עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AvalonX,

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Mesatla,

חחח סיפור מצחיק היום ב 12:30 (שבת) חתכתי את הגחנון ובלי כוונה באמצע החיתוך נכנסו לי האצבעות מתחת לסכין וחתכתי אותן , הייתי בלחץ והחזקתי את האגודל שנראתה לי פגועה שמתי ערק+צמר גפן והמשיך לרדת דם לא הבנתי למה ואז ראיתי... האצבע נפגעה גם כן היא חתוכה לחצי עד העצם אז מהר רצתי לשים ערק וצמר גפן ובאמצע הדרך הכול התחיל להיות מבולגן ראיתי נקודות שחורות אדומות וכחולות על הראייה שניה אחרי התעלפתי (נפלתי על הראש) התעוררתי וראיתי את כל המשפחה סביבי שמו לי מהר מהר תחבושת וקפה על הפציעה הייתי מעולף חצי דקה נתנו לי לשתות מים נתנו לי עוגה קפה וסוכר. מה שהיה מוזר זה שהתעלפתי וזה היה חצי דקה ולי זה נראה כמו חצי שניה יש לי לחץ דם נמוך 70 על 110 אני בן 15 ( סיפור מוזר )

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. אני יודע שאני אמור לתלות הודעה בTRADEZONE אבל אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הציוד?

• 23 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. הזאלה בכותרת....קיצר לא יודע אבא שלי הזמין אינטרנט של כלבים.....במה הוא יותר טוב חוץ מהמחיר....

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iakovl,

זה וויכוח קטן שיש לי בת'ראד אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240870.10 ויכוח שיכול לגמול אותי מאנימה (שזה משהו קשה) מישהו האז להשוות אנימות איכותייות לאנימות דוגמאת פוקימון אני הייתי בשוק אני מציע בפניכם דוגמית קטנה שיר הפתיחה מהאנימה elfen lied אני צריך חווד על זה. האם אפשר להשוות אנימה שיש לה שיר פתיחה כזה שכחו מהעלילה עצמה, השיר לאנימת ילדים כמו פוקימון הנה השיר/פתיח http://youtube.com/watch?v=FnWIrHn8M9I http://rapidshare.com/files/18118871/01_-_Lilium__opening_version_.mp3.html (זה קובץ שלי, נקי ממזיקים) אני מבקש דעות מכיוון שהנושא חשוב לי ולכל חובבי האנימה בפורום האם באמת אפשר להשוות בין דברים כאלה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עד 400 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by (G),

http://www.mardanit.co.il/

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. Started by harry,

שלום לכולם, אחרי התנסות רבה בלחץ של לימודים ומבחנים מצאתי כמה דרכים יעילות מאוד לשפר את הלמידה ואת הזיכרון בטווח הקצר. - הדרכים שאני מפרט כאן זה דרכים שמנסיוני נוחכתי שהם עובדות- והייתי רוצה להתרכז כרגע על הדרכים הכימיות לשיפור הריכוז והלמידה: 1. קפאין- קפאין זה חומר פעיל מעורר די רב עוצמה שמצוי בקקאו, קפה,שוקולד ובתה שחור. יש צורה שצרוך את הקפאין, שנרצה להקפיד עליה אם אנחנו באמת רוצים למצות את ההשפעה המעוררת שלו: א. המוח מפתח סבילות לקפאין- זאת אומרת, כמות קפה מסויימת ששתיתם ביום א' אחרי כמה ימים כבר לא תתן אפקט ביום ג'. וכל אותם אנשים שאתם רואים ששותים קפה יום יום בכמויות וטוענים שזה מעיר אותם- בולשיט(האפקט כאן יותר פסיכולוגי-סומטי מפיזיולוגי). > ע"מ להתגבר על…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/RoadBlockers.swf משחק ההתנתקות חובה בימים אלו! הנחיות: חיצים ימינה ושמאלה, space להעפת הכתומים... ככל שיש לך יותר כתומים ה-D9 זז לאט יותר. 22 כתומים במכה אחת על הכף - ואתה נפסל.. כתום שמגיע אליך מאחורה מטפס לך על ה-D9.. ארבעה כאלה ואתה נפסל. שימו לב , לעולם לא יצליחו לפנות את כל הכתומים.... המשחק כולל AI מציאותי ביותר..

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מאז שהם הופיעו בדודו טופז שהם שרו את פרחים בקנה אני לא מפסיק לראות את זה. הורדתי את זה בקאזה וזה כבר קרוב לחצי שנה בערך מאז שהם שרו את זה בדודו טופז{זה היה לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם החדש}. ואיך שאני מתחיל לראות את הקליפ אני ישר מעביר לקטע שהצל שר לא יודע המילים שם ממש ממש מדברות אלי משהו מפחיד ואחרי שהוא מסיים שוב אני מעביר לקטע שלו שהוא שר. זה שיר עם מילים ממש חזקות!!במיוחד בקטע של הצל המילים שם עשות לי פרפרים בבטן ברצינות התרגשות כזו כאילו אני רואה את זה פעם ראשונה והוא משלב גם תנועות מתאימות לאאלה כאילו הוא שר מכל הלב. אני לא יכול להספקי אני כבר מכור לזה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gbox,

שלום רב זה אני עם השרת שאין לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות להקים אתר של תוכנות עם דירוג של גולשים דרוג של צוות האתר סיקורים וכו' אבל אני צריך עזרה מצדכם כמו מעצבים מישהו שי'ודע לבנות אתר ואנשי צוות אני יכול לתת בתמורה שטח מהשרת שלי אם מישהו מעונין שיגיב תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

21. Started by Vega,

מה הרשמים שלכם מתוכנית הריאלטי החדשה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by assaf181,

שלום אני לומד כרגע בכיתה י"ב באורט גבעתיים, במגמת מחשבים-פיזיקה, ויש לי אפשרות להמשיך ללמוד י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במכללה באורט סינגאלובסקי. יש שני מסלולים - ללמוד רק בכיתה י"ג, שאחריה מקבלים תעודת טכנאי, או להמשיך גם לי"ד ולקבל תעודת הנדסאי. אחר כך, לפי מה שאמרו לנו, כל מי שעושה את אחד המסלולים משרת בצבא בתפקיד פיתוח במחשבים (הזכירו יחידות כמו ממרם, אבנט כחול, 8200 וכו'). בעקרון, בכל מקרה אני מתכנן לעשות משהו במחשבים בצבא (ברור לי שהתפקיד שלי לא ייבחר לפי התכנון שלי אלא לפי צרכי הצבא, אבל זה הכיוון שלי). מה אתם אומרים? התעודות האלה שוות משהו? אשמח לעוד מידע על העניין. תודה.

• 23 תגובות
    • 8.8k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני חושב שזה מספיק חשוב כדי לפרסם גם כאן אנא חיתמו והפיצו הלאה במייל ובאתרים אחרים http://www.mac-it.co.il/petition/index.php

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yanushka,

http://www.dumpalink.com/media/1122027238 למרות שהמלוכסן הציץ, זה מדהים.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.