כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב.. ! ברצוני להתריע בפני חברי הפורום היקרים על מקרה שלי עם חברת KSP . אומנם החברה נותנת מחירים נמוכים .. אך אחריות על החלקים לא לקוחה בחשבון . להלן הסיפור: לפני כשבוע רכשתי מחשב AMD 2400+ , אני הרכבתי את המחשב בעצמי , יש לי ידע ונסיון רב בכדי להתקין בעצמי. בכל אופן הגעתי הביתה התקנתי את הלוח וכל החלקים הנלווים , המחשב עבד ועלה באופן תקין , אך קשר רציתי להתקין ווינדוז XP נתקלתי בבעיה , המחשב תוקע את עצמו בכל פעם בהתקנה , חשבתי אולי זה איזשהו חלק החלפתי הכל מחלקים של חברים שעובדים ונתקלתי באותה הבעיה.. החלפתי הכל חוץ מהמעבד... אמרתי לעצמי אין מנוס חייבים ללכת לחברה , הלכתי לחברה סיפרתי על הבעיה קודם כל הם אמרו לי אין בעיה עם החלק לא תקין נחליף , בגלל שאני התקנתי את …
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי שעזרתי לכם בהתקנת הפורום, גיליתי להפתעתי שפשוט העתקתם מילה במילה את דף פרסום באתר שעמלתי עליו זמן רב כל-כך... מילא... דיברתי עם עידן ב-ICQ, ואיכשהו הסכמתי להעתקה התמוהה הזאת. עכשיו, להפתעתי הרבה, אני פתאום מגלה דבר נוסף... ההודעה הראשונה העמוד הזה: הזכירה לי באופן מחריד את ההודעה הבאה, שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=2225;start=0 הורדתי את התוכנה שלהם, בתקווה שאני לא אראה את HWzone Panel שעבדתי עליו זמן רב כל-כך, עם השם של SignUp והקרדיט שלהם.. למזלי, זה לא היה המצב, אם כי התוכנה הזכירה לי באופן מדהים את ה-HWzone Panel שלי... נכון, לא 100 אחוז גניבה.. בסה"כ "לקיחת רעיונות והשראה על מראה התוכנה" (במשפט של אפל נג…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פעם שמתם לב ששוק המחשבים הוא שוק של ילדים (בני 10-25), הילדים יודעים ב99.999999% מהמקרים יותר על מחשבים מהוריהם, דבר זה הוא דבר נדיר מבחינת שוק אני לא מכיר עוד שוק מלבד המשחקים כמובן שילדים בקיאים בו יותר מהוריהם, אותי זה מעניין לראות באילו טווחי גילאים מדובר בפורום זה ;D "אם אין אני לי מי לי?"- סתם משפט יפה בלי קשר נ.ב אני בן 14 :AR15:
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כל עונה הולכת ומשתפרת אני לא יפרט מה קרה בפרקים האלה לכל האלה שרואים את הסדרה שלא יהרוס להם חלילה (תאימנו לי עדיף שתראו בעצמכם) בכל מקרה אין לי מושג למה אני כותה לכם על זה אני פשוט חייב לדבר על זה חח אמן שתיצא עוד עונה! זה הוריד לי את כל הלחץ שהיה לי מהבגרות היום
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי שהוא רוצה לעשות קעקוע, והוא הביא לי מזה חשק לעשות גם! בה לי משהו קטן יחסית על השיריר ביד 5 סמ'+- שמקיף את כל היד (משהו דומה לסולן של RED HOT עכשיו הבעיה שאני חייב אישור מההורים וקעקוע לכל החיים אין מצב שהם יחתמו. אבל שמעתי שיש קעקועים ל7 שנים... מישהו שמע על זה? מאיפה אני יכל להשיג עוד מידע על זה? עכשיו אין בעיה עם הגיל נכון (אני בן 14+) והקעקוע לא אמור להארס בגלל שהגוף שלי יגדל נכון? מקווה למוצא תשובות! ד"א אם יש לכם תמונות/ המצלצות לקעקועים דברו
-
- 41 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, האם לאדם היפראקטיבי עלולים להוריד פרופיל בצבא? זה מוגדר כבעיה נוירולוגית, כמו אפילפסיה, ולכן אני שואל. תודה לעונים!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...
-
- 55 תגובות
- 3.2k צפיות
-