כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש איזה אתר שאפשר לבדוק בו ראות מתחת למים? מבאס לסגור צלילה, לקום מוקדם ולהגיע לים כדי לראות ים חלבי. הלך היום והצלילה מבאסת. אפילו הערכה ואזהרה מוקדמת תעזור, יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש טבלה שמראה את המכוניות הכי מהירות בעולם ושהיה שם את כול המכוניות שיש בכלל בעולם ושהיה שם גם את לוטק ועוד מכוניות ואם אפשר גם של אופנועים במובן של מהירות מקסימלית בגלל שהתבלבלתי כבר מכול המכוניות תודה לעוזרים :jump:
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...
-
- 55 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! ביוני השנה ככל הנראה אני טס לארצות הברית(עם ההורים). יש כבר תכנון איפה לטייל. 3 ימים מהטיול יהיו באורלנדו. רציתי לשאול אתכם, איפה כדאי ליהיות באורלנדו, יש שם המון פארקים, וצריך לבחור איפה ליהיות. אז מה מומלץ שם? זה נסגר, עכשיו איפה כדאי ליהיות בוושינגטון ובניו יורק. יש הצעות? אריאל
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה
-
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-