כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
כל עונה הולכת ומשתפרת אני לא יפרט מה קרה בפרקים האלה לכל האלה שרואים את הסדרה שלא יהרוס להם חלילה (תאימנו לי עדיף שתראו בעצמכם) בכל מקרה אין לי מושג למה אני כותה לכם על זה אני פשוט חייב לדבר על זה חח אמן שתיצא עוד עונה! זה הוריד לי את כל הלחץ שהיה לי מהבגרות היום
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#new אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה. בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות. תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן, סתיו.
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:
-
- 68 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 2048MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred - מיוחד עבור זרימת אוויר מקסימלית ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הכל 5500 המעבד הולך לעבור OC עד כמה שיתאפשר אחחח אני הולך להנות מהמחשב הזה תנו דעה חברים......
-
- 58 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-