כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין מאוד בנשקים וכל מיני דברים כאלה. אני מעוניין לרכוש אקדח גלוק 17 או 19, לא משנה לי איזה, אחד מהדגמים. שיעבוד על גז ירוק\פרופן. אקדח מברזל. במחיר שפוי. רציתי לקבל קצת מידע על מקורות שאני יכול לרכוש בהם אקדח. רכישה מחו"ל היא מאוד מעצבנת, לרוב אין במלאי של החנויות, ואם יש אז הם משגעים אותך עם המחיר, ועושים לך טובה שהם בכלל מדברים איתך, שלא לדבר על משלוח לישראל(שב95% מהחנויות לא קיים כזה דבר). התקציב הוא לא קבוע, אז תתנו לי הצעות, ואני אחשוב כבר מה לעשות. כמובן שאם יש למישהו אקדח שהוא לא מעוניין בו, במצב טוב, אשמח לקבל פרטים והצעת מחיר. אשמח לאפשרות של יצירת קשר ובירור פרטים לפני הגעה לסוכן\חנות. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
נגיד עד 200 שקל אני מחפש המלצה כי נמאס לי מהטלפונים האלה של פוג'יקום שהמטען שלהם נהרס אחרי פעמים של הטענה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בקיצור החלטתי לשאול כמה שאלות כי כנראה שהמורה שלי לא טורח להודיע לי על חוקים מסויימים ואני מגלה אותם רק במקרה (כמו זה שאסור להוריד את רגל ימין לעולם - מכשילים על זה) על מה מכשילים בד"כ?? יש מצבים מסויימים (צמתים וכאלה).. שאני צריך להצמד לצד מסוים בתוך הנתיב??? כל מידע יעזור
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מזה החרטא הזה ? צריך לבוא בקבוצות לסופר כדיי להחזיר יותר מ 50 פחיות ריקות ?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
מממ.. יש לי את המדפסת HP 4500 Wireless. אני רוצה שההדפסה תהייה ב-2 צידי הדף ושיהיה בעברית, קצת הסתבכתי עם העניין ואני מעדיף שלשאול כאן במקום לבזבז סתם דיו. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-