק הוא אמור לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by the red dragon,

שלחו לי צו שני אני צריך להגיע לבדיקות רפואיות מחר.. איך אני מבטל וקבוע תאריך אחר לא יכול להגיע מחר.. דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by YTZ,

אני גר בבניין קומות ומעלי גרה משפחה קווקזית מהדור הישן (חיוני להמשך הסיפור)- האבא כנראה קנה לבת מערכת קריוקי, וכבר כמה חודשים שאנחנו מנהלים מלחמה איתם היא מדליקה את המערכת שלה, שמה שירי דיכאון, פותחת את החלונות ובוכה את הנשמה עם הקול המזוויע והמזייף שלה, ככה ששומעים את זה בכל מקום בבית. ניסיתי לדבר איתם - כל פעם ההורים אומרים לי בסדר בסדר היא לא תדליק יותר בסדר אין בעיה, ואחרי יום שוב מפעילה עד שפעם אחת עליתי באמצע השירה שלה בעצמי, היתה היתה לבד בבית (לא זה לא חלק מסרט פורנו, חוץ מזה שהיא כולה שעירה קטנה ושחורה) וצלצלתי בדלת - המוזיקה הפסיקה - דמיינו לעצמכם את הקול של הפרחה הכי גדולה בעולם - "מייי זההה???" - השכן מלמטה! *שקט כמה שניות - שוב מפעילה מוזיקה וממשיכה לשי…

• 124 תגובות
    • 15.5k צפיות
  10. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yairm210,

אני עכשיו בכיתה י"ב ובו זמנית גם שנה שנייה בתואר מדעי המחשב. כבר פניתי לאקדמיזציה, שלחתי פרטים וקיבלתי דחיית גיוס עד סוף התואר. שבוע שעבר הוזמנתי לראיון אצל אנשי האקדמיזציה והם הציעו לי מסלול "אקדמיזציה לעתודה", שבו אני חותם שנתיים קבע ונהיה קצין אקדמאי לכל דבר, הם מממנים את השנה השלישית שלי בתואר ואני מקבל מלגה על מה שעברתי וכו. מסלול זה התנדבותי לגמרי ז"א אני יכול לצאת בכל זמן, אבל אחרת אני כמעט בטוח שנכנס. הבעיה היא שהם אמרו לי שזה המסלול היחידי בו יחשיבו לי את התואר בצבא, ז"א בכל מסלול אחר אני יהיה "בן-אדם רגיל". במקביל כבר עברתי 2 מבחנים וראיון של מסלול גאמ"א, שבתכלס זה נראה לי יותר שווה מהאקדמיזציה לעתודה (על התואר אני משלם בעצמי ואת זה בלאו הכי יהיה לי). לגאמ"א יש …

• 5 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by Zinger777,

היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. אני מבין שכמה שיותר מוקדם אני יבוא למשרד שלהם, הסכום שאני אצטרך לשלם יהיה פחות אסטרונומי. אבל הבעיה היא, שלפי הערכה שלי, כרגע הסכום כבר הרבה יותר גבוה מכל מה שיש לי בבנק ומשווי כל הרכוש שלי. בקיצור זה עצוב ביותר מה שהולך לקרות לי עכשיו... אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, אבל מה ניתן לעשות כדי להגיע איתם להסדר עם מינימום הוצאות?

• 52 תגובות
    • 20.1k צפיות
  15. אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by Iko89,

אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by gal555,

אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם אני מתעניין מאוד בנשקים וכל מיני דברים כאלה. אני מעוניין לרכוש אקדח גלוק 17 או 19, לא משנה לי איזה, אחד מהדגמים. שיעבוד על גז ירוק\פרופן. אקדח מברזל. במחיר שפוי. רציתי לקבל קצת מידע על מקורות שאני יכול לרכוש בהם אקדח. רכישה מחו"ל היא מאוד מעצבנת, לרוב אין במלאי של החנויות, ואם יש אז הם משגעים אותך עם המחיר, ועושים לך טובה שהם בכלל מדברים איתך, שלא לדבר על משלוח לישראל(שב95% מהחנויות לא קיים כזה דבר). התקציב הוא לא קבוע, אז תתנו לי הצעות, ואני אחשוב כבר מה לעשות. כמובן שאם יש למישהו אקדח שהוא לא מעוניין בו, במצב טוב, אשמח לקבל פרטים והצעת מחיר. אשמח לאפשרות של יצירת קשר ובירור פרטים לפני הגעה לסוכן\חנות. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 19.1k צפיות
  22. התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by nim901,

לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. נגיד עד 200 שקל אני מחפש המלצה כי נמאס לי מהטלפונים האלה של פוג'יקום שהמטען שלהם נהרס אחרי פעמים של הטענה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים