כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
-
לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…
-
שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..??? האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.bitul2.up.co.il לפני שלושה ימים נפתח אתר שאמור לבטל את החוק שאומר שעל כל נהג חדש מתחת לגיל 21 אסור להסיע יותר משני אנשים. באתר תמצאו הסברים מלאים למה החוק צריך להתבטל ואף מעודד תאונות דרכים. אם אתם תומכים, תחתמו ותפיצו לכל מי שאתם מכירים ובעל רשיון. תודה.
-
- 79 תגובות
- 3k צפיות
-